متخصص قلب در تهران

از دکتر بپرسید ؟

  • تصویر کاربر مطهره چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام من از دیروز صبح که از خ. اب بیدارشدم وسط کتفم درد میکنه و شونه هام وزیر گلوم، الان کتف سمت راستم درد میکنه و دستم... من دوهفته قبل از کرونا خوب شدم تستم منفی شد که مشکل گوارشی تا ۳,۴روز قبل داشتم و رفلاکس زیاد و سوزش معده
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      سلام داروی معده بخورید ، اگه با حرکت دستتون درد زیاد میشه مربوط به عضلات هست ولی اگه هیچ کدوم از اینها نبود از نظر قلبی بررسی بشید
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر ، من 33 سالمه و سیگار هم میکشم با علائم تنگی نفس تپش قلب و درد قفسه سینه به متخصص مراجعه کردم و اکو انجام دادم و گفتن افتادگی دریچه قلب دارم و پرانول تجویز کردن و گفتن هروقت تپش داشتم مصرف کنم اما جدیدا تپش قلبم بیشتر شده و پرانول رو هم نمیخورم و خیلی میترسم. محبت میکنید راهنمایی کنید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      سلام اگه سیگار زیاد میکشید و یا سابقه فامیلی بیماری قلبی دارید بهتره بررسی از نظر عروق قلبی انجام بدید
  • تصویر کاربر ایران چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر با وجود کرونا و بیرون نوفتن ممکنه سوال من رو لطف کنید و جواب بدین ممنون میشم
    من جواب آزمایش سالانه خودم را گرفتم و وقت دکترم را که فردا بود کنسل کردم
    تمام موارد آزمایش از خون و ادرار همه نرمال هست فقط
    کلسترول خوبم 54
    کلسترول بد 217
    هست البته زمینه ارثى هم داره لطفا بفرمایین چه قرصى باید بخورم من 59 سال سن دارم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      سلام حتما نیاز به دارو دارید ولی متاسفانه در مورد پرسشها نمیتونم دارو تجویز کنم ، به نزدیکترین پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر بانو چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر خسته نباشید پسر من الان ۱ماه و۲۰روزشه.بدوتولد متوجه صدای اضافه شدن که بردیم اکو گفتن سوراخ ۶میل دارن وی سوراخ ۴ میل و ی مشکل نادرکه دریچه قلب میترال ب بالا چسبیده نیاز ب عمل قلب باز دارن دوبار فعلا قرص کاپتوپریل مصرف میکنن تا الان سه بار اکو شدن که تو اکو اخری سوراخ ۶ میل شده بود ۵/۴میل و گفتن اگه بسته بشه دریکسالگی عمل میشن واگه کوچیک نشه در ۴ ماهگی اولین عمل رو انجام میدن .و من نگرانم احتمال داره بسته بشه که فقط نیاز ب یک عمل باشه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      سلام احتمال بسته شدن هست ولی ۵۰ درصد انشالله که بسته میشه
  • تصویر کاربر باران شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام

    ممکنه این اکو رو بررسی کنید و تشخیص تونو بفرمایید؟
    همچنین در مورد دارو و دوز مصرف؟

    بیمار خانمی 36 ساله هستند
    تپش قلب، تنگی نفس، استرس و گر گرفتگی دارند
    گاهی درد کتف و شانه چپ و دست چپ
    سردرد های شدید
    گاهی تورم در قوزک پا
    اغلب داغ شدن کف پا
    با فشار معمولأ 12 یا 13
    در مورد بیماری دیگه شون باید بگم توده فیبرو آدنوم در سینه دارند که تا به حال دو بار عمل جراحی داشته و چندین توده خارج شده

