متخصص قلب در تهران

از دکتر بپرسید ؟

  • تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدا قوت الان سه هفته هست کلاتوور ۱۵ روزی دو نوبت استفاده کردم و الان هم یک نوبت ۲۰میلی استفاده میکنم. حالا سوال اینکه آیا پیاده روی ضرر داره یانه چونکه بعد از پیاده روی مچ پایم ورم میکنه وزانو هم کمی درد میگیره. بعد از کمی نشستن نشیمنگاهم درد میگیره بعد پاهام خواب میروند. روزه گرفتن ضرر داره یانه؟خانمم میتونه باردار بشود؟ به دکتر قلب مراجعه کنم یانه؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش)


      سلام همه اين مسايلي كه گفتين ارتباطي با مصرف كلات اور نداره ولي اگه اين علايم را داريد حتما سطح ويتامين دي را چك كنيد و بايد تحت نظر دكتر قلب هم باشيد

  • تصویر کاربر سحر چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقت شما بخیر
    من بیشتر از دو ساله که درد مبهمی در سمت چپ قفسه سینه م و کتفم احساس میکنم و گاها به سرمم میزنه دردش و مداوم خسته م
    مشکل قلبی ندارم،پیش متخصص قلب و عروق رفتم و اکو کرده،تو این چن ماه خیلی شدید شده درد قفسه سینه م به دست و بازو سمت چپمم میزنه دردش،لطفا کمکم کنین،شرایط سونو کردن ندارم،راهنمایی کنید مشکلم چیه
    سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش)


      سلام در صورت فشار بالا بايد درمان بشيد ، سطح ويتامين دي را هم چك كنيد

  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما بنده 52 سال سن دارم دو ماه پبش که هنگام کوهنوردی در اثر سرما و عرق زیاد و مبتلا شدن به آنفولانزا و استراحت نکردن و به ورزش کوهنوردی ادامه دادن بشدت اسیب دیده و ضعیف شدم و علائمی مثل حمله قلبی به من دست میده بنده تا بهحال فشار خون نداشتم از آن روز به بعد دچا استرس و اضطراب میشم و مواقعی که این حالت به من دست میده فشارم بشدت بالا میره و تا 16 روی 9.6 میرسه ضربان قلبم پائین میاد میشه 68 و علائمی مثل درد خفیف پشت سر و گاهی سوزش در نقاط مختلف سر - درد کامل در قفسه سینه و درد ماهیچه بازوها و ضعف بدنی حس میکنم گاهی وقتها تا چندین ساعت ادامه دارد جالب اینجا است در هنگام ورزش مشکلی ندارم گاهی روزها بعد از ورزش و غذای مناسب نخوردن این حالت به من دست میده و یک پزشک احتمال حملات پانیک را دادهاند و پزشک متخصص پس از انجام نوارقلب فرمودند قلب شما مشکلی ندارد الان قرص زاناکس و پروپنانولول استفاده میکنم آیا وضعیت من خطرناک است چکار باید بکنم به شدت نگرانم واعصبم به هم ریخته در ضمن مشکل ریفلاکس معده واظطراب واسترس شدید دارم سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش)


      با سلام حتما نياز به تست ورزش و اكو هم داريد با توجه به اينكه ٥٢ سالتون هست و اول بار بعد از فعاليت علايم پيدا كرديد،در ضمن ويتامين دي شما هم پايين هست

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    یه دختر دارم در چهار روزگی بعد تولد دکتر متوجه یه سوراخ بین بطنی و یه سوراخ بین. دهلیزی به اندازه 2.5 و 3.5 میلی متر شد. متخصص قلب اطفال گفت خودبخود بسته میشه. آیا واقعا بسته میشه؟ خیلی نگرانم؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش)


      سلام احتمال بسته شدن خيلي زياد هست نگران نباشيد

  • تصویر کاربر الهام چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    یک سال پیش با علایم تپش افت فشار درد در دست چپ سبکی سر بی حالی و رعشه به متخصص قلب مراجعه کردم که بعد از نوار و اکو و ازمایشات کامل خون تشخیص پنیک دادند فلوکستین و کلرودیازپوکساید تجویز کردند بعد سه هفته با مصرف دارو بهبود داشتم و تا سه ماه خوب بودم سرخود دارو را کم کردم دوباره علایم ایجاد شد متخصص قلب دستور ادامه دارو و ارجاع به اعصاب و روان دادند که داروهای قبلی را ادامه دادم و دوباره بهتر شدم و دوباره با کم کردن دارو علایم برگشت دوباره اکو و نوار مشکل نداشت متخصص اعصاب و روان اسنترا تجویز کردند از شش ماه قبل که اسنترا را شروع کردم دوبار علایم داشتم یکی بعد از یک بار دویدن کوتاه مدت حین پیاده روی که علایم لحظه ای نبود و تقریبا یک هفته مدام احساس تپش و تنگی نفس و درد دست چپ و بیحالی داشتم یکبار هم چند روز پیش بعد چند روز خانه تکانی و فعالیت بدنی مداوم که دوباره علایم ادامه دار است و چندروز مدام وجود دارد و زندگی را مختل کرده ایا امکان دارد در این چهار ماه بعد از اخرین اکومشکل قلبی بوجود امده باشد دوباره به متخصص قلب مراجعه کنم با توجه به اینکه بعد از فعالیت علایم برگشته یا اعصاب و روان با توجه به اینکه تنش عصبی نداشتم این اوخر سردرد مداوم خفیف هم به علایم اضافه شده.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش)


      سلام احتمال مسايل قلبي كم هست از نظر كم خوني بررسي بشيد و براي مسايل پانيك با مشاور هم علاوه بر روانپزشك مشاوره درماني كنيد

  • تصویر کاربر مرجان چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام بنده خانمی با ۲۷سال یک درد که به صورت تیر کشیدن است از گردن اغاز و تا دور سینه ای سمت چپم ادامه داشت تا به زیر بغلم و دست چپم رسید نمیتوانستم تکان بخورم یا نفس عمیق بکشم حالت تهوع داشتم که حدود ۴۰دقیقه طول کشید تا کمی ارام گرفتم بنده متاهل و با وزن 68کیلوگرم و قد ۱۵۶سانتی متر است اولین بار این اتفاق برام میفته و سابق نداشته .خواهشمندم پاسخ بده را بدهید‌باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش)


      سلام به نظر درد مربوط به گرفتگي عضلات باشه اگه تكرار شونده بود جهت معاينه مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدمت خانم دکتر ، من به طور مادر زادی سوراخ کوچکی در سمت راست قلبم دارد مدتی با تجویز پزشک قرص پرانول مصرف کردم که بهتر شدم ، وقتی استرس دارم تیر میکشه به پشت سمت قلب، وقتی هم بدو بدو میکنم به نفس نفس میافتم که باید یه چند دقه استراحت کنم ، ممکن هست که بچم هم همین طور بشه و باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش)


      سلام اندازه سوراخ و فشار ريه و سايز قلب مهمه اگه همه طبيعي باشه مشكلي براي شما نداره،
      احتمال اينكه فرزندتون هم مبتلا بشن بيش ازفرزندان مادراني هست كه قلب سالم دارن ، البته اگه اون سوراخ قلب شما از نوع بيماري زايي باشه و pfo نباشه.

  • تصویر کاربر مینا شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    آیا داروی آکسابین برای کسانی که دریچه مکانیکی دارند کاربرد دارد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام

      خیر

  • تصویر کاربر مینا شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    مادرم سال 82 به علت مشکل دریچه میترال جراحی کردن و دریچه مکانیکی گذاشتن آبان سال 97 به دلیل ایجاد لخته تحت عمل جراحی قرار گرفتن سوال اولم اینکه که مقدار inrخون ایشان چند باید باشه ؟چون دکتر جراحشون می گن بین3.5-2.5 اما دکتر متخصص خودشون می گن چون لخته شدن باید 4 نگه دارم -آیا 4 مقدار بالایی برای ایشان نیست و خطر خون ریزی وجود نداره؟ و سوال بعدی من اینه که ایشون می تونن از داروهای و تزریقات جایگزین وارفارین استفاده کنن یا اینکه این داروها مخصوصا دریچه های خوکی اند؟و آیا این داروها خطر خونریزی ندارند؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش)


      سلام بهتره inr بين ٣ تا ٣.٥ حفظ بشه و داروي جايگزين وارفارين هم وجود نداره.

  • تصویر کاربر سینا شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر. خسته نباشید. ببخشید من فشار خون دارم که روی 14.5/9.5 هست اکثرا. رفتم اکوی قلب دکتر این نتایج رو نوشت ولی چیز خاصی نگفت و فقط قرص لوزارتان 25 صبح و شب تجویز کرد. اونارم میخورم ولی باز فشارم همونه. میخواستم ببینم قلب من چه مشکلی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 2 ماه پیش)


      سلام اكو ظاهرا مشكلي نداره ، ولي اگه با مصرف دارو باز هم فشارتون بالاست داروتون كافي نيست

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.

قابل توجه بیماران عزیز: پاسخ سوالات شما تنها از طریق سیستم آنلاین پرسش و پاسخ ، جواب داده خواهد شد و امکان پیگیری سوالات از طریق تماس تلفنی وجود ندارد.