متخصص قلب در تهران

از دکتر بپرسید ؟

  • تصویر کاربر عبدالمحسن چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    عرض ادب خدمت خانم دکتر،همسرم 63 ساله،سال67 توسط پروفسورراستان تحت عمل تعویض دریچه میترال
    (بیوک شایلی امریکا-نمره 29)قرارگرفته وتحت نظرپزشک است با رزیم داروئی....یکسالی است که بعلت مشکل دریچه سه لتی وآب اوردن ریه ویکبارتخلیه دربیمارستان امام خمینی(ره)...برای اطمینان به متخصص گوارش معرفی شدیم که ایشان تاکنون:آزمایش انزیمهای کبد-سونوگرافی-فیبرواسکن-فابیوسی ازکبد توصیه وانجام شده است.ولی دقیقا اظهارننموده اند که کبدبرای عمل جراحی ،آمادگی دارد یانه؟والان هم تعطیلات عید است وهمسرم شرایط خوبی ندارد.بزرگ شدن شکم، باد کردن پاها،خستگی مفرط وسرفه های وحشتناک........استدعای راهنمائی دارم.ایام عزت مستدام وبکام وبا احترام
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام به نظر اگر بيمار شما نارسايي يا تنگي شديد دريچه سه لتي داشته باشن مشكل بيشتر مربوط به قلب هست و اگر اسيبي هم به كبد رسيده باشه بيشتر ناشي از برگشت خون به احشا شكمي هست ، با توجه به علايم بيمار بهتره به اورژانس مراجعه كنيد و درصورتي كه داروها مصرفي كافي و مناسب هست مايع شكم و ريه تخليه بشه البته درمان قطعي تعويض دريچه سه لتي( در صورتي كه وضعيت عمومي قلب اجازه بده) هست .در ضمن سيرور كبدي هم بايد رد بشه( بر اساس جواب بيوپسي )
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    من یک اکو دادم lvidd=4.39وlvids=2.59 وivsd=0.9 وfs=40/96 و ivse=1.06 و lvpwd=1.00وlvpwe=2.01 و tvp و mvp و nope و pg=۲۰ دریچه تری کوسپید pap= 95mmg و EF=60 خوبه یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام PAP =95 با بقيه داده ها هم خواني نداره و lvpweهم درست نيست شايد اشتباه نوشتيد، پرولاپس مختصر دريچه ميترال و سه لتي گزارش شده كه در مجموع مشكل جدي به نظر نميرسه .
  • تصویر کاربر شهناز سه شنبه ۷ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خانمی هستم ۴۰ساله مدت دو ماهی است که ابلیشن کردم به خاطر نامنظمی ضربان ولی بعد از عمل روزی چند بار احساس می کنم که زیر گردنم ضربان قلبم می زنه و احساس خوبی ندارم در صورتیکه بعد از جراحی و یک ماه بعد هم نوار قلب گرفتم ولی نامنظمی های قبلی را نداشت ولی من این حس رو دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۷ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام براي مشخص شدن اينكه اين حالت مربوط به اريتمي هست يا نه بايد موقع طپش، نوار قلب بگيريد. يا هولتر ٢٤ ساعته ريتم انجام بديد.
  • تصویر کاربر بهنام یکشنبه ۲۷ اسفند ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    من قبلا درد قفسه سینه داشتم که متناوب بود یعنی مدتی قابل احساس بود و مدتی بهتر میشد
    اکو و نوار قلب مورد خاصی نشون نمیداد
    با مراجعه به متخصص تست ورزش و تصویر برداری بروش اسپکت انجام دادم که باز چیزی نشون نداد و طبیعی بود .
    سابقه دیابت دارم و جدیدا درد قفسه سینه بیشتر شده و موقع خواب تنگی نفس دارم .اضافه وزن هم دارم . بصورت خانوادگی افتادگی دریچه قلب هم بصورت مختصر در ما وجود دارد .میخواستم راهنمائی بگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی یکشنبه ۲۷ اسفند ۹۶( 1 سال پیش)
      با سلام در صورتي كه درد يا تنگی نفس شما با فعاليت بدتر ميشود و سابقه طولاني مدت ديابت داريد ممكن است به بررسي بيشتر نياز داشته باشيد.
  • تصویر کاربر هادی شنبه ۲۶ اسفند ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب خدمت سرکارخانم دکترخسروی
    بنده29سالمه از دوران بلوغ به بعد این مشکل آریتمی رو داشتم .ضربان قلبم نرماله فقط نامنظم میزنه..1سال پیش ابلیشن شدم دکتر متوهگزال دادبخورم...ولی این آریتمی ول کنم نیست...ممنون میشم راهنماییم کنین.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۶ اسفند ۹۶( 1 سال پیش)
      سلام حتما نوع اريتمي كه دهليزي يا بطني هست اول بايد مشخص بشه سپس درمان صورت بگيره ، اگه با وجود ابليشن باز اريتمي دارين ممكنه نوع ديگه اي از اريتمي داشتين كه قبلا خودش را نشون نداده و الان بروز كرده يا عوامل ديگه مثل استرس و ... باشه.
  • تصویر کاربر وحیده شنبه ۲۶ اسفند ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام،زنی سی وپنج ساله هستم.بعد از خورد ن غذا یا هر خوردنی دیگر یا حتی با خوردن یک لیوان اب دچار تنگی نفس تپش قلب می شوم .احساس فشار زیادی در قفسه ی سینه میکنم.دچار اریتمی قلبی ،ضربان قلب بالا نیز میباشم.که به فاصله ی طولانی اتفاق می افتد.تشخیص رگ اضافه هم داده شده است.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۶ اسفند ۹۶( 1 سال پیش)
      سلام چون علائمتون با غذا ارتباط داره بايد فتق ديافراگمي و مشكلات معده مثل برگشت اسيد به مري رد بشه و چون تكرار علائمتون زياده هولتر ريتم در تشخيص كمك كننده هست.
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    کسی که اریتمیک داره و تحت درمان است و هنوز باطری نزاشته میتونه باردار بشه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 1 سال پیش)
      سلام بستگي به علت بيماري قلبي و قدرت پمپاژ قلب و نوع اريتمي دارد
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    امیدوارم که خوب و سلامت باشید.
    من 28 سال سن دارم و دانشجوی ارشد دانشگاه شهیدبهشتی تهران هستم.
    قدم 195 و وزنم 107کیلو هست به مدت 12 سال است که به پرورش اندام میرم ولی نه بصورت حرفه ای و سنگین... بلکه فقط برای تناسب اندام و سلامت روحی بالا..
    یه مدتی است که در حین فعالیت ورزشی بصورت نامنظم تعدادی از ضربان قلبم با پیک بالایی میزنند که این اتفاق بطور متوسط تا 1 ساعت بعد از فعالیت ورزشی ادامه داره .
    به عبارت دقیق تر اگه بخوام شرح بدم اگه به عنوان مثال ضربان قلب رو با فرکانس مشخص و دامنه سینوسی معینی در نظر بگیریم از بین 80 یا 90 ضربان در دقیقه ممکن هست 3 الی4 تا از ضربانم با پیک بالا اتفاق میوفته که کاملا متوجه این کوبنده بودن میشوم

    در مورد این مشکلم و علل آن و نحوه درمان و تغییر الگوهای فعالیت ورزشی ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید...ضمنا در طول این 12 سال فعالیت هوازی مانند دویدن یا دوچرخه سواری نداشتم و الان چند هفته است که شروع کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 1 سال پیش)
      با سلام، ورزش هاي بدن سازي كه فقط به صورت بي هوازي انجام میشه، ممكنه عوارض منفي روي قلب داشته باشه بخصوص اگه همراه اون از تركيبات پروتئين و ارژينين و يا هورمون استفاده بشه البته شما از نظر وزني هم نزديك محدوده چاقي هستيد . با توجه به اريتمي براي ادامه ورزش نياز به نوار قلب و اكو داريد ودر صورت لزوم تست ورزش.
  • تصویر کاربر امینه سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام .من چون فشار خونی بودم جهت تعدیل دارو به پزشک مراجعه کردم ایشان اکو برام نوشت نتیجه اکو سوراخ ریز درقلب تشخیص دادن که به گفته ی پزشک مادر زادی می باشد.ناگفته نماند که من هیچ درد وعلایمه خستگی ندارم وزندگی عادی خود میکنم.دکتر برای تشخیص بهتر برام اکو مری نوشتن نظر شما دراین باره خواستم. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 1 سال پیش)
      سلام اگر باعث بزرگ شدن قلب و افزايش فشار ريه نشده باشد فعلا نياز به اقدامي نيست البته بهتره نتيجه اكو را ديد بعد قضاوت كرد.
  • تصویر کاربر مشایخی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    درباره اکومری ایا بیماری که سیگاری است وریه ضعیفی دارد وقبل ازاکومری استکانی اب وسیگار کشیده باشددرحین اکومری دچارایست تنفسی شود قصور از بیمار است یا کسی که اکومری انجام می دهد؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۸ اسفند ۹۶( 1 سال پیش)
      سلام با توجه به اينكه بيمار جهت اكوي مري ٤-٦ ساعت بايد كاملا ناشتا باشد امكان ورود اب و غذا به راههاي هوايي و ايست تنفسي وجود دارد.
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.

قابل توجه بیماران عزیز: پاسخ سوالات شما تنها از طریق سیستم آنلاین پرسش و پاسخ ، جواب داده خواهد شد و امکان پیگیری سوالات از طریق تماس تلفنی وجود ندارد.