متخصص قلب در تهران

از دکتر بپرسید ؟

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۳ اسفند ۹۹( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 8 مشاهده پرسش
    با سلام

    برادر من دو هفته ای میشه عمل تعویض دریچه ی قلب انجام داده

    و دریچه ی فلزی گذاشتن

    امروز دکتر اکوی قلب کرد و گفت یکم نشتی داره و اونم باید جراحی بشه

    میخواستم ببینم این جراحی به چه صورت هست ؟ آیا جراحی ساده ای هست و مشکلی نیست یا خدای نکرده سنگین و خطرناک هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۳ اسفند ۹۹( 1 ماه پیش)
      سلام برای بررسی دقیق مقدار نشتی باید اکوی مری بشند و اگر زیاد بود باید مجدد عمل باز بشند
  • تصویر کاربر fana چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۹( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر دکتر.مامان من متوهگزال 47.5 روزی ، یکی و نصف استفاده می کنند.با توجه به اینکه این دارو تو داروخانه ها پیدا نمیشه مجبوریم از طریق مسافرانی که دارو رو میارند ،تهیه کنیم. چون واقعا نگرانی داریم که دارو اصل هست یا نه. شما صلاح میدونید از همون متوهگزال مسافر آورده استفاده بشه یا متازیرو47.5 ؟ و اینکه قرصهای متازیرو اندازش خیلی کوچیکتر از متوهگزاله. دوز 47.5 متازیرو به اندازه همون متوهگزال 475 اثر داره ؟ممنونم از راهنماییتون.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۹( 1 ماه پیش)
      سلام متازیرو هم داروی خوبی هست ، متونن به جای متو هگزال با همون دوز مصرفی ، استفاده کنند
  • تصویر کاربر نگار چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۹( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 14 مشاهده پرسش
    سلام و وقت به خیر.
    برای بیماری که سابقه استنت گذاری جهت کوارکتاسیون آئورت داره و دریچه آیورت دو لتی هست، و هیچ علامتی اعم از تنگی نفس و ... نداره آیا نیاز به تعویض دریچه هست؟ و اینکه چه روشی برای ارزیابی دقیق تر بزرگی قلب و شدت AI پیشنهاد میکنید؟ اکو مری یا cmri? ممنون از راهنماییتان🙏
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۹( 1 ماه پیش)
      سلام در صورتی که یافته های اکو متناقض باشه و یا شک در صحت یافته ها وجود دتشته باشه ، cmr توصیه میشه ، در غیر اینصورت اکو کفایت میکنه ، در صورتی که تصویر اکو از طریق سینه واضح نباشه ، از اکوی مری استفاده مبشه ، حتما بتید بر اساس بیمار تصمیم گیری بشه که کدوم روش ارجح هست
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۸ بهمن ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید

    آقای دکتر بنده ۳۶ سالمه همیشه استرس زیادی دارم و اکثر مواقع فشار خونم بالاست که با انجام آزمایش اکو، پزشک متخصص نارسایی خفیف قلبی رو تشخیص دادن؛ که قرص متورال ۵۰ رو برام تجویز کردن. لطفا با توجه به آزمایش اکوی ارسالی پیوست شده، بفرمایید چه راهکاری را پیشنهاد میدهید. آیا پارامتر LVET مربوط به این مورده؟؟ مقدار نرمال آن معمولا چقدره؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۸ بهمن ۹۹( 2 ماه پیش)
      سلام اکو مسکل خاصی ندارهفشار خونتون باید کنترل بشه
  • تصویر کاربر قربانپور شنبه ۶ دی ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 36 مشاهده پرسش
    سلام . دختری 6 ساله دارم . دخترم از بدو تولد سوفل بیگناه داشت و تحت نظر دکتر بودیم بدون استفاده از دارو . از یکسال قبل دچار تپش قلب شد و ازمایش خون و نوار قلب و اکو خوب بود . تشخیص استرس و مشکلات روحی و ترس و اضطراب مطرح شد که درست هم بود ودتحت مشاوره روانشناسی قرار گرفتیم . البته هنوز دچار ترس و اضطراب هست . هفته گذشته برای چکاپ به دکتر مراجعه کردیم که ایشان تشخیص افتادگی خفیف دریچه و نارسایی ناچیز میترال رو دادن و پرانول 10 تجویز کردن روزی یک عدد و قراره هولتر ببندیم . ضربان های قلبش موقع تپش قلب گاهی کند گاهی تند و کوبنده است و احساس درد در قفسه سینه میکنه و نمیتونه خوب نفس بکشه ... میخوام بدونم که آیا مشکلش از همون افتادگی دریچه هست یا احتمال آریتمی یا مشکل دیگه ای وجود داره ؟ ممنون بابت وقتی که میزارید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۶ دی ۹۹( 3 ماه پیش)
      سلام افتادگی دریچه اگر همراه با نارسایی خفیف باشه ، اهمیت نداره ، علل دیگر بررسی بشه
  • تصویر کاربر نرگس شنبه ۶ دی ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 49 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر . من حدود سه چهارساله که نارسایی خفیف دریچه میترال گرفتم خواستم تفسیر اکو رو بهم بگید و تفاوتش با اکوی قبلیم در چیست و وضعیتم بدتر شده ؟
    ممنونم از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۶ دی ۹۹( 3 ماه پیش)
      سلام مشکل نارسایی خفیف هست نگران نباشید
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۶ دی ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 35 مشاهده پرسش
    سلام من 22 ساله هستم . بخاطر درد سمت چپ قفسه سینم به دکتر مراجعه کردم و از روی اکوی قلب تشخیص دادن که من گشادی دریچه میترال خفیف دارم و گفتن که نیاز به دارو ندارم ولی من همچنان گاهی اوقات سمت چپ قفسه سینم درد میکنه . آیا این درد همیشه با من همراهه؟آیا گشادی دریچه من با توجه به اکو شدیده هستش؟ و اگه خفیفه امکان داره در آینده شدیدتر بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۶ دی ۹۹( 3 ماه پیش)
      سلام درد قفسه سینه ارتباطی با گشادی دریچه نداره ، ولی باتوجه به خفیف تا متوسط بودن نارسایی دریچه ، سالانه برای بررسی پیشرفت ان اکو انجام بدید ، سطح ویتامین دی را هم چک کنید
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ دی ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 40 مشاهده پرسش
    سلام وخداقوت خدمت شما
    من ۴سال هست که متوجه شدم که پرولاپس میترال دارم اما خیلی پیگیر نبودم اما ۱سال هست که فشار خون من از۱۳روی۹پایین تر نمیاد وتنگی نفس شدیدی دارم وشب ها ازخواب می پرم اگر یکم تند تر راه برم سردرگم میشم وکلا نمی دونم کجام و می خوام چیکار کنم درضمن من ۲۶سالمه و شاغل هستم وشغل پرتنشی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲ دی ۹۹( 3 ماه پیش)
      سلام حتما نیاز به تکرار اکو و انجام هولتر فشار خون برای کنترل فسار و در صورت لزوم شروع دارو دارید
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲ دی ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 36 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر. بیمار شما هستم. 32 ساله. به خاطر نارسایی دریچه‌‌ی میترال (متوسط تا شدید) فرمودید هر شش ماه برای اکو مراجعه کنم. الان موعد شش ماهه سررسیده است اما با توجه به وضعیت شیوع کرونا آیا صلاح است که برای اکو مراجعه کنم، یا موکول شود به آینده؟ تصویر اکوی شش ماه پیش را به پیام ضمیمه می‌کنم.
    علاوه بر این برای فشار خون بالا هم تحت درمان شما بودم. قرص‌های متورال، لوزارتان اچ و آملودیپین تجویز کردید. آملودیپین مدتی فشار خون را کنترل کرد اما مجددا فشارم بالاتر از 13/8 است.
    آیا برای مسئله‌ی فشار خون ضروری است نسخه‌ی جدید نوشته شود؟
    ممنون از توجه‌تان
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲ دی ۹۹( 3 ماه پیش)
      سلام حتما مراجعه کنید نیاز به تکرار اکو وتنظیم داروی فشار خون هست
  • تصویر کاربر کامبیز سه شنبه ۲ دی ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 35 مشاهده پرسش
    باسلام.پس از انجام بررسی نوزاد۵ ماهه من تشخیص ssd سوراخ دهلیزی۶میلی و سوراخ بطنی۶میلی با ریت تنفسی بالا تاکی پنه هست.گفتند باید عمل قلب باز انجام بشه.لطفا نظریه ارشادی .
    توسط دکتر غلامرضا عمرانی انجام میشه.ایا ایشان پزشک حاذقی هستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲ دی ۹۹( 3 ماه پیش)
      سلام من پزشک را نمیشناسم ، در صورتی که سبب نارسایی قلبی شده یا فشار ریه بالا رفته باید عمل بشن
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.

قابل توجه بیماران عزیز: پاسخ سوالات شما تنها از طریق سیستم آنلاین پرسش و پاسخ ، جواب داده خواهد شد و امکان پیگیری سوالات از طریق تماس تلفنی وجود ندارد.

جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید