متخصص قلب در تهران

نارسایی تریکوسپید (mild tr در اکو قلب) چیست؟

عبارت mild tr در تنیجه آزمایش اکو قلب به نارسایی دریچه تری کوسپید (دریچه ای که دهلیز راست را از بطن راست جدا می کند) قلبی اشاره دارد. mild tr در اکو قلب زمانی اتفاق می افتد که این دریچه به درستی بسته نمی شود و باعث برگشت رو به عقب خون به دهلیز راست در زمان انقباض بطن راست می شود. با گذشت زمان، این وضعیت قلب را تضعیف می کند.

قلب به چهار قسمت یا حفره تقسیم شده است. حفره های فوقانی دهلیز چپ و راست و حفره های پایین تر بطن چپ و راست هستند. دیوار عضلانی به نام سپتوم وجود دارد که سمت راست و چپ قلب را از هم جدا می کند. حفره های بالا (دهلیز) و پایین (بطن) به هم متصل هستند. دریچه هایی وجود دارد که جریان خون را بین داخل و خارج قلب و بین حفره ها تنظیم می کند. دریچه ها می توانند مانند شیر آب عمل کرده و باز شوند تا خون آزادانه جریان یابد یا بسته شده و جریان را به طور کامل متوقف کنند.

mild tr در اکو قلب به مفهوم دریچه تری کوسپید یا دریچه سه لتی است.

علائم و نشانه های نارسایی تریکوسپید

نارسایی تریکوسپید در ابتدا ممکن است نشانه های مشخصی را ایجاد نکند. در فشار خون ریوی یا فشار خون بالا احتمال نشان دادن علائم بیشتر است.

بعضی از علائم نارسایی تریکوسپید عبارتند از:

✅ تورم شکم

✅ کاهش تولید ادرار

✅ تورم پا و مچ پا

✅ ضعف عمومی

✅ ریتم نامنظم قلب

✅ تورم در بدن

✅ پالس در ورید گردن

✅ خستگی غیر قابل توضیح

چنانچه علائم نام برده را در خود یا هر یک از عزیزانتان مشاهده می کنید ،ضروریست جهت تشخیص دقیق و صحیح به متخصص قلب و عروق مراجعه و نسبت به درمان به موقع اقدام کنید. جهت دریافت نوبت از دکتر آرزو خسروی فوق تخصص قلب و عروق با شماره 02122894086 بگیرید.

عوامل ایجاد کننده نارسایی تریکوسپید

1- اتساع بطن راست

شایعترین علت نارسایی تریکوسپید، اتساع بطن راست است. بطن راست (حفره پایین سمت راست) مسئول انتقال خون از قلب به ریه ها است. وقتی بطن راست مجبور به کار اضافی شود، برای جبران متسع شده (یا بزرگتر می شود) و همچنین باعث اتساع حلقه بافتی که از دریچه تریکوسپید برای باز کردن و بستن آن حمایت می کند، می شود.

بزرگ شدن می تواند عارضه بسیاری از اختلالات باشد، از جمله:

– آمفیزم

– فشار خون ریوی

– اختلالات قلب چپ

-تنگی پولموناری (تنگی دریچه ریوی)

2- عفونت

عفونت ها می توانند به طور مستقیم به دریچه تریکوسپید آسیب برسانند و در نهایت منجر به نارسایی تریکوسپید شوند که شایع ترین آن اندوکاردیت عفونی است.

3- داروی رژیم غذایی

داروهای رژیم غذایی phentermine و fenfluramine که تحت عنوان “Fen-Phen” شناخته شده است، به نارسایی تریکوسپید مرتبط است. با این حال، این داروها از بازار خارج شده اند و از علل شایع نارسایی تریکوسپید نیستند.

4- علل دیگر

علل احتمالی دیگری ممکن است در نارسایی این دریچه دیده شوند. هرچند نسبتا نادر هستند و عبارتند از:

– صدمات خاص

– تومورهای کارسینوئید

– لوپوس سیستمییک

– نقص مادرزادی دریچه

-ناهنجاری Ebstein (بیماری قلبی مادرزادی)

-پرولاپس دریچه تریکوسپید

-دژنراسیون Myxomatous

-سندرم مارفان

-تب روماتیسمی

-آرتریت روماتوئید

مقاله پیشنهادی دکتر آرزو خسروی 👈 گلودرد چرکی و احتمال روماتیسم قلبی

تشخیص نارسایی تریکوسپید در مطب دکتر آرزو خسروی

در صورت داشتن علائم و یا داشتن بیماری هایی که منجر به این اختلال می شوند پزشک ممکن است شک به نارسایی تریکوسپید کند.

ویزیت متخصص قلب با یک معاینه فیزیکی آغاز خواهد شد. پزشک به صدای قلب برای شنیدن سوفل قلبی گوش خواهد کرد. این صدای غیرطبیعی می تواند نشانگر حرکت رو به عقب خون از دریچه قلب باشد.

پس از گوش دادن به قلب ، متخصص قلب دستور برخی تست های تشخیصی را می دهد که در آن ها دریچه های قلب دیده می شود. ممکن است لازم به انجام آزمایشات زیر هم باشد.

  • نوار قلب (آزمایش نوار قلب در مطب دکتر خسروی انجام می شود.)
  • عکس قفسه سینه(chest X-ray)
  • اکوکاردیوگرافی (آزمایش اکوکاردیوگرافی در مطب دکتر خسروی انجام می شود.)
  • کاردیوگرافی از راه مری (آزمایش اکو مری در مطب دکتر خسروی انجام می شود.)
  • کاتتریزاسیون قلبی
  • اسکن رادیونوکلئید
  • ام آر آی (MRI)

اکو-مطب

روش های درمان نارسایی تریکوسپید

نارسایی تریکوسپید که با عنوان mild tr در اکو قلب ذکر می شود،همیشه نیاز به درمان ندارد. اگر وضعیت شدید نیست، پزشک توصیه به کنترل قلب در طول زمان های منظم می کند تا مطمئن شوید که وضعیت پیشرفت نمی کند.

اگر ضربان قلب نامنظم داشته باشید، پزشک ممکن است دارو تجویز کند. نارسایی تریکوسپید که به علت نارسایی قلبی است ممکن است با داروهایی که ضربان قلب را تقویت می کنند، درمان شود. ادم را می توان با دیورتیک ها درمان کرد تا از بین رفتن مایعات جلوگیری شود که ممکن است به درمان بیماری های زمینه ای مانند فشار خون بالا کمک کند تا علائم مرتبط با نارسایی تریکوسپیدی را کاهش دهد. در بعضی موارد، نارسایی تریکوسپید نیاز به ترمیم جراحی دارد. جراحان همچنین می توانند دریچه تریکوسپید را تعویض کنند.

عوارض طولانی مدت

در صورت درمان نکردن، نارسایی تریکوسپید که با عنوان mild tr در اکو قلب ذکر می شود، می تواند خطر ابتلا به نارسایی قلبی را افزایش دهد. همچنین می تواند منجر به کاهش وزن، کاهش اشتها و سیروز کبد شود. افرادی که نارسایی تریکوسپید دارند، خطر ابتلا به اندوکاردیت (عفونت قلب) در آنها بیشتر است.

دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی
برای دریافت نوبت ویزیت در مطب با 02122894086 تماس بگیرید.
برای مشاهده آدرس مطب روی نقشه کلیک کنید.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کند.  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خود و نمایش آن، کد رهگیری خود را در این قسمت وارد نمایید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر حسين چهارشنبه ۲۵ خرداد ۱( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 40 مشاهده پرسش
    سلام
    امروز پسرم ٧ سالشه بردم واس نوار قلب و اكو همه چي نرمال علامت زده گزارش اكو ولي قسمت tricuspid valve نرمال نزده tr تيك زده خيلي نگرانم كرده لطفا راهنمايي كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۵ خرداد ۱( 3 ماه پیش)

      سلام

      TR خفیف مشکلی ندارد نگران نباشید

  • تصویر کاربر الهام چهارشنبه ۲۹ دی ۰( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 88 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر خسته نباشید.من ۴۲سالمه قلبم بعضی وقتا درد میکنه حس میکنم سوزن میزنن به قلبم میشه رفتم دکتر اکو رفتم میشه جواب اکوی منو‌نگا کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۹ دی ۰( 8 ماه پیش)
      سلام در اکو ظاهرا کاهش پمپاژ قلب دارید نیاز به بررسی و دارو دارید
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 74 مشاهده پرسش
    باردارم و ۶ماهه گشادی دریچه تریکوسپید دارم و ضربان قلبم بالاس ۱۲۰ ب بالا و احساس خفگی میکنم چطور میتونم درمان کنم تا ب جنین صدمه وارد نشه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 9 ماه پیش)

      سلام لطفا جهت بررسی بیشتر مراجعه کنید

  • تصویر کاربر کیمیا پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 120 مشاهده پرسش
    تو مریع ک جلوی چندتا سوال هست اقای دکتر یک علامت زده
    الان متوچه شدم که نوشته نارسایی سه گوش ،وقتی ازدکترم پرسیدم اکو ام چطور ایا ناراحتی قلبی دارم
    جواب دادن ن خوبه
    خانم دکتر سوالم اینه اگه جواب اکو خوب هست
    پس چرا. آقای دکتر نارسایی سه گوش رو علامت زدند
    این نگرانم کرده دارو بهم ASA داده با ویتامین D
    خواهش میکنم راهنماییم کنید
    این هم عکس اکو
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰( 1 سال پیش)
      سلام اکو نرمال هست اون نارسایی خفیف در افراد نرمال هم دیده میشه برای تصمیم گیری جهت ادامه اسپیرین ، نیاز به بررسی بیشتر دارید
  • تصویر کاربر اطلس پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 145 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    من حدود دو هفته است که 3بار دردی را در سمت چپ سینه دارم که از قسمت زیر دنده شروع شده و به قسمت پشت و جلوی سینه منتشر میشود.حدود 2تا3دقیقه طول میکشه.درد در زمان استراحت و خرید پیش اومده. 3سال پیش اکو. ونوار قلب من نرمال بوده.در زمان درد تنگی نفس ندارم.میخواستم بدونم مشکل قلبی است یا مورد دیگه ای است .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      سلام اگر درد با راه رفتن و فعالیت زیاد میشه مراجعه کنید تا بررسی بیشتری بشید
  • تصویر کاربر Leila شنبه ۴ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 155 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر این نتیجه گزارش اکوی قلب من هست‌. متخصص زنان به من گفتن ریسک زایمان زیاد است الان هفته ۲۶ هستم اقدام خاصی لازم نیست انجام بدم؟؟ این اکو برای هفته ۱۵ هست ‌.الان گاهی اوقات در خواب تپش قلب دارم. مورد نگران کننده ای وجود دارد؟؟
    1. تصویر کاربر Leila دوشنبه ۲۳ فروردین ۰( 1 سال پیش)
      در ضمن تیرویید کم کار هم دارم حدود ۸ ماه هست قرص مصرف میکنم.وگاهی هنگام راه رفتن تند و پله نفس تنگی میگیرم
    2. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 1 سال پیش)
      سلام لطفا گزلرش اکو را ضمیمه کنید ،
    3. تصویر کاربر Leila پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 1 سال پیش)
      سلام . ممنون از شما. گزارش اکو رو فرستادم خدمتتون .
    4. تصویر کاربر Leila پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 1 سال پیش)
      سلام گزارش اکو رو فرستادم خدممتتون. ممنونم از وقتی وه میزارید.
    5. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۴ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      سلتم اکو مشکل خاصی را نشون نداده ، نمیدونم چرا گفتن ریسک زایمان زیاد هست ، این اکو خوبه ؟!
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Bbb چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    بنده دوسال پیش عمل قلب باز asdانجام دادم که پزشکم گفتند که rvhدارم و ph40و گفتند که بعد حدود یکسال بعد عمل برطرف میشن تا اینکه چند ماه پیش به علت افت فشار و حالتای سنکوپ و سرد شدن بدن و حالت تهوع اورژانسی رفتم مطب پزشک متخصص و نوار قلب و اکو گرفتن گفتند که rvhوphبرطرف شده ولی بخاطر این برطرف شدن مقداری تریکوسپید شل شده خون برگشت میزنه به دهلیز و ایندرال دادن و سرترالین و ویتامین ب یک الان من تنگی نفس دارم حس واقعا ناخوشایندیه واقعا نگرانم بخاطر این دریچه تریکوسپید خانم دکتر نظرتون بفرمایید ممنون میشم من 28سالمه و خانم هستم دانشجوی پزشکی بخاطر این مورد واقعا نگران اینده هستم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام یک اکو با تزریق کنتراست انجام بدید ، ونارسایی خفیف مشکلی ایجاد نمیکنه
  • تصویر کاربر Bbb چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 166 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    بنده دوسال پیش عمل قلب باز asdانجام دادم که پزشکم گفتند که rvhدارم و ph40و گفتند که بعد حدود یکسال بعد عمل برطرف میشن تا اینکه چند ماه پیش به علت افت فشار و حالتای سنکوپ و سرد شدن بدن و حالت تهوع اورژانسی رفتم مطب پزشک متخصص و نوار قلب و اکو گرفتن گفتند که rvhوphبرطرف شده ولی بخاطر این برطرف شدن مقداری تریکوسپید شل شده خون برگشت میزنه به دهلیز و ایندرال دادن و سرترالین و ویتامین ب یک الان من تنگی نفس دارم حس واقعا ناخوشایندیه واقعا نگرانم بخاطر این دریچه تریکوسپید خانم دکتر نظرتون بفرمایید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام باید اکوی تخصصی انجام بدید و مشخص بشه ایا ASD کاملا بسته شده یا نه ، در ضمن نارسایی خفیف ترکوسپید مشکلی ایجاد نمیکنه
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۶ دی ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 178 مشاهده پرسش
    سلام من 22 ساله هستم . بخاطر درد سمت چپ قفسه سینم به دکتر مراجعه کردم و از روی اکوی قلب تشخیص دادن که من گشادی دریچه میترال خفیف دارم و گفتن که نیاز به دارو ندارم ولی من همچنان گاهی اوقات سمت چپ قفسه سینم درد میکنه . آیا این درد همیشه با من همراهه؟آیا گشادی دریچه من با توجه به اکو شدیده هستش؟ و اگه خفیفه امکان داره در آینده شدیدتر بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۶ دی ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام درد قفسه سینه ارتباطی با گشادی دریچه نداره ، ولی باتوجه به خفیف تا متوسط بودن نارسایی دریچه ، سالانه برای بررسی پیشرفت ان اکو انجام بدید ، سطح ویتامین دی را هم چک کنید
  • تصویر کاربر آرزو دوشنبه ۱۷ آذر ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت خانوم دکتر،من هفته ۲۸بارداریم ورفتم اکوی قلب جنین که گفتن ۲کانون اکوژن دربطن چپ دیده شده وminimal tr
    میخواستم بدونم آیا امکان رفع اینهاتازمان تولدوجود داره؟یا اگه نوزادی با این مشکلات متولدبشه چه خطرات ومشکلاتی روخواهد داشت؟ممنون میشم راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۱۷ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام نقاط اکوژن ممکنه به طور نرمال هم دیده بشه ، ازمایشات غربالگری هم انجام بدید
  • تصویر کاربر مریم شنبه ۲۳ فروردین ۹۹( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 195 مشاهده پرسش
    سلام خانوم دکتر
    من ۲۴سالمه سابقه ی هیچ بیماری ندارم فقط کبدم چربه رفتم ازمایش دادم.
    خانوم دکتر من سیگار میکشم سه ساله دو هفته پیش درد عجیبی تو قفسه سینم احساس کردم ک نفسم بالا نمییومد بعد رفتم دکتر ک نکنه کرونا باشه با توضیحاتی ک من بهشون دادم و ویزیتی ک منو کردن عفونت پیدا کرده دستگاه تنفسیم ک قرص دادن ک خداروشکر بهتر شدم ولی یه مشکلی ک دارم اول :موقع خواب نفسم تنگه وقتی خوابم عمیق میشه دیگه نفسم اذیت نمیکنه
    موقع فعالیت هم دیگه مثل دو هفته پیش نمیتونم خونه رو تو یک ساعت جمع کنم عین پیرزن ها اروم اروم باید کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۳ فروردین ۹۹( 2 سال پیش)
  • تصویر کاربر ک شنبه ۱۵ دی ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    INR - پرسش 310
    تصویر کاربرکرامت سه شنبه ۱۱ دی ۹۷ مشاوره
    باعرض سلام و خسته نباشید لطفا سوالی دارم اینکه آی ان آر بنده طبق آزمایش جدید 4.53 می باشد و پزشک معالجم یک در میان دوز 7.5 و 10 برای من تجویز نموده است آیا با این دوز آی ان آر پایین میاید و اگر پایین نیاید چه خطراتی را می تواند در پی داشته باشد؟ ضمنا بنده 39 سال دارم با وزن 100کیلوگرم و مرد هستم که یک ماه پیش با دی وی تی که منجر به آمبولی شده بود در بیمارستان بستری شده بودم و بعد تزریق هپارین بمدت 12 روز ترخیص شده ام و آزمایش جدید پیوست تقدیم می شود بسیار از لطف شما سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۵ دی ۹۷( 3 سال پیش)


      مفدار مصرف وارفارين بسته به هر فرد متفاوت هست شما اگه فبلا مقدار بيشتري دارو ميخورديد و الان اين مقدار كمتر از مصرف قبلي هست inr پايين مياد و الا نه ، البته ممكنه به مصرف داروهاي ديگه و رژيم غذايي هم وابسته باشه، در صورت بالا بودن inr ريسك خونريزي هست

  • تصویر کاربر روشنک جمعه ۷ دی ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 195 مشاهده پرسش
    سلام خانوم دکتر من هیجده سالمه اخیرا دردای قلب زیادی رو حس کردم بعدش زود ب زود خسته میشم تنگی نفس هم دارم به دکتر مراجعه کردم اکو گرفتم نرمال بود فقط بخش تریکوسپید جوابشRegurgitationشد آیا احتیاج ب درمان هست اصن ممکنه بیماری خاصی دراینده برام ب وجود بیاد ممنون میشم جوابم بدین 😊
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۷ دی ۹۷( 3 سال پیش)

       

      سلام در صورتي كه فشار ريه هم نرمال بوده مشكلي نيست

  • تصویر کاربر زهره پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    مادرمن دکترتوسی تی اسکن تشخیص داده که رگهاش نازکه وقلبش ضعیفه وهمچنین دوبارسکته خیلیرخفیف داشته .دکترامکان عمل رومیگن نیست بایدچیکارکنیم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 3 سال پیش)


      سلام بايد مدارك ديده بشه سپس تصميم گيري بشه

  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۱۵ آذر ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    با سلام من نوزده هفته باردارم اکوی قلب جنین انجام دادم گفتن مشکل داره میشه کمکم کنید و رگید مشکل تا چه حد منافات داره با حیات نوزاد.جواب اکو:Tricuspid atresia.pulmonary atresia.small PM.VSD.smal RV
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۱۵ آذر ۹۷( 3 سال پیش)


      سلام مشكل جنين جدي است با متخصص قلب اطفال در مورد ادامه بارداري مشورت كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۱۵ آذر ۹۷( 3 سال پیش)


      سلام مشكل جنين جدي است با متخصص قلب اطفال در مورد ادامه بارداري مشورت كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر اکرم شنبه ۱۶ تیر ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    با سلام خانمی ۳۲ ساله هستم از حدود ۳سال پیش متوجه ضربان اضافه قلبم شدم که به پزشک مراجعه کردم اکو ونوار قلب گرفتند اکو سالم بود فقط شلی دریچه میترال دارم هولتر هم بستم که گفتند این ضربانات یا به خاطر کم خونی هست یا تیرویید که کم خونی در حد کم دارم اما تیرویید نه،بعد از آن به پزشک دیگری مراجعه کردم که همین بررسی ها را انجام داد وگفت بیشتر عصبی هست حدود ۱.۵ هست قرص کنکور ۲.۵ مصرف میکنم ومدتی هست شربت ال کارنیت بعد از مصرف این داروها نوار قلب گرفتم که دکتر گفت یک ضربان اضافه داری اخیرا نیز تست ورزش انجام دادم که هیچ ضربان اضافه ای را نشان نداد ودکتر گفت این ضربانات داره از بین میره ولی من خودم این ضربانات را احساس میکنم مخصوصا موقعی که میخوابم واینکه برای مدتی مثلا۲ هفته یابیشتر ممکنه هیچ ضربانی را احساس نکنم اما برای یه مدت دیگه مثلا یک هفته این ضربان را احساس کنم میخواستم ببینم این ضربانات ناشی از رگ اضافه هست یا دلیله دیگری داره واگر من قصد بارداری داشته باشم برا م خطر ی داره یانه واینکه ممکنه این ضربانات برای همیشه از بین بروند ؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۶ تیر ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام اينكه مربوط به رگ اضافه هست بسته به جواب هولتر داره و نوار موقع تپش ، بدون اونها قضاوت سخته البته اضطراب هم باعث اين ضربانات ميشه اگه تعدادش در هولتر كم باشه نگران كننده نيست ، و اگه نشون از راه فرعي در بررسيها باشه با ابليشن يا سوزوندن راه فرعي بهتر ميشه
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    در مواقع زیر گه گاهی دچار یک یا چند ضربان قوی در دقیقه حدودا به مدت 1 تا 2 ساعت میشوم :
    بعد از ورزش وفعالیت سنگین
    مواقعی که دچار استرس و اضطراب میشوم
    غذای پرچرب و سنگین

    به جز کمی تپش قلب علایم دیگری ندارم
    آیا نیاز هست به پزشک مراجعه کنم ؟ مشکل جدی دارم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام بله حتما نياز به بررسي اوليه هست البته معمولا خيلي مشكل جدي نيست ولي تا قبل از بررسي با قطعيت نميشه چیزی گفت.
  • تصویر کاربر رضایی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    با سلام. مادر من دارای ۶۰ سال سن و فشارخون و چربی خون هستن. ۲۰ روز پیش سکته مغزی کرد به دلیل اینکه قلبشون نامنظم میزنه و ضعیف شده، لخته خون تولید میکنه و همین موجب سکته مغزی شده. برای اینکه لخته ایجاد نشه، داروی آکسابین توی این مدت به تجویز پزشک مصرف کردن. الان دکتر دیگه ای بردیمشون. بجای آکسابین قرص کلاتوور براشون نوشتن و گفتن کلاتوور بهتر از آکسابینه. آیا واقعا بهتره؟ راه دیگه ای برای جلوگیری از سکته مغزی نیست؟ چطور میتونیم از ضعیف شدن هرچه بیشتر قلب مادرم جلوگیری کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام با تفاسير ي كه شما گفتين حتما نياز به.داروي ر قيق كننده دارن اين. و دارو يكي هست كارخانه سازنده متفاوت هست جهت پيشگيري از ضعف قلب بايد علت مشخص بشه و اگه علت پيدا نشد دارو كمك كننده هست
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر