متخصص قلب در تهران

ثبت پرسش

  • تصویر کاربر مجید جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    سلام .25 ساله ازتهران یک ساله دچارپرولاپس میترال شدم ورفتم دکترقرص سوتالول 80 وورپامیل 40 دادخوردم دوماه شد بعد من احساس نبض درشکم کردم یک روز بعد مصرف دارو ها رفتم دکتر قلبی دیگه گفت قرص اشتباه بهت داده سونوگرافی گرفت ازارگ اعورت گفتم قطراعورن 14 هست نرماله وضربان شکمی دارم الانم که نمیزاره راه برم ازوقتی نبض توشکم پیداکردم مشکل شده واسم زندگی فعالیت روزانه ندارم الان هم یه نصفه متورال 50 درسه وقت روز میخوردم واسپیرین 80 خواهش میکنم منوراهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      اگه سونوگرافی نرمال بوده و همچنان نبض در شکم دارید باید از روش های دیگه مثل سی تی انژیو برای بررسی ائورت استفاده بشه ، همچنین اکه نارسایی دریچه ای به دنبال پرولاپس داشته باشید ممکنه ایجاد نبض بکنه، احتمال اریتمی هم مطرح هست که میشه از هولتر ریتم برای تشخیص استفاده کرد
  • تصویر کاربر مونا جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 174 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.خواهش میکنم به سوالم جواب بدید‌.پسرم هنگام تولد مشکلasdو vsdداشت.دکتر برایش دارویی تجویز نکرد و گفت خود به خود خوب میشه.در۸ ماهگی که مراجعه کرد سوراخ ها بسته شده بودن اما مشکل میوکاردیت پیدا کرد و درصد efقلبش به سی درصد رسیده بود.دکتر برایش دیگوکسیت و کاپتوپریل و کارودیلول تجویز کرد.الان دو ساله که دارو مصرف میکنه.یه بار داروهاش رو قطع کردن اما دوباره درصد پایین اومد.در آخرین اکو efبه ۶۶ درصد رسیده بود.اما دکتر گفتن بزرگی بزن چپ داره باید همیشه دارو بخوره.تو رو خدا بگید یعنی میوکاردیت دیگه خوب نمیشه؟ تاکی باید داد و بخوره؟ بزرگی بطن چپ خطرناکه و آیا ممکنه وضعش از این بدتر بشه و کار به پیوند قلب برسه؟ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام اگه الان ef قلب به ۶۶ رسیده نگرانی کمتره و این نشانه خوبیه ، ولی صددرصد قابل پیش بینی نیست با فوق تخصص نارسایی قلب هم میتونید مشورت کنید
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 106 مشاهده پرسش
    دخترم دوتا سوراخ کوچک ومتوسط دارد دکتر ملکان گفته باید عمل بشه وزنش کمه 6 ماهشه 4700 وزن تولدش 2430 بوده ایا این عمل ممکنه براش خطر ناک باشه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۸ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      عمل خطرات خودش را داره ولی اگه عمل نشن ممکنه عوارض جبران ناپذیری را روی قلب بزاره که نشه درمان کرد
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 110 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    ایا صدای اضافی در قلب نشانه بیماری خاصی هست یا نه ...لطفا راهنمایی کنید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام الزاما همیشه نه و به نوع صدا هم بستگی داره ، ولی اول باید بررسی بشه سپس نظر داده بشه
  • تصویر کاربر حسن جمعه ۲۱ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 122 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید.ببخشید همسر من ۴۵سال دارد.الان حدود یک سال است گرمای بدنش زیاد شده .مخصوصا کف پا .دراین هوا یکسره عرق میکنه.چکاپ کامل کردیم میگن سالمه .بااین مشکل چکار کنیم .سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۱ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام تست تیرویید و بررسی هورمونی بشن اگه طبیعی بود برای تعریق زیاد به متخصص پوست مراجعه کنن شاید کمک کننده باشه
  • تصویر کاربر امین پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما عزیزان
    بنده 38 سنم است دچار یک سوف قلبی مادرزادی هستم. حدودا 5 سال پیش با علایم تنگی نفس شدید و خشکی دهان موقع فعالیت جسمی زیاد یا دویدن رفتم دکتر که بعد از اکو و نوار قلب تشخیص عملکرد ناناسب دریچه ریوی دادند برای من اما الان بعد از 5 سال این علایم در حدی شدید شده که در روز شاید نزدیک به 10 20 مرتبه دچار این حالت تنگی نفس حتی در زمان نشسته میشم و هم در خواب دچار تنگی نفس میشم خواستم ببیم به نظر شما الان شرایط من در چه حدی است البته میدونم که باید ازمایشات انجام بشه چه آزمایشاتی به نظرتون لازم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام حتما باید اکو بشید تا شدت بیماری مشخص بشه و سپس تصمیم گیری بشه
  • تصویر کاربر سید پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 121 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    دکتر جان من چند شی احساس میکنم موقع خواب نفس کم میارم و اکسیژن کم تو هوا
    گرمم میشه
    بعضی مواقع با سردرد بیدار میشم
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام علت های مختلف ممکنه داشته باشه مثل خرخر کردن توی خواب ،. افزایش فشار خون، و رفلاکس معده ، بر اساس معاینه و بررسی بیشتر باید تشخیص داده بشه
  • تصویر کاربر ماندانا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 116 مشاهده پرسش
    بعد از دو روز درد در قفسه و سینه و دست و چپ و قسمت پشت بدنم، رفتم درمانگاه و نوار قلب گرفتن، پزشک عمومی نوشت برا اکو، که هنوز نوبتش نرسیده، ی قسمتیی از نوار قلب ظاهرا ایراد داره..اما دارویی ندادن، موقع خواب و راه رفتن تنگی نفس دارم...درد هم که همیشه هست..چه مسکنی مصرف کنم؟
    نوار قلب رو ضمیمه کردم.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام نوارتون خیلی مشکل جدی نداره منتظر اکو بمونین اگه خیلی درد شدید بود به اورژانس مراجعه کنید
  • تصویر کاربر موسوی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من ازمایش NT PRO BNP دادم جوابش شده 218 در صورتی که مقدار نورمالش 125 حالا نمی دونم تنیجش چیه خوبه یا بده متخصص که برام نوشته نیستش رفته مسافرت میشه به من بگید نتیجش چطوره و این ازمایش برای چی میگیرن
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام این ازمایش در بیماریهای قلبی بالا میره بهتره اکو بشید و اگه نیاز بود بیماریهای دیگه بررسی بشن
  • تصویر کاربر سمانه پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 108 مشاهده پرسش
    با عرض سلام یک ماهی درد تیزی زیر سینه سمت چپ به سمت جناغ سینه و اگر بهتر بخوام توضیح بدم در موقعیت ساعت 4 یعنی اگر سینه را صفحه ساعت در نظر بگیریم و در جهت عقربه ساعت حرکت کنیم اونجایی که 4 یا 5 نشون میده عقربه کوچیک ساعت دقیقا میشه نقطه درد من، با نفس عمیق، عطسه و سرفه درد شدید تر میشود درد قطع نمیشود فقط شدت درد کم یا زیاد و گاه غیر قابل تحمل میشود وقتی پام به داخل شکم جمع میکنم درد شدید تر خواهد شد، ترش میکنم، باد در شکمم جمع میشود وقتی خارج میشود خیلی آرام میشوم انگار خنجری فرو کردن و از پشت در اومده دقیقا پشتم بصورت نقطه ای تیر میکشه ویتامین دی بدنم خیلی کم بود چون پارسال سنگ دفع کردم یک هفته بعد از خوردن ویتامین دی این درد آغازشد. یک مدت خوب شد ولی دوباره درد شروع شده.
    همون روز اول ک دچار این درد شدم پیش پزشک عمومی رفتم و نوار قلب گرفت و گفت مشکلی نیست و درد قفسه سینه است با کیسه آب گرم خوب میشه؛من اینکارو کردم ولی هیچ فرقی نکردم
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین و اگه مشکلی هست بگین پیش چه پزشکی برم?
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام به نظر بیشتر مربوط به دستگاه گوارش باشه تجمع گاز در روده ها به دیافراگم باعث فشار و درد میشه
  • تصویر کاربر موسوی یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 158 مشاهده پرسش
    دکتر سلام
    ترو خدا به من بگو بهترین متخصص بیمارستان بقه الله که کار ابلیشن انجام میده کدوم دکتره و آیا جراح قلب این کارو انجام میده یا متخصص و بهترین متخصص کی هست
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام جراح انجام نمیده کار متخصص قلب و فوق تخصص الکتروفیزیولوژیست هست
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 103 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    برای درمان af که ناشی از استرس هست، پروپرانولول موثرتر است یا متورال؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام تقریبا هر دو از یک دسته دارویی هستن با کمی تفاوت ، بر اساس بیمار باید تصمیم گیری بشه
  • تصویر کاربر م.خ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 136 مشاهده پرسش
    با سلام.
    بنده برای بارداری اقدام کردم چون فشارم بالا بود (۱۸ روی ۱۲) دکترم بهم گفت باید از دکتر قلب اجازه بگیرم که دکتر قلب نوار قلب گرفت خوب بود و اکو هم کرد که گفتند قلبم بزرگه. بهم دارو دادند و منو ارجاع دادند به دکتر غدد. به نظر شما با توجه به پیوستهایی که برایتان ارسال کردم وضعیت قلب بنده خطرناک هست
    من ۴۱ سال دارم و شاغل هستم و یک پسر ۱۰ ساله دارم. خیلی فکرم درگیر این مساله است ایا قابل درمان هست یا خیر؟ چون در نت که سرچ می کردم امیدی نداشتند. به نظر شما چکار کنم.ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام مشخص نکردید که ایا باردارید یا تصمیم بارداری دارید؟ فشارتون پس از مصرف دارو باید چک بشه و اگه کنترل نیست دارو تعویض بشه، هولتر فشار هم کمک کننده است. در مورد اکو تصاویر ارسالی گویا نیست و من متوجه نشدم چرا به دکتر غدد ارجاع شدید ! در مجموع باید تحت نظر برای کنترل فشار باشید و بیماری تنگی رگ ائورت هم باید رد بشه با معاینه و انجام اکو تخصصی
    2. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام مشخص نکردید که ایا باردارید یا تصمیم بارداری دارید؟ فشارتون پس از مصرف دارو باید چک بشه و اگه کنترل نیست دارو تعویض بشه، هولتر فشار هم کمک کننده است. در مورد اکو تصاویر ارسالی گویا نیست و من متوجه نشدم چرا به دکتر غدد ارجاع شدید ! در مجموع باید تحت نظر برای کنترل فشار باشید و بیماری تنگی رگ ائورت هم باید رد بشه با معاینه و انجام اکو تخصصی
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 151 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    معمولا در آریتمی قلبی af تعداد ضربان بالا هست آیا ممکن هست شخص در حلیکه ضربانش کند یا نرمال است دچار af شود؟ (منظورم دقیقا همان زمان ضربان کند یا نرمال است)
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام بله
  • تصویر کاربر shadi دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 113 مشاهده پرسش
    سلام، 24 سالمه
    مدت 5،6 ماهه تنگی نفس دارم بخصوص موقعی که دراز کشیدم ویا داخل ماشین نشستم طوری که احساس میکنم دارم میمیرم و تپش قلب شدید میگیرم،دچار افتادگی خفیف دریچه هستم، آلرژی رینیت هم دارم لطفا راهنمایی کنید علت تنگی نفسم چیه سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام هم از لحاظ قلبی و هم ریوی باید بررسی بشید تا علت عضوی مشخص بشه
  • تصویر کاربر موسوی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 141 مشاهده پرسش
    دکتر سلام خسته نباشید دو ماه پیش عمل تعویض دریچه پیش دکتر کلانتر در بیمارستان بقیه الله داشتم حالا تپش قلب خیلی شدیدی دارم که به حد 160 میرسه رفتم اینجامتخصص برام دیوگسین نوشته خواستم ببینم این دیوگسن با داروهای دگم تداخل نداره من قرص کنکور و اسپرین مصرف میکنم دو بار کارم به بیمارستان کشید تو بیمارستان یه امپول به من تزریق کردن که در جا خوب شد یعنی تپشمو اورد پایین ولی متاسفانه این امپول تو داروخونه نمیتونم پیدا کنم باید برم بیمارستان تزریقش کنم آیا با زدن مداوم این آمپول تپشم قط میشه یا باید آپلیشن کنم البته قبل از عمل هم این مشکلو داشتم ولی هم مدت زمانش کمتر بود و فاصله روزانه متخصص اینجا قرص وراپامیل و کاپتوپریل قط کرد آیا باید اینارو قط کنم چون با دیوگسن تداخل دارند لطفا راهنمایی کنید یا دارویی معرفی کنید که تپشم بهتر بشه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام حتما باید نوع اریتمی مشخص بشه بعضی از انواع اریتمی پس از عمل نیاز به ابلیشن دارن ، مصرف زیاد دیگوگسین ممکنه عوارض داشته باشه حتما توسط متخصص داخلی قلب و عروق ویزیت بشید تا داروها تنظیم بشه و یک نوار موقع تپش گرفته با خودتون ببرید
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 111 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    خسته نباشید
    آیا تپش قلب در بیماران af در میزان درصد LVEF آنان موثر است و درصد رو کمتر نشون میده؟ واین که این درصد LVEF ممکنه از یک پزشک تا پزشک دیگه متفاوت باشه(مثلا یکی بگه ۵۵ اون یکی بگه ۶۰)؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام عدم کنترل ضربان میتونه سبب کاهش قدرت انقباضی قلب بشه ویا وقتی خیلی تند باشه دقت اکو را جهت بررسی Ef کم کنه
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام
    آیا بین متورال و متوهگزال تفاوتی وجود دارد؟( بجز رهش آهسته بودن و آلمانی بودن متوهگزال )؟
    آیا مواد اولیه و خواص و عوارض آنها یکسان است؟
    متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام به غیر از این مواردی که گفتین تفاوت دیگه ای ندارن ولی بدلیل اهسته رهش بودن متوهگزال در نارسایی قلب موثر تر هست، البته ملح ترکیب اون هم متفاوت هست
    2. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 3 سال پیش)

      سلام 
      شما می توانید برای یافتن پاسخ خود روی لینک زیر کلیک کنید.
      قرص متورال

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 127 مشاهده پرسش
    سلام خدمت خانم دکتر خسروی
    مدتی است که درد خفیف زیر سینه چپ و تپش قلب دارم البته همیشه نیست قطع و وصل میشه رفتم نوار قلب هم گرفتم مشکلی نیست خواستم بدونم اشکال از کجاست البته روزی یک لیوان شیر و صبحانه پنیر مصرف می‌کنم ( روزی یک عدد قرص زینک هم مصرف می‌کنم) باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام اگه قلب بررسی شده و مشکلی نبوده ممکنه مربوط به دستگاه گوارش باشه
  • تصویر کاربر رسول چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 104 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید خانم دکتر من چند وقتیه قفسه سینم درد میگیره به طوری که دردش هم تو گردن و هم فک احساس میکنم هر بار که میگیره نفسم حبس میکنم احساس میکنم بهتر میشه بنظر شما مشکل از معدم هست یا قلبم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام حتما باید مراجعه کنید و از نظر قلبی بررسی بشید تا مشخص بشه
  • تصویر کاربر سعیدمنصوری چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 108 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.مادرم71ساله دوسال ونیم پیش عمل تعویض دریچه آئورت انجام داده واکنون کاندیدای عمل تعویض مفصل زانو می باشد.چندروزقبل ازعمل بایدوارفارین خودراقطع کند؟آیا آسپرین نیزبایدقطع شود؟آیاجایگزینی برای این داروها دراین مدت تجویز می شود؟قطع داروخطرلخته شدن خون دردریچه فلزی رابه دنبال ندارد؟بسیارسپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام حتما باید قبل از عمل مشاوره بشن و دستورات لازم برای پزشک نوشته بشه , چون مراقبت از دریچه حوالی عمل بسیار مهمه
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 112 مشاهده پرسش
    من در نوجوانی وسنین بلوغ دچار تنگی نفس همراه باهیجان زیاد می شدم .پس از مراجعه به پزشک متخصص قلب وانجام نوار قلب واکو تشخیص تنگی خفیف شریان ریوی داده شد .واکنون که 53ساله ام عارضه خاصی ندارم ولی گاهی اوقات قلبم مثل حالت قلونج یا جیش گرفتن دست ودهد سوالم این است که ممکن است ان زائده شریان ریوی پیشرفت کرده ویا باعث بزرگی قلب سمت راستم شده باشد وایا نیاز به یک چکاب اساسی قلب دارم یاخیر متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام تنگی شریان ریوی به مرور ممکنه پیشرفت کنه و بسته به شدت تنگی یا سالانه یا چند سال یکبار اکوی تخصصی لازم هست
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر

    اگر قرار باشه مصرف یک نوبت متوهگزال که قرص آهسته رهش است جایگزین مصرف متورال 25 در 2 نوبت صبح و شب بشه( 50 میلی گرم متورال )، باید متوهگزال 47.5 مصرف بشه یا متوهگزال 23.75 ؟ یعنی شخص باید چه دوزی از متوهگزال را در یک نوبت مصرف کنه تا تاثیرگذاری به اندازه مصرف متورال 25 در دو نوبت صبح و شب ( 50 میلی گرم ) داشته باشد؟
    متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام دوز ۴٧/۵ یک بار معادل ٢۵ میلی دوبار در روز است ولی واکنش بدن ممکنه در افراد مختلف متفاوت باشه
  • تصویر کاربر سامان چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 115 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر بزرگوار بنده خانمی ٣٢ساله با بیماری خفیف نارسایی خفیف میترال سه ساله مبتلا به پی وی سی هستم بارها هولتر بستم و نتیجه ان دعوت به ارامش و قرص پراپرانول بوده الان میخوام باردار شم ایا امکان داره که در بارداری ریتمه قلبم تاکیکاردی بطنی شود از جوابه شما بسیارمتشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام اگه اکو شما مشکل د یگه ای نداشته احتمالش کمه و بارداری منعی نداره
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 97 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    در مواقع زیر گه گاهی دچار یک یا چند ضربان قوی در دقیقه حدودا به مدت 1 تا 2 ساعت میشوم :
    بعد از ورزش وفعالیت سنگین
    مواقعی که دچار استرس و اضطراب میشوم
    غذای پرچرب و سنگین

    به جز کمی تپش قلب علایم دیگری ندارم
    آیا نیاز هست به پزشک مراجعه کنم ؟ مشکل جدی دارم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام بله حتما نیاز به بررسی اولیه هست البته معمولا خیلی مشکل جدی نیست ولی تا قبل از بررسی با قطعیت نمیشه چیزی گفت.