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      سلم اکو اپلود نشده ، متاسفانه دارو به این صورت قابل تجویز نیست اگر پمپاژ قلب خوبه در صورت تورم قوزک بهتره از نظر کلیه و تیرویید هم بررسی بشن
    2. تصویر کاربر باران پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      بله تورم قوزک پا هم دارند
    3. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      در اکو نکته ای به نفع درگیری قلب گزارش نشده ، از نظر کلیوی، تیرویید و سونوگرافی پاها از نظر لخته ، بررسی انجام شود ، در ثورتی که اینها نرمال بود اکو تخصصی انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 21 مشاهده پرسش
    یه هفته ای میشه احساس میکنم سمت چپ قسه سینه ام پر از هواست
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      سلام به پزشک مراجعه کنید نیاز به عایه وبررسی دارید
  • تصویر کاربر Sobhan چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب .
    من از حدود سه ماه پیش ، درد مختصری در قفسه ی سینه داشتم و اندکی تنگی نفس ، زمانی که فعالیت می کردم و یا در طبیعت بودم این حس ها از بین می رفت. به متخصص قلب مراجعه کردم ، بعد از نوار قلب و اکو ، گفتن مشکل خاصی نیست به جز اینکه مشخص شد فشار ریه چهل و هشت هست. ایشون گفتن که سی تی قلب هم بدم که متاسفانه چون هزینه بالا بود و من هم بیمه نبودم موفق به انجامش نشدم. تصویر جواب اکو را خدمت شما ارسال کردم همراه با پرسش : مرد ، 32 سال ، سیگاری ، مادرم رو به علت بیماری آمفیزم ریه سال گذشته از دست دادم . چکاپ کامل هم انجام دادم - آزمایش خون - و همه چیز نرمال بود .
    آیا وضعیت من خطرناک محسوب میشه؟ سیگار رو ترک کردم در حال حاضر. برای درمان چه داروهایی مصرف کنم ؟ در جستجوهایی که در گوگل داشتم مطالب نگران کننده ای درباره ی عدم درمان و طول عمر بسیار کم مبتلایان به فشار ریه خوندم ، این مطالب واقعیت داره؟پیشاپیش از پاسخ شما ممنون هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      سلام درمان بستگی به علت بالا بودن فشار ریه داره حتما پیگیری کنید چون ممکنه عدم درمان باعث پیشرفت بیماری بشه
  • تصویر کاربر یاسمین چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 17 مشاهده پرسش
    سلام. من کمتر از دو هفته ی دیگه امتحان زبان مهمی دارم که با توجه به تجربیات قبلی در امتحان های مهم (مثل کنکور) میدونم که احتمالا هفته ی اخر و علی الخصوص روز امتحان استرس شدیدی خواهم داشت به حدی که عملکردم رو مثلا در بخش speaking در آزمون مختل میکنه و میتونه باعث کم شدن نتیجه ام بشه. میخواستم ببینم که میتونم برای حل این مشکل از پروپرانولول استفاده کنم؟ و اینکه در صورت مثبت بودن از چه دوزی استفاده کنم؟ روز امتحان چه مدت قبل آزمون مصرف کنم؟ بهترین زمان مصرف قرص پروپرانول کی هستش؟سابقه ی هیچ بیماری خاصی هم ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      سلام اگه سابقه اسم و تنگ نفس ندارید ، میتونید استفاده کنید قبل از روز امتحان حتما استفاده کنید چون ممکنه باعث عوارض بشه
  • تصویر کاربر آیلار چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 14 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر خدمت دکتر خسروی عزیز:
    خانم دکتر مادر بنده با ۵۹ سال سن ۱ ماه و نیم پیش به دلیل وجود آریتمی PAT  بدون هیچ سابقه قبلی و با وجود اینکه فقط ۲ بار تپش قلب بالا رو تجربه کرده بودن یکبار ۸ ماه پیش یکبار هم همون ۱ ماه و نیم پیش قبل از عملشون با بستن هولتر ۲۴ ساعته و تشخیص پزشکشون تحت عمل ابلیشن قرار گرفتند اون هم فقط با ۲ بار تجربه PAT پزشکشون گفتن که دارو جواب نمیده و حتما باید برای جلوگیری از سکته قلبی یا مغزی ابلیشن انجام بدن ما هم برای جلوگیری از این اتفاق راضی به انجام این عمل شدیم اما چند روز بعد از ابلیشن متاسفانه ترومبو آمبولی کردن و در اثر اون دچار ایسکمی مغزی شدن  که میخواستم لطف کنید علت این اتفاق رو به ما بفرمایید چون مادر من قرص آسپرین هم مصرف میکردن ۲ سال که بعد از ابلیشن پزشکشون گفتن که همون قرص رو ادامه بدن و داروی دیگه ای تجویز نشد و تحرک مکفی هم بعد عمل داشتن و مدام راه میرفتن پس چرا آمبولی اتفاق افتاد؟!!!اگر پزشکشون بعد از ابلیشن یه ضد انعقاد مثل هپارین یا سلکسان یا غیره رو در همون زمان ۱ شب بستریشون در بیمارستان بعد از عمل تجویز میکردن ممکن بود این اتفاق رخ نده؟!البته شکر خدا به خیر گذشت و عارضه ای در مغزشون نگذاشت و فقط یه پلاک ۱ میلی متری در عروق کاروتید گردنشون به جا گذاشت و ایشون به مدت ۱۰ روز در بیمارستان بستری شده و تحت درمان با هپارین دریپ قرار گرفتن و با تجویز مصرف توام قرص آسپرین و پلاویکس به عنوان آنتی پلاکت و قرص متازیرو و آلپرازولام از بیمارستان ترخیص شدن اما پس از مراجعه به پزشکی که عمل ابلیشن رو برای ایشون انجام داده بودن و بستن هولتر یک هفته ای (چون ایشون به آریتمی AF مشکوک شدن پس از اتفاقی که برای مادرم رخ داد) و علی رغم اینکه ریتم AF ثبت نشد ایشون مصرف دو قرص قبلی رو قطع کردن و به جای اونها مصرف یک قرص آنتی کواگولانت به نام  ریواروکسابان رو توصیه کردن که مادر بنده در حال حاضر این قرص رو مصرف میکنن.خواستم بدونم با توجه به شرایط مادر من و پلاکی که تو کاروتیدشون به وجود اومده و شرایط قلبشون مصرف این قرص با وجود عوارض زیادی که داره بیشتر به صلاحشون هست و از رشد اون پلاک جلوگیری میکنه و به تنهایی برای جلوگیری از سکته یا آمبولی مجدد کفایت میکنه یا مصرف توام قرص آسپرین و پلاویکس بهتره؟!
داروهایی که در حال حاضر مادرم هر روز استفاده میکنن هم به شرح زیر هست:

والزومیکس ۵/۸۰  ، متازیرو ۴۷/۵ نصف صبح نصف شب ، زیپ مت ۵۰/۵۰۰  ، آلپرازولام ۰/۵ ، ریواروکسابان ۲۰  ، آتورواستاتین ۲۰ .

مکملهایی نظیر امگا ۳ دوبار در هفته ، ویتامین E  یکبار در هفته ، کلسیم هر شب رو هم سالهاست که مصرف میکنن چون امگا ۳ و ویتامین E هم خاصیت ضد انعقادی دارند مصرف همزمانشون با ریواروکسابان ریسک خونریزی رو بالا نمیبره خانم دکتر؟!
ضمنا بعد از عمل ابلیشنشون با وجود اینکه ۴۵ روز از عملشون میگذره زمانی که میخندن قلبشون کمی درد میگیره و اونو سفت میگیرن و کمی هم بعضی روزها احساس سنگینی در قلبشون دارن قبلا همچین مواردی رو به هیچ وجه نداشتن و بعد از عمل ابلیشنشون از همون روزای بعد عمل شروع شده علتش چیه برطرف میشه به مرور؟!؟


    قبلا از راهنمایی و حسن توجه شما سپاسگزارم...
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      سلام برای اینکه در مورد علت اظهار نظر بشه بسته به شرح عمل داره ، و ممکنه ارتباطی به انجام ابلیشن نداشته باشه ، بخصوص اگر دستکاری در سمت چپ قلب نشده ، باشه ،، سوراخ pfo هم باید رد بشه ، اگه احتمال ریتم AF هست باید داروی ریواروکسابان را بخورن و بهتره فعلا ویتامین Eو امگا ۳ را قطع کنن
    2. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      درد ارتباطی با ابلیشن نداره شاید به خاطر کم تحرکی باشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر اسماعیلی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 10 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید خانم دکتر من سه هفته ای هست که سرفه های شدید پی در پی دارم چندین بار دکتر رفتم در آخر گفتند ۲۰ درصد ریه ات در گیر شده دارو دادند و گفتند قرنطینه باش الان بعد از ۱۷ روز در سمت چپ در قفسه سینه احساس درد و سوزش دارم آیا دلیلش سرفه های زیاد است دارو ودرمانش چیست
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 هفته پیش)
      سلام اگه سرفه هاتو ن بهتر نشده باشه اسکن و اکو باید داده شود
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.

قابل توجه بیماران عزیز: پاسخ سوالات شما تنها از طریق سیستم آنلاین پرسش و پاسخ ، جواب داده خواهد شد و امکان پیگیری سوالات از طریق تماس تلفنی وجود ندارد.

جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید