متخصص قلب در تهران

از دکتر بپرسید ؟

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    در مورد احتمال خونریزی مغزی ناشی از مصرف داروهای ضدانعقاد، گفته شده است <<در مصرف داروی ضدانعقاد احتیاط کنید. اگر این دارو را مصرف می کنید، به طور منظم به پزشک خود مراجعه کنید تا مطمئن شوید سطوح خون و وضعیت رگ‌های خونی شما طبیعی است.>> اینکه گفته شده <<تا مطمئن شوید سطوح خون و وضعیت رگ‌های خونی شما طبیعی است>> چگونه ممکن هست؟ آیا آزمایش خاصی داره؟ و آیا با چک سطوح خون و وضعیت رگ های خونی میشه از احتمال خونریزی آتی مطمئن شد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام بيماراني كه داروي ضد انعقاد وارفارين مصرف ميكنن بايد ماهيانه ازمايش خوني به نام PT و INR داده بشه تا در حد درماني حفظ بشه
  • تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام خانم دکتر سوالی در مورد efقلب داشتم
    چرا وقتی قلب سالم است efقلب پایین است ینی چرا پمپاژ نرمال نمیکند خیلی در موردش داخل اینترنت خوندم چیزی متوجه نشدم چ عوالی باعث میشود که ef کم باشد یا چه عوالی انجام بدیم بهتر باشد ایا efبه فشار خون ربطی دارد فشار خون بالا باعث پاین امدن ef میشود
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام كاهش ef عوامل متعددي مثل بيماري هاي ويروسي ، فشار خون ، ديابت و ده ها علت ديگر دارد و دارو به درمان شما كمك ميكند
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    من 2سوال از خدمتتون دارم :
    1.کسیکه قرار هست ریواروکسابان 20 را شبی یک عدد به منظور جلوگیری از لخته شدن خون در آریتمی فیبریلاسیون دهلیزی (AF) (نوعی ضربان نامنظم قلب) تا پایان عمر مصرف می کند به چه میزان در معرض خطر خونریزی های خطرناک مثل خونریزی مغز قرار دارد؟ و اگر این شخص بخواهد از خونریزی احتمالی جلوگیری کند باید چه نوع آزمایشی را انجام دهد؟ و آیا با این آزمایش ها به طور کامل از احتمال خونریزی آگاه می شود؟
    2.از عوارض داروهای ضدانعقاد (مثلا ریواروکسابان20) که بطور همیشگی قرار هست مصرف شوند، خونریزی مغزی است حالا سوال من این هست این دارو خودش باعث شروع خونریزی می شود یا درصورت شروع خونریزی باعث تشدید آن می شود؟
    بسیار ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام ١/ريسك خونريزي خطرناك مثل خونريزي مغزي جزء عوارض ريواروكسابان هست ولي در مقابل اثر پيشگيري كننده از سكته مغزي نا چيز هست و ازمايش خاصي هم نياز نيست، در موارد خاصي نياز به كاهش دوز هست كه پزشك شما با توجه به شرايط بيمارتون بايد تصميم بگيرند
  • تصویر کاربر مجیدعسگری سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من ۲۸سالمه افتادگی دریچه میترال دارم وهرروز قرص پرانول والپرازولام صب وشب میخورم مشکلی ندارم ولی تازگیابخاطردرد ناحیه پهلوراست به سونوگرافی رفتم گفتن به قطر ده میلی سنگ تو صفرا داری عمل کنی باید میخواستم بدونم روش لاپاراسکوپی برام خوبه یا عمل باز اخه میگن تو لاپاراسکوپی باد میزنن شکم برای قلب و ریه خطرناکه.ضمنا من تنگی نفس دارم بیشتر از ۱۵ثانیه نمیتونم نفسم رو حبص کنم و همیشه یکی از بینیهام کیپ هست و برعکس هیچوقت هر دوباز نیستن بخاطرهمین نفس کم میارم حتی با دهان.میخواستم از شما بزرگوار بپرسم کدوم عمل بهتره اگ بیهوش بشم یه وقت نمیرم میترسم.من ۲۸سالمه و لاغرم ۵۵کیلو هستم از شهرستان مزاحم میشم ممنون بی نهایت
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام از نظر قلبي با توجه به مسايلي كه مطرح كرديد منعي براي عمل نداريد براي مشكلات ديگه و تنگ نفس بهتره با دكتر گوش و حلق و بيني و ريه مشورت كنيد
  • تصویر کاربر کاوان شنبه ۷ مهر ۹۷( 10 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام.. من در کردستان زندگی میکنم.، یک سال پیش برای اولین بار احساس کردم که نمیتوانم نفس عمیق بکشم انگار چیزی مانع از پر شدن کامل ریه هام میشد.،تقریبا این علامت رو داشتم تا چند ماه پیش که در حالت نشستن و خوابیدن احساس تنگی نفس میکردم،این موضوع که وقت دراز کشیدن تنگ نفس میشدم از لحاظ روانی بهم استرس وارد کرد و الان چند روزه که تقریبا هر چند وقت یک بار ایستاده هم احساس میکنم که نمیتونم نفس عمیق بکشم،، این علایم رو در زمان ورزش سنگین مثل کوهنوردی و بدنسازی ندارم ،، نسبت به یک‌سال قبل که ۷۰ کیلو بودم الان ۸۵ کیلو هستم و قدم ۱۶۹
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۷ مهر ۹۷( 10 ماه پیش)
      سلام بايد حتما براي اطمينان اكو و عكس قفسه سينه بگيريد اگه نرمال بود ممكنه عصبي باشه،. البته رفلاكس اسيد معده هم ممكنه باشه. برای آشنایی با علت های تنگی نفس مقاله چرا نمی توانم نفس بکشم را بخوانید:

      https://drakhosravi.com/984
  • تصویر کاربر بهنام شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام خانم دکتر وقت بخیر
    من اکو شدم ولی میگن خوبه چیزی نیست ولی هنوز درد دارم خسته میشم خیلییی زود کوچکترین استرس قلبم تیر میکشه باید چیکار کنم
    خانم دکتر وقتی سمت چپم میخابم میخام بلند بشم خیلی بد درد میکونه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام يك سري ازمايش كلي بايد بدين مخصوصا كمبود ويتامين دي ، و همچنين ممكنه منشا روحي رواني داشته باشه
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید

    بنده مردی 40 ساله و متاهل میباشم که مدت 3 سال است که لوزارتان 25 صبح نصف و شب نصف استفاده میکنم بار اول که به دکتر مراجعه کردم فشارم 14 به 9.5 بود الآن بعد از سه سال یک شب قرصم را نخوردم روز بعد باز هم همین عدد بود ولی با خوردن قرص فشار کامل کنترل میشود.حال چند سوال از شما داشتم:
    1-آیا فشار 14 به 9.5 اصلا نیازی به مصرف دارو دارد؟
    2-آیا قرص لوزارتان بر روی میل جنسی اثر میگذارد؟
    3-آیا ممکن است چند سال دیگر نیاز به دوز بیشتر قرص یا تعویض قرص داشته باشم؟
    4-آیا امکان کم کردن دارو و در نهایت قطع آن کار درستی است؟
    5-آیا داروهای جنسی نظیر تادالافیل یا کرم آلپروستادیل یا کرم نیتروگلیسیرین را پیشنهاد میکنید؟

    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام براي اثبات فشار خون اگه دو بار وبيشتر فشارتون بالا ي ١٤٠ /٩٠ باشه فشار خوني محسوب ميشيد حالا اگه افزايش خفيف باشه با ورزش و كاهش وزن و كم كردن نمك شايد كنترل بشه ، با قطع دارو ممكنه پس از چند روز فشارتون خيلي بالاتر بره و نياز به دوز بيشتر داشته باشين ، امكان اينكه نياز به افزايش دوز يا تغيير دارو در اينده باشه هم هست ، كاهش ميل جنسي جزء عوارض اين دارو نيست استفاده از داروهايي مثل تادالافيل و كرم ها امكان عوارض تپش قلب ، اريتمي و سكته قلبي وجود داره و توصيه نميشه در مورد درمان ناتواني جنسي با روانپزشك مشورت كنيد
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید و تشکر از شما بابت کمک به مردم. خانم دکتر من دختر نوزادی دارم که 5 روز دیگر یعنی 25 فروردین 2 ماه می شود. چند روز بعد از تولد که دخترم رو به متخصص نوزاد واسه چک کردن نشون دادیم دکتر گفت که یک صدای اضافی در قلب اش هست و ما رو به متخصص قلب نوزاد معرفی کرد تا الان 3 بار پیش دکتر قلب رفتیم و اکو دادیم و خوشبختانه در آخرین بار که 19 فروردین رفتیم دکتر بسیار راضی بود حتی از صدای قلب اش و گفت که افزایش وزن اش هم عالی هست و خوشبختانه چیزی شبیه این هم گفت که فشار ریه اش خوبه یا تنفس اش هم خوبه فقط گفت که ماه بعد بیارید دوباره اکو کنم. سوراخ هم فکر کنم حدود 3تا4 میل هست. من فقط چند سوال دارم. آیا سوراخ ممکن هست بر عکس اینکه کوچک بشه بزرگ بشه. 2- آیا ممکن هست ماهیچه بین دو بطن خیلی نازک باشه و سوراخ vsd به جای اینکه کوچک بشه بزرگ بشه 3- با وجود اینکه سوراخ کوچک هست و علائمی هم نیست بچه خوب وزن می گیره و شیر می خوره و نفس و ریه اش هم مشکل نداره ما خیالمون راحت باشه نگران نباشیم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام سوراخ بين دو بطن در درصد زيادي از نوزادان با بزرگ تر شدن شون بسته ميشه و امكان بزرگ تر شدن هم نيست ولي براي بررسي وضعيت و فشار ريه و ... بايد تحت نظر باشن،با توجه به شرايطي كه توضيح دادين جاي نگراني نيست.
  • تصویر کاربر امیربهنام شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام مریض ما مشکل افتادگی دریچه دارد و عضلات قابش ضعیف شده حالابعد از اکو از راه مری که ۱۶ فروردین انجام داده دچار کم خونی شده وتا حالا ۳واحد خون دریافت کرده.دکترش می گوید مربوط به آن نیست.دیشب دل درد شدید داشته است.لطف فرمایید نظر خود را بگویید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام بايد مشخص بشه علت و منشا از دست دادن خون چيه بعد قضاوت كرد
  • تصویر کاربر سیاوش دوشنبه ۲۰ فروردین ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام
    اینجانب در شهرستان خلخال اکو قلب گرفتم که پزشک متخصص تشخیص دادند که احتمالا بین دهلیزهای قلی سوراخ وجود دارد ومادرزادی میباشد که برای تشخیص دقیقتر گفتند اکومری انجام بشودمیخواستم بدانم ایا ضرورت اکو مری هست یا با روش دیگر هم میتوان عارضه نارسایی مادرزادی را تشیخص داد.باتشکر فراوان اقای قلیزاده از خلخال استان اردبیل
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۲۰ فروردین ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام جهت تشخيص سوراخ بين دو دهليز اكو مري دقيق ترين روش هست وبراي قطعي شدن تشخيص و تعيين روش درمان بايد حتما انجام بشه
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.

قابل توجه بیماران عزیز: پاسخ سوالات شما تنها از طریق سیستم آنلاین پرسش و پاسخ ، جواب داده خواهد شد و امکان پیگیری سوالات از طریق تماس تلفنی وجود ندارد.