متخصص قلب در تهران

از دکتر بپرسید ؟

  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    سلام من قرص وارفارین استفاده می کنم اگر قرص ویگرکس پلاس استفاده کنم اشکال داره یا نه ممنون وقت بخیر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش)
      سلام بله
  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر خانوم دکتر
    تقریبا از دی ماه 99 تا حالا درد خفیف ب صورت تیر کشیدن قفسه سینه (راست و بیشتر چپ و پشتم)دارم که میگیره کوتاه ول می‌کنه و دوباره میگیره ول می‌کنه و در طول روز دارم و آزار دهنده نیس بیشتر کلافم کرده که نکنه مشکل خاصی باشه. بهمن ماه دکتر قلب رفتم و نوار گرفت گفت مشکلی نداری و ریه قلبت سالمه و آزمایش تیروئید برام نوشت و جواب آزمایشم نرمال بود و گفت آدم حساسی هستی و فکر زیاد میکنی گفتم اره و برام قرص اعصاب پرگاسول و ویتامین ب تجویز کرد و به هفته خوردم و بخاطر عوارضش دیگه نخوردم و دوباره پیش دکتر طب اسلامی رفتم با یه دستگاه که دستش بود و میچرخید گفت چسبندگی عروقی داری و دارو گیاهی داد و بخاطر روزه ماه رمضان الان فقط از سه وعده که باید بخورم یه وعده میخورم و جدیدا مسائلی پیش اومده که این وضعیت که دارم زیادتر شده
    و نفس عمیق میتونم بکشم مشکلی نیس و بندرت انگار قلبم سه چهار ضربه به پوستم میزنه و درد پشتم کمتر از قفسه هامه
    به نظرتون مشکلم چیست و اینکه آیا اکو لازمه؟
    1. تصویر کاربر مصطفی سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش)
      خانوم دکتر در ضمن 24سال سن دارم
      لطفاً سریعتر جواب بدید ممنون میشم.
    2. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش)
      سلام بله حتما اکو انجام بدید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ریما چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    سلام خواهر بنده چند سالی با افت شدید فشار و افزایش ضربان قلب مواجه بوده و جدیدا بیش از یک بار در ماه اتفاق می افته و حتی در تردد از پله هم مشکل پیدا میکنه و رنگ روش زرد میشه، در گیلان ساکن است، رفتند دکتر دستگاه هلتر نصب کردند و نوار قلب گرفتند و گفتند باید عمل ابلیشن روش انجام بدند و ظاهرا آریتمی دارند. میخواستم بدونم آیا آریتمی وجود دارد و نیاز به ابلیشن است؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش)
      سلام حتما به متخصص الکتروفیزیولوژی مراجعه کنند ،با این جواب هولتر ، اریتمی صد در صد نیست ولی احتما ل اریتمی وجود داره نیاز به بررسی هست ، حتما پیگیری کنید
  • تصویر کاربر سهراب چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 3 مشاهده پرسش
    مادرم ۶۳سال دارد افزایش فشار خون داره لوزارتان میخوره ۶ماه پیش کرونا گرفت بعد از خوب شدن تپش قلب داره متورال استفاده میکرد الان تپش قلبش زیاد شده متورال جواب نمی ده. هرداروی دیگه ای غیر از این دو ناراحتش می کنه حتی داروی سرماخوردگی. لطفا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش)
      سلام حتما به متخصص مراجعه کنید نیاز به اکو و نوار ودر صورت لزوم اسکن هسته ای هست
  • تصویر کاربر حسنا چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 5 مشاهده پرسش
    با سلام دخترم 18 سالشه که بخاطر درد در قفسه سینه دکتر قلب بردم و پس از اکو مشخص شد رگ pda که در زمان کودکی باید بسته میشد هنوز باز است و در سایز مدیوم می باشد که گفته شد باید از طریق رگ پا بسته شود سوالم این هست که امکان بسته شدن اون رگ از طریق دارو هست ؟و توضیحات کاملتر که دقیقا چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش)
      سلام از طریق دارو بسته نمیشه حتما باید از طریق رگ پا بسته بشه و الا در دراز مدت سبب اسیب به قلب میشه
  • تصویر کاربر ایمان چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 3 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر مادرم حدود ۵۲ سالشه حدود بیست سال پیش ضربان قلب شدید گرفت و به بیمارستان مراجعه کرد دکتر بعد از معاینه و نوار قلب گفتند اگه زیاد اینجوری میشه باید ابلیشن انجام بده ؛ بعلاوه اینکه ایشون مشکل فشار خون و اعصاب هم داره که داره دارو مصرف میکنه و از اون موقع به بعد چند بار اینجوری شدن من احساس میکنم اعصابش که ناراحت میشه بدتر میشه ؛ من مدارک رو میفرستم براتون میهواستم ببینم با دارو حل میشه مشکل و اگه احتیاج به عمل داره کجا مراجعه کنم ؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( 1 هفته پیش)
      سلام حتما باید مراجعه و بررسی بیشتر بشند و بر اساس اکو و هولتر تصمیم گیری بشه
  • تصویر کاربر مرجان دوشنبه ۶ اردیبهشت ۰( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 8 مشاهده پرسش
    سلام،وقتتون بخیر،دکتر من هر روز صبح که از خواب بیدار میشم تپش قلب دارم و تنگی نفس هم دارم،ی مدتی هم سینه سمت چپم درد میکرد ولی مدتی بود که این درد خوب شده بود الان دو روزه که دوباره درد گرفته و این درد میزنه به پشت شونم و سوزشی ندارم،خیلی وقت پیش اکو قلب گرفتم پیش دکتر عمومی گفت مشکلی نداره وبا متخصص قلب مراجعه کنید خوبه و گفت احتمالا افتادگی دریچه قلب باشه که من پیگیری نکردم والان دارم پیگیری میکنم ،دکتر الان نظر شما چیه!؟ باید چیکار کنم!؟ ممنون از محبتتون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۶ اردیبهشت ۰( 2 هفته پیش)
      سلام هز نظر گوارشی بررسی بشید اگر مشکل گواری نبود به متخصص قلب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر سهیل دوشنبه ۶ اردیبهشت ۰( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام من ۳۳ سالمه از ۴ سال پیش گاهاً احساس درد خفیف در قسمت قلب و گاهی اوقات دست چپ داشتم متخصصین اعم از داخلی و قلب گفتن قلب سالمه. بارها نوار قلب دادم، سال ۹۶ تست ورزش دادم سال ۹۸ اکو کردم و همگی سالم بود. به سندروم روده تحریک پذیر مبتلا هستم و کمی مشکلات وسواسی و اضطرابی هم دارم. در این مدت دو بار به کرونا مبتلا شدم بار اول خفیف و بار دوم بدون علامت خوشبختانه. با توجه به اینکه مدتیه گاهی وقتها همون درد یا ناراحتی سمت چپ سراغم میاد خواستم بدونم آیا نگرانی قلبی وجود داره ؟ مخصوصا که خیلی جاها خوندم مبتلایان به کرونا ممکنه بعدا با مشکلات قلبی روبرو بشن. و اینکه آیا تست ورزش و اکو مدت زمان اعتبار دارن ؟ چون یه دکتری به من کفته بود تست ورزش معمولا سه سال معتبره و تا سه سال بعد از اون جای نگرانی نیست. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۶ اردیبهشت ۰( 2 هفته پیش)
      سلامعلایم به نظر ربطی به کرونا نداره ، در صورتیکه قند ، چربی ، سابقه فامیلی بیماری قلبی و یا سیگار میکشید جهت تکرار تست ورزش مراجعه کنید
  • تصویر کاربر ارزومند دوشنبه ۶ اردیبهشت ۰( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 8 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر تقریبا ۲۰روز قبل تست کرونا من بدون علایم مثبت شد بعد از ۱۴ روز که از قرنطینه دراومدن احساس سختی نفس کشیدن عمیق و داشتم برای احتیاط تست سی تی دادم که ۵درصد درگیری ریه داشتم و دوباره قرنطینه و دارو پردینزولون دادن که بعد ده روز مراجعه کنم اما الان چند روزه طرفهای شب که میشه نفس عمیق سخت میکشم و قفسه سینه ام درد میگیره .نمی‌دونم دوباره مراجعه کنم یا استرس؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۶ اردیبهشت ۰( 2 هفته پیش)
      سلام حتما دوباره مراجعه کنید ممکنه نیاز به تکرار سی تی یا اکو باشه
  • تصویر کاربر نسرین دوشنبه ۶ اردیبهشت ۰( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 8 مشاهده پرسش
    با سلام وقت بخیر.
    دختری ۴۰ ساله هستم از تمامی بیملریهایی که دارم پرحرفی نمیکنم اکو کردم ارسال میکنم لطفا در مورد pfoو فشار ریه و حرکات دیواره و پایه که نرمال تیستند کگو کلا چیزایی که نرمال تیست و ررای درمان سوراخ آیا جراحی لازم هست یا خیر پاسخ بفرمایید.بد اشکر
    سیروز کبدی هم دارم!
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۶ اردیبهشت ۰( 2 هفته پیش)
      سلام pfo نیاز به اقدامی ندارد ، فشار ریه کمی با لا میتواند به دلیل سیروز باشد ، در صورتی که دیگر شواهد برای پیوند کبد دارید باید جهت پیوند اقدام کنید ،
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.

قابل توجه بیماران عزیز: پاسخ سوالات شما تنها از طریق سیستم آنلاین پرسش و پاسخ ، جواب داده خواهد شد و امکان پیگیری سوالات از طریق تماس تلفنی وجود ندارد.