متخصص قلب و عروق

از دکتر بپرسید ؟

  • تصویر کاربر کرامت شنبه ۱۵ دی ۹۷( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باعرض سلام و خسته نباشید لطفا سوالی دارم اینکه آی ان آر بنده طبق آزمایش جدید 4.53 می باشد و پزشک معالجم یک در میان دوز 7.5 و 10 برای من تجویز نموده است آیا با این دوز آی ان آر پایین میاید و اگر پایین نیاید چه خطراتی را می تواند در پی داشته باشد؟ ضمنا بنده 39 سال دارم با وزن 100کیلوگرم و مرد هستم که یک ماه پیش با دی وی تی که منجر به آمبولی شده بود در بیمارستان بستری شده بودم و بعد تزریق هپارین بمدت 12 روز ترخیص شده ام و آزمایش جدید پیوست تقدیم می شود بسیار از لطف شما سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۵ دی ۹۷( 1 هفته پیش)

      سلام تشکر
      مقدار مصرف وارفارين بسته به هر فرد متفاوت هست شما اگه قبلا مقدار بيشتري دارو ميخورديد و الان اين مقدار كمتر از مصرف قبلي هست inr پايين مياد و الا نه ، البته ممكنه به مصرف داروهاي ديگه و رژيم غذايي هم وابسته باشه، در صورت بالا بودن inr ريسك خونريزي هست

  • تصویر کاربر هلن جمعه ۷ دی ۹۷( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام در اكوى پدر بنده اى اف قلب ٥٥ ذكر شده است آيا خوب است؟مورد ديگرى نداشته اند البته ايشان هفتاد سال سن دارند و آمفيزم ريه دارند و هوى اسموكر هستند.متشكرم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۷ دی ۹۷( 3 هفته پیش)


      سلام EF 55 خوبه ولي چون سيگاري هستن و امفيزم در اكو فشار ريه اهميت داره كه ارزيابي بشه

  • تصویر کاربر سپيده پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام دكتر خسته نباشد دستگاهي مه در مطب استفاده ميكنيد چه مدل از general electric است vivid با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش)

      برای اطلاع از نوع دستگاه اکو

      با شماره ی مطب که در سایت قرار دارد تماس بگیرید

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۷ دی ۹۷( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    پيش ٣ دكتر اكو رفتم دكتر اولي ef60 trivaltr pap30 35 Ph28 دكتر دومي ef60 mild mr دكتر سومي ef65 novhd دكتر اولي مجدد رفتم پيشش براي اكو اين دفعه pap25 ef60 ph0 trivaltricuspid ما مونديم اين وسط ef 65 يا ٦٠ بلاخره pap 35 يا ٢٥ ph دارم يا خير mild mr هستم يا خير فلوشيپ دكتر اولي انژيو دومي نارسايي قلبي سومي انژيو ميخوام بيام پيش شما كه فلوشيپ اكو هستيد دقيق ببينيد مشكلي دارم يا ندارم بلاخره گيج شدم حسابي من نگران pap كه يكبار ٣٠ ٣٥ و يكبار ٢٥ گزارش شد هستم و ph 28 كه يكبار گزارش شد و ايا اكو كه شما انجام ميديد فرقي داره با فلوشيپ هاي ديگر
    1. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲ دی ۹۷( 3 هفته پیش)
      ميشه پاسخ بديد ممنون از شما
    2. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۷ دی ۹۷( 3 هفته پیش)


      سلام قبلا پاسخ داده شده ، در صورت تمايل ميتونيد به پزشک مراجعه كنيد.

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ابراهیم پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر بنده گاهی اوقات نفس تنگی میگیرم و ضربان قلبم حدودا ۹۰ هست ضربان قلب من در خالت استراحت طبیعی هست؟؟؟۲سال پیش اکو گرفتم و خداروشکر مشکلی نداشتم.ایا گرفتن اکو دوباره لازم هست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش)


      سلام ضربان٩٠ طبيعي هست ولي ممكنه اريتمي داشته باشين بهتره مراجعه كنيد نوار بگيريد و در صورت لزوم هولتر

  • تصویر کاربر روشنک جمعه ۷ دی ۹۷( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خانوم دکتر من هیجده سالمه اخیرا دردای قلب زیادی رو حس کردم بعدش زود ب زود خسته میشم تنگی نفس هم دارم به دکتر مراجعه کردم اکو گرفتم نرمال بود فقط بخش تریکوسپید جوابشRegurgitationشد آیا احتیاج ب درمان هست اصن ممکنه بیماری خاصی دراینده برام ب وجود بیاد ممنون میشم جوابم بدین 😊
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۷ دی ۹۷( 3 هفته پیش)

       

      سلام در صورتي كه فشار ريه هم نرمال بوده مشكلي نيست

  • تصویر کاربر مهشید پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام الان نزدیک دوهفته سمت چپ قفسه سینم بالاش درد میکنه والان به دست چپم زده خیلی میترسم ایا علامت سکته؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش)


      سلام اگه با فعاليت و راه رفتن بد تر ميشه احتمال داره مربوط به قلب باشه بخصوص اگه ريسك فاكتوهاي قلبي را داشته باشين و سنتون هم در ميانسالي باشه بهتره بررسي بشين

  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام . خسته نباشید . بنده حدود ۲ ماه پیش به دلیل درد ناحیه قفسه سینه . به پزشک متخصص مراجعه کردم . ایشون ازم نوار قلب و اکو داپلر گرفت و بهم گفتن مشکلی نداری . ولی الان دوباره احساس درد لحظه ای در طول روز دارم . موجب ضعف اعصابم شده . آیا خطری نزدیکمه یا این دردا به دلیل استرسه و بی اهمیته و اینکه گرفتگی عروق کرونر با اکو داپلر قابل تشخیصه یا خیر . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش)

       

      سلام گرفتگي عروق كرونر با اكو قابل تشخيص نيست و نياز به تست ورزش هست

  • تصویر کاربر زهره پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    مادرمن دکترتوسی تی اسکن تشخیص داده که رگهاش نازکه وقلبش ضعیفه وهمچنین دوبارسکته خیلیرخفیف داشته .دکترامکان عمل رومیگن نیست بایدچیکارکنیم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش)


      سلام بايد مدارك ديده بشه سپس تصميم گيري بشه

  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام چند وقتی هست که دردی در ناحیه سمت چپ دنده و زیر قلب دارم و همراه با فشار هست چکار کنم.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۹ آذر ۹۷( 4 هفته پیش)


      سلام مراجعه كنيد تا معاينه بشيد و در صورت لزوم بررسي بيشتر مثل اكو، عكس قفسه سينه يا تست ورزش يا بررسي هاي ديگه انجام بدين

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.