متخصص قلب در تهران

از دکتر بپرسید ؟

  • تصویر کاربر عبداله شنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    من روزي يك عدد قرص زالربان 20 ميلي گرم ميخورم ,ولي عدد پي تي اي ان ار من در حد نرمال است .آيا اين مورد طبيعي است.
    بيماري بنده ايجاد لخته خون در پشت پاي چپ است. DVT
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام عدد پي تي با زالربان تغيير نميكنه مشكلي نيست دارو را ادامه بديد
  • تصویر کاربر مهتاب شنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام من الان مدتی هست دست درد و پشت درد دارم می خوام ببینم مشکل قلبی دارم در صورتیکه نوار قلبی و اکو گرفتم و تست ورزش و ازمایش هیچ مشکلی ندارم میتونید مرا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام ممكنه مربوط به ارتروز گردن باشه يا اسپاسم عضلات ، نرمش هم به شما كمك ميكنه و سطح ويتامين دي را هم چك كنيد
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خدمت خانم دکتر و با تشکر از شما بابت کمک به مردم. من نوزاد دختری دارم که 25اردیبهشت 97 سن اش 3ماه میشه در 15 روز اول تولد به دکتر کودکان نشون دادیم دکتر گفت که قلب اش صدای اضافی داره . تا الان 4 بار تحت نظر متخصص قلب کودکان بودیم طی این 3 ماه، 4 بار اکو شده.یک سوراخ 3میلی بطنی vsd داره آخرین باری که 23اردیبهشت رفتیم دکتر براش یک دارو نوشت و گفت هر 12 ساعت 0.4 میل بهش بدید و دوباره 2 ماه دیگه بیاریدش. نام دارو "لانوکسین 0/05" هست می خواستم بینم این دارو چقدر عوارض داره. و اگر داره عوارض اش کوتاه مدت، بلند مدت یا دائمی و مادام العمر هست. در ضمن بچه افزایش وزن داره خوب شیر می خوره و هیچ علامتی هم نداره فشار ریه اش هم رو دکتر راضی بود . با تشکر از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام اين دارو اگه درست خورده بشه و مقدار درست تجويز بشه عارضه زيادي نداره , عوارض دراز مدت هم نداره ، احتمال بسته شدن سوراخ در اينده هست
  • تصویر کاربر اشکان شنبه ۵ خرداد ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام نوع زایمان برای زن باردار با دریچه میترال مصنوعی (فلزی) تحت درمان با وارفارین و هپارین به چه صورت هستش؟ سزارین یا طبیعی؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۵ خرداد ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام
      در صورتي كه در موقع زايمان بيمار تحت درمان با وارفارين باشه ترجيح سزارين هست
  • تصویر کاربر مجید جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام .25 ساله ازتهران یک ساله دچارپرولاپس میترال شدم ورفتم دکترقرص سوتالول 80 وورپامیل 40 دادخوردم دوماه شد بعد من احساس نبض درشکم کردم یک روز بعد مصرف دارو ها رفتم دکتر قلبی دیگه گفت قرص اشتباه بهت داده سونوگرافی گرفت ازارگ اعورت گفتم قطراعورن 14 هست نرماله وضربان شکمی دارم الانم که نمیزاره راه برم ازوقتی نبض توشکم پیداکردم مشکل شده واسم زندگی فعالیت روزانه ندارم الان هم یه نصفه متورال 50 درسه وقت روز میخوردم واسپیرین 80 خواهش میکنم منوراهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش)
      اگه سونوگرافي نرمال بوده و همچنان نبض در شكم داريد بايد از روش هاي ديگه مثل سي تي انژيو براي بررسي ائورت استفاده بشه ، همچنين اكه نارسايي دريچه اي به دنبال پرولاپس داشته باشيد ممكنه ايجاد نبض بكنه، احتمال اريتمي هم مطرح هست كه ميشه از هولتر ريتم براي تشخيص استفاده كرد
  • تصویر کاربر مونا جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.خواهش میکنم به سوالم جواب بدید‌.پسرم هنگام تولد مشکلasdو vsdداشت.دکتر برایش دارویی تجویز نکرد و گفت خود به خود خوب میشه.در۸ ماهگی که مراجعه کرد سوراخ ها بسته شده بودن اما مشکل میوکاردیت پیدا کرد و درصد efقلبش به سی درصد رسیده بود.دکتر برایش دیگوکسیت و کاپتوپریل و کارودیلول تجویز کرد.الان دو ساله که دارو مصرف میکنه.یه بار داروهاش رو قطع کردن اما دوباره درصد پایین اومد.در آخرین اکو efبه ۶۶ درصد رسیده بود.اما دکتر گفتن بزرگی بزن چپ داره باید همیشه دارو بخوره.تو رو خدا بگید یعنی میوکاردیت دیگه خوب نمیشه؟ تاکی باید داد و بخوره؟ بزرگی بطن چپ خطرناکه و آیا ممکنه وضعش از این بدتر بشه و کار به پیوند قلب برسه؟ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام اگه الان ef قلب به ٦٦ رسيده نگراني كمتره و اين نشانه خوبيه ، ولي صددرصد قابل پيش بيني نيست با فوق تخصص نارسايي قلب هم ميتونيد مشورت كنيد
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    دخترم دوتا سوراخ کوچک ومتوسط دارد دکتر ملکان گفته باید عمل بشه وزنش کمه 6 ماهشه 4700 وزن تولدش 2430 بوده ایا این عمل ممکنه براش خطر ناک باشه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش)
      عمل خطرات خودش را داره ولي اگه عمل نشن ممكنه عوارض جبران ناپذيري را روي قلب بزاره كه نشه درمان كرد
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    ایا صدای اضافی در قلب نشانه بیماری خاصی هست یا نه ...لطفا راهنمایی کنید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام الزاما هميشه نه و به نوع صدا هم بستگي داره ، ولي اول بايد بررسي بشه سپس نظر داده بشه
  • تصویر کاربر حسن جمعه ۲۱ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید.ببخشید همسر من ۴۵سال دارد.الان حدود یک سال است گرمای بدنش زیاد شده .مخصوصا کف پا .دراین هوا یکسره عرق میکنه.چکاپ کامل کردیم میگن سالمه .بااین مشکل چکار کنیم .سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۱ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام تست تيروييد و بررسي هورموني بشن اگه طبيعي بود براي تعريق زياد به متخصص پوست مراجعه كنن شايد كمك كننده باشه
  • تصویر کاربر امین پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما عزیزان
    بنده 38 سنم است دچار یک سوف قلبی مادرزادی هستم. حدودا 5 سال پیش با علایم تنگی نفس شدید و خشکی دهان موقع فعالیت جسمی زیاد یا دویدن رفتم دکتر که بعد از اکو و نوار قلب تشخیص عملکرد ناناسب دریچه ریوی دادند برای من اما الان بعد از 5 سال این علایم در حدی شدید شده که در روز شاید نزدیک به 10 20 مرتبه دچار این حالت تنگی نفس حتی در زمان نشسته میشم و هم در خواب دچار تنگی نفس میشم خواستم ببیم به نظر شما الان شرایط من در چه حدی است البته میدونم که باید ازمایشات انجام بشه چه آزمایشاتی به نظرتون لازم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام حتما بايد اكو بشيد تا شدت بيماري مشخص بشه و سپس تصميم گيري بشه
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.

قابل توجه بیماران عزیز: پاسخ سوالات شما تنها از طریق سیستم آنلاین پرسش و پاسخ ، جواب داده خواهد شد و امکان پیگیری سوالات از طریق تماس تلفنی وجود ندارد.