متخصص قلب در تهران

از دکتر بپرسید ؟

  • تصویر کاربر محمود جمعه ۳ اسفند ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام الان 3روزه دچار Pvcهای مکرر بیشتر موقع خواب دارم
    متخصص قلب هم رفتم اکو ونوار قلبم خوب بود
    قرص متو هگزال برام تجویز کرد
    بازم موقع خواب همان حالت دارم
    اهل سیگار یا کافئین هم نیستم
    فقط چون پرسنلEMSهستم شغلم پر استرس هست
    لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 4 هفته پیش)


      سلام چون موقع خواب هست حتما درمان رفلاكس معده انجام بدين اگه بهتر نشدين هولتر ريتم براي برسي تعداد انها در ٢٤ ساعت ، بهتره اگه استرستون هم زياده اون را هم درمان كنيد

  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۳ اسفند ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام. دختر 4 ماه و20 روزه ای دارم. ک از بدو تولد متوجه سوراخ asd شدیم. در اکو 1 ماهگی ASd=7.5mmبوده وحالاASD=6MMمی باشد. وهمین طور Mild RAE, mild RVE, mild TR, mild PIو Good EF.
    وبایی بگم دخترم خیلی عرق میکنه و رفلاکس هم داره. لطفا راهنمایی کنید لازم به ذکر هست ک وزن زمان تولد2700بوده و وزن حالا5900 می باشد. وضعیت دختر چجوری؟،
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 4 هفته پیش)


      سلام فعلا تحت نظر پزشك قلب اطفال باشن احتمال داره بسته بشه

  • تصویر کاربر Hamidreza جمعه ۳ اسفند ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و احترام
    با هولتر توسط پزشک مشخص شد من پی وی سی بایژمینی دارم البته فرمودن که قلب سالم دریچه سالم و تعدادش سه تا در ۷۲ ساعت بود
    نگرانی من از سکته قلبی میباشد
    و دوست دارم محددا ورزش رو شروع کنم اما میترسم
    سن من هم ۳۷ سال میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 4 هفته پیش)


      سلام اگه همه چيز خوب بوده اين مقدار pvc (سه تا در ٧٢ ساعت ) اهميت نداره البته سه تا در هفتادو ساعت ديگه بايژميني نيست !

  • تصویر کاربر روزا جمعه ۳ اسفند ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خانم دكتر خسته نباشيد من پدرم اكو قلب دادن لطف ميكنيد تفسير ان را بگوييد
    normal LV size with mild to moderate systolic dysfunction
    base &mid inferoseptal and INF AK

    apex hk
    mild Lvh
    normal Lap grade1 diastolic dysfunction )Ea=)7
    mild to moderate Mr
    mild TR TRG 10 MMHG(pap=15
    no LAE
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 4 هفته پیش)


      بيمارتون نارسايي قلب دارن كه بايد علتش برسي بشه به پزشك مراجعه كنيد.

  • تصویر کاربر ابوذر یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام.من 26سالمه سابقه اضطراب و پانیک افسردگی شدید و مصرف دارو دارم الان تقریبا بهترم.جدیدا بعضی مواقع هر روز و بعضی مواقع چند روزی یکبار موقع استراحت یا تغییر حالت از ایستاده به نشسته یا خوابیده احساس میکنم قلبم یک ضربه نمیزنه بعدش شروع میکنه محکم و با کوبیدن به تپش مثل لگد زدن..بعضی مواقع ریتمش بهم میزیزه بعضی مواقع نه همونجور منظم هست..بعض مواقع یکی یا دو و سه تا پشت سرهم اینجور میشم بعضی مواقع هم یکی دوضربه در میان اینجور میشم.و فقط احساس ناخوشایندی دارم .البته تعداد ضربان کلا نرمال است و میانگین 72 عدد.دکترهای زیادی مراجعه کردم اکو و نوار دادم گفتند مشکلی نیست فقط نارسایی خفیف میترال یا همون ام آر دارید که مهم نیست..و پرانول بهم دادن با نورتربپتیلین....البته کم خونی مینور و پرکاری تیرویید و مشکل نفخ و اسید معده هم دارم..الان میترسم که قلبم وایسته میشه راهنماییم بفرمایید خداخیرتون بده انشالله
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 2 ماه پیش)

       

      سلام پركاري تيروييد ونفخ هر دو ميتونه سبب تشديد علايم بشه و ضربان نابه جا ايجاد كنه ، اگه اكو طبيعي بوده معمولا مشكلي نيست ، اكه تكرار شونده بود هولتر ٢٤ ساعته ريتم انجام بدين اگه از يك حدي بيشتر بود نياز به اقدام درماني  اختصاصي داره  و تيروييد را مجدد چك كنيد ، اضطرابتون را هم با دارو كنترل كنيد

  • تصویر کاربر Amin.z یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    امروز ساعت 16 سر جلسه امتحان تپش قلب و احساس ضربانات شدید قلب به من دست داد طوری که میترسیدم نفس عمیق بکشم(قابل ذکره که امروز از ساعت 7 صبح تا 16 پیوسته درس خوندم و ساعت 14 یک فنچان قهوه اسپرسو خوردم)، خلاصه بعد 15 دقیقه امتحان دادن، ساعت17 به پزشک اورژانس مراجعه کردم که تستtpiو ecgرو انجام دادم و پزشک گفتن که خوبه و مشکلی نیست و دارو های زاناکس و پروپرانالول رو برام نوشتن، الان ساعت 23 هنوز این مشکل رو به صورت متناوبا خفیف و شدید حس میکنم و تمایل به نشستن و قوز کردن دارم و اگر بخوابم تنگی نفس خفیفی پیدا میکنم، میخواستم کمکم کنید بدونم مشکل از کجاست. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 2 ماه پیش)


      بهتره مراجعه كنيد و یك اكو هم براي بررسي پرده دور قلب انجام بدین

  • تصویر کاربر الینا شنبه ۲۹ دی ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر، خسته نباشید. من قبلا هم این سوال رو پرسیدم اما جواب ندادید، علت دریچه آئورت دو لتی چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 2 ماه پیش)

       

      سلام علت  مادرزادي هست ودر دوره جنيني در تشكيل دريچه اختلال ايجاد شده

  • تصویر کاربر حمید شنبه ۲۹ دی ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام نوزاد 20 روزه دارم که دیروز بردیم اکو
    برای 6 ماه بعد ویزیت نوشت و گفت دو تا سوراخ کوچک داره و معمولا خوب میشه نگرانم لطفا راهنمایی کنید
    نوشته dx:small asd2, small pm vsd
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 2 ماه پیش)


      سلام فعلا تحت نظر باشن احتمال بسته شدنش زياده

  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۹ دی ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر؟سعیدهستم ۳۳سالمه کارمندم چندروزیه نفس عمیق وازته دل نمتونم بکشم!فکرمودرگیرکرده!وقتی تلاش میکنم ونمیشه عصبی میشم!بالای قلبم(گوشه کتفم درد گذرا ولحظه ای دارم!همچنین رفلاکس معده هم دارم!مشکل کیست هردوکلیه هم دارم!انحراف بینی هم دارم!وقتی تئوفلین پیوسته۲۰۰میخورم فکرمیکنم بهترمیشه!ولی نگرانم!من بیماری استرس واضطراب هم داشتم!وسواس فکری هم دارم که واقعا بدترش کرده!دست وپام خیلی خواب میره ومیگره!رگهای پشتم هردو طرف درمیگیره!شبهامیخوابم وصبح پامیشم گردنم وکمرم قفل میکنه!!!کمکم کنین دکتر ... متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 2 ماه پیش)


      سلام درمان رفلاكس معده را انجام بدين راههاي هوايي شما تحريك پذيره ، به دكتر ريه مراجعه كنيد ، . البته استرس هم روي علايمتون تاثير داره ، به نظر علايمي كه ميگيد خيلي ارتباط با قلب نداره ، ولي اگه بهتر نشدين ، مراجعه به قلب داشته باشين

  • تصویر کاربر وحید شنبه ۲۹ دی ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر سوالی داشتم اینکه من هفت سال پیش برای درمان عفونت مجرای ادرار به پزشک مراجعه نمودم و آمپول سفتریاکسون تجویز شد و من با معده خالی در حالت ناشتا تزریق کردم و بعد از تزریق دچار درد در ناحیه پشت شدم تا اینکه مراجعه به متخصص قلب داشتم و گگفتن افتادگی دریچه میترا ل دارم و درصد 60 درصد در اکو قلب لحاظ شد حال سوال اینکه میشود افتادگی از تزریق آمپول باشد و دوم اینکه درصد لحاظ شده نرمال است با سن 31سال
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 2 ماه پیش)


      سلام ربطي به تزريق سفترياكسون نداره و درصد هم طبيعيه

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.