  • تصویر کاربر رضایی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 112 مشاهده پرسش
    با سلام. مادر من دارای ۶۰ سال سن و فشارخون و چربی خون هستن. ۲۰ روز پیش سکته مغزی کرد به دلیل اینکه قلبشون نامنظم میزنه و ضعیف شده، لخته خون تولید میکنه و همین موجب سکته مغزی شده. برای اینکه لخته ایجاد نشه، داروی آکسابین توی این مدت به تجویز پزشک مصرف کردن. الان دکتر دیگه ای بردیمشون. بجای آکسابین قرص کلاتوور براشون نوشتن و گفتن کلاتوور بهتر از آکسابینه. آیا واقعا بهتره؟ راه دیگه ای برای جلوگیری از سکته مغزی نیست؟ چطور میتونیم از ضعیف شدن هرچه بیشتر قلب مادرم جلوگیری کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام با تفاسیر ی که شما گفتین حتما نیاز به.داروی ر قیق کننده دارن این. و دارو یکی هست کارخانه سازنده متفاوت هست جهت پیشگیری از ضعف قلب باید علت مشخص بشه و اگه علت پیدا نشد دارو کمک کننده هست
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 125 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    در مورد احتمال خونریزی مغزی ناشی از مصرف داروهای ضدانعقاد، گفته شده است <<در مصرف داروی ضدانعقاد احتیاط کنید. اگر این دارو را مصرف می کنید، به طور منظم به پزشک خود مراجعه کنید تا مطمئن شوید سطوح خون و وضعیت رگ‌های خونی شما طبیعی است.>> اینکه گفته شده <<تا مطمئن شوید سطوح خون و وضعیت رگ‌های خونی شما طبیعی است>> چگونه ممکن هست؟ آیا آزمایش خاصی داره؟ و آیا با چک سطوح خون و وضعیت رگ های خونی میشه از احتمال خونریزی آتی مطمئن شد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام بیمارانی که داروی ضد انعقاد وارفارین مصرف میکنن باید ماهیانه ازمایش خونی به نام PT و INR داده بشه تا در حد درمانی حفظ بشه
  • تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 117 مشاهده پرسش
    باسلام خانم دکتر سوالی در مورد efقلب داشتم
    چرا وقتی قلب سالم است efقلب پایین است ینی چرا پمپاژ نرمال نمیکند خیلی در موردش داخل اینترنت خوندم چیزی متوجه نشدم چ عوالی باعث میشود که ef کم باشد یا چه عوالی انجام بدیم بهتر باشد ایا efبه فشار خون ربطی دارد فشار خون بالا باعث پاین امدن ef میشود
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام کاهش ef عوامل متعددی مثل بیماری های ویروسی ، فشار خون ، دیابت و ده ها علت دیگر دارد و دارو به درمان شما کمک میکند
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 140 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    من 2سوال از خدمتتون دارم :
    1.کسیکه قرار هست ریواروکسابان 20 را شبی یک عدد به منظور جلوگیری از لخته شدن خون در آریتمی فیبریلاسیون دهلیزی (AF) (نوعی ضربان نامنظم قلب) تا پایان عمر مصرف می کند به چه میزان در معرض خطر خونریزی های خطرناک مثل خونریزی مغز قرار دارد؟ و اگر این شخص بخواهد از خونریزی احتمالی جلوگیری کند باید چه نوع آزمایشی را انجام دهد؟ و آیا با این آزمایش ها به طور کامل از احتمال خونریزی آگاه می شود؟
    2.از عوارض داروهای ضدانعقاد (مثلا ریواروکسابان20) که بطور همیشگی قرار هست مصرف شوند، خونریزی مغزی است حالا سوال من این هست این دارو خودش باعث شروع خونریزی می شود یا درصورت شروع خونریزی باعث تشدید آن می شود؟
    بسیار ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام ١/ریسک خونریزی خطرناک مثل خونریزی مغزی جزء عوارض ریواروکسابان هست ولی در مقابل اثر پیشگیری کننده از سکته مغزی نا چیز هست و ازمایش خاصی هم نیاز نیست، در موارد خاصی نیاز به کاهش دوز هست که پزشک شما با توجه به شرایط بیمارتون باید تصمیم بگیرند
  • تصویر کاربر مجیدعسگری سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 133 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من ۲۸سالمه افتادگی دریچه میترال دارم وهرروز قرص پرانول والپرازولام صب وشب میخورم مشکلی ندارم ولی تازگیابخاطردرد ناحیه پهلوراست به سونوگرافی رفتم گفتن به قطر ده میلی سنگ تو صفرا داری عمل کنی باید میخواستم بدونم روش لاپاراسکوپی برام خوبه یا عمل باز اخه میگن تو لاپاراسکوپی باد میزنن شکم برای قلب و ریه خطرناکه.ضمنا من تنگی نفس دارم بیشتر از ۱۵ثانیه نمیتونم نفسم رو حبص کنم و همیشه یکی از بینیهام کیپ هست و برعکس هیچوقت هر دوباز نیستن بخاطرهمین نفس کم میارم حتی با دهان.میخواستم از شما بزرگوار بپرسم کدوم عمل بهتره اگ بیهوش بشم یه وقت نمیرم میترