متخصص قلب در تهران

از دکتر بپرسید ؟

  • تصویر کاربر سعیدمنصوری چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 55 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.مادرم71ساله دوسال ونیم پیش عمل تعویض دریچه آئورت انجام داده واکنون کاندیدای عمل تعویض مفصل زانو می باشد.چندروزقبل ازعمل بایدوارفارین خودراقطع کند؟آیا آسپرین نیزبایدقطع شود؟آیاجایگزینی برای این داروها دراین مدت تجویز می شود؟قطع داروخطرلخته شدن خون دردریچه فلزی رابه دنبال ندارد؟بسیارسپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام حتما باید قبل از عمل مشاوره بشن و دستورات لازم برای پزشک نوشته بشه , چون مراقبت از دریچه حوالی عمل بسیار مهمه
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 63 مشاهده پرسش
    من در نوجوانی وسنین بلوغ دچار تنگی نفس همراه باهیجان زیاد می شدم .پس از مراجعه به پزشک متخصص قلب وانجام نوار قلب واکو تشخیص تنگی خفیف شریان ریوی داده شد .واکنون که 53ساله ام عارضه خاصی ندارم ولی گاهی اوقات قلبم مثل حالت قلونج یا جیش گرفتن دست ودهد سوالم این است که ممکن است ان زائده شریان ریوی پیشرفت کرده ویا باعث بزرگی قلب سمت راستم شده باشد وایا نیاز به یک چکاب اساسی قلب دارم یاخیر متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام تنگی شریان ریوی به مرور ممکنه پیشرفت کنه و بسته به شدت تنگی یا سالانه یا چند سال یکبار اکوی تخصصی لازم هست
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 189 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر

    اگر قرار باشه مصرف یک نوبت متوهگزال که قرص آهسته رهش است جایگزین مصرف متورال 25 در 2 نوبت صبح و شب بشه( 50 میلی گرم متورال )، باید متوهگزال 47.5 مصرف بشه یا متوهگزال 23.75 ؟ یعنی شخص باید چه دوزی از متوهگزال را در یک نوبت مصرف کنه تا تاثیرگذاری به اندازه مصرف متورال 25 در دو نوبت صبح و شب ( 50 میلی گرم ) داشته باشد؟
    متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام دوز ۴٧/۵ یک بار معادل ٢۵ میلی دوبار در روز است ولی واکنش بدن ممکنه در افراد مختلف متفاوت باشه
  • تصویر کاربر سامان چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 58 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر بزرگوار بنده خانمی ٣٢ساله با بیماری خفیف نارسایی خفیف میترال سه ساله مبتلا به پی وی سی هستم بارها هولتر بستم و نتیجه ان دعوت به ارامش و قرص پراپرانول بوده الان میخوام باردار شم ایا امکان داره که در بارداری ریتمه قلبم تاکیکاردی بطنی شود از جوابه شما بسیارمتشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام اگه اکو شما مشکل د یگه ای نداشته احتمالش کمه و بارداری منعی نداره
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 50 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    در مواقع زیر گه گاهی دچار یک یا چند ضربان قوی در دقیقه حدودا به مدت 1 تا 2 ساعت میشوم :
    بعد از ورزش وفعالیت سنگین
    مواقعی که دچار استرس و اضطراب میشوم
    غذای پرچرب و سنگین

    به جز کمی تپش قلب علایم دیگری ندارم
    آیا نیاز هست به پزشک مراجعه کنم ؟ مشکل جدی دارم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام بله حتما نیاز به بررسی اولیه هست البته معمولا خیلی مشکل جدی نیست ولی تا قبل از بررسی با قطعیت نمیشه چیزی گفت.
  • تصویر کاربر رضایی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 64 مشاهده پرسش
    با سلام. مادر من دارای ۶۰ سال سن و فشارخون و چربی خون هستن. ۲۰ روز پیش سکته مغزی کرد به دلیل اینکه قلبشون نامنظم میزنه و ضعیف شده، لخته خون تولید میکنه و همین موجب سکته مغزی شده. برای اینکه لخته ایجاد نشه، داروی آکسابین توی این مدت به تجویز پزشک مصرف کردن. الان دکتر دیگه ای بردیمشون. بجای آکسابین قرص کلاتوور براشون نوشتن و گفتن کلاتوور بهتر از آکسابینه. آیا واقعا بهتره؟ راه دیگه ای برای جلوگیری از سکته مغزی نیست؟ چطور میتونیم از ضعیف شدن هرچه بیشتر قلب مادرم جلوگیری کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام با تفاسیر ی که شما گفتین حتما نیاز به.داروی ر قیق کننده دارن این. و دارو یکی هست کارخانه سازنده متفاوت هست جهت پیشگیری از ضعف قلب باید علت مشخص بشه و اگه علت پیدا نشد دارو کمک کننده هست
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 55 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    در مورد احتمال خونریزی مغزی ناشی از مصرف داروهای ضدانعقاد، گفته شده است <<در مصرف داروی ضدانعقاد احتیاط کنید. اگر این دارو را مصرف می کنید، به طور منظم به پزشک خود مراجعه کنید تا مطمئن شوید سطوح خون و وضعیت رگ‌های خونی شما طبیعی است.>> اینکه گفته شده <<تا مطمئن شوید سطوح خون و وضعیت رگ‌های خونی شما طبیعی است>> چگونه ممکن هست؟ آیا آزمایش خاصی داره؟ و آیا با چک سطوح خون و وضعیت رگ های خونی میشه از احتمال خونریزی آتی مطمئن شد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام بیمارانی که داروی ضد انعقاد وارفارین مصرف میکنن باید ماهیانه ازمایش خونی به نام PT و INR داده بشه تا در حد درمانی حفظ بشه
  • تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 60 مشاهده پرسش
    باسلام خانم دکتر سوالی در مورد efقلب داشتم
    چرا وقتی قلب سالم است efقلب پایین است ینی چرا پمپاژ نرمال نمیکند خیلی در موردش داخل اینترنت خوندم چیزی متوجه نشدم چ عوالی باعث میشود که ef کم باشد یا چه عوالی انجام بدیم بهتر باشد ایا efبه فشار خون ربطی دارد فشار خون بالا باعث پاین امدن ef میشود
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام کاهش ef عوامل متعددی مثل بیماری های ویروسی ، فشار خون ، دیابت و ده ها علت دیگر دارد و دارو به درمان شما کمک میکند
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 81 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    من 2سوال از خدمتتون دارم :
    1.کسیکه قرار هست ریواروکسابان 20 را شبی یک عدد به منظور جلوگیری از لخته شدن خون در آریتمی فیبریلاسیون دهلیزی (AF) (نوعی ضربان نامنظم قلب) تا پایان عمر مصرف می کند به چه میزان در معرض خطر خونریزی های خطرناک مثل خونریزی مغز قرار دارد؟ و اگر این شخص بخواهد از خونریزی احتمالی جلوگیری کند باید چه نوع آزمایشی را انجام دهد؟ و آیا با این آزمایش ها به طور کامل از احتمال خونریزی آگاه می شود؟
    2.از عوارض داروهای ضدانعقاد (مثلا ریواروکسابان20) که بطور همیشگی قرار هست مصرف شوند، خونریزی مغزی است حالا سوال من این هست این دارو خودش باعث شروع خونریزی می شود یا درصورت شروع خونریزی باعث تشدید آن می شود؟
    بسیار ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام ١/ریسک خونریزی خطرناک مثل خونریزی مغزی جزء عوارض ریواروکسابان هست ولی در مقابل اثر پیشگیری کننده از سکته مغزی نا چیز هست و ازمایش خاصی هم نیاز نیست، در موارد خاصی نیاز به کاهش دوز هست که پزشک شما با توجه به شرایط بیمارتون باید تصمیم بگیرند
  • تصویر کاربر مجیدعسگری سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 69 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من ۲۸سالمه افتادگی دریچه میترال دارم وهرروز قرص پرانول والپرازولام صب وشب میخورم مشکلی ندارم ولی تازگیابخاطردرد ناحیه پهلوراست به سونوگرافی رفتم گفتن به قطر ده میلی سنگ تو صفرا داری عمل کنی باید میخواستم بدونم روش لاپاراسکوپی برام خوبه یا عمل باز اخه میگن تو لاپاراسکوپی باد میزنن شکم برای قلب و ریه خطرناکه.ضمنا من تنگی نفس دارم بیشتر از ۱۵ثانیه نمیتونم نفسم رو حبص کنم و همیشه یکی از بینیهام کیپ هست و برعکس هیچوقت هر دوباز نیستن بخاطرهمین نفس کم میارم حتی با دهان.میخواستم از شما بزرگوار بپرسم کدوم عمل بهتره اگ بیهوش بشم یه وقت نمیرم میترسم.من ۲۸سالمه و لاغرم ۵۵کیلو هستم از شهرستان مزاحم میشم ممنون بی نهایت
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام از نظر قلبی با توجه به مسایلی که مطرح کردید منعی برای عمل ندارید برای مشکلات دیگه و تنگ نفس بهتره با دکتر گوش و حلق و بینی و ریه مشورت کنید
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.

قابل توجه بیماران عزیز: پاسخ سوالات شما تنها از طریق سیستم آنلاین پرسش و پاسخ ، جواب داده خواهد شد و امکان پیگیری سوالات از طریق تماس تلفنی وجود ندارد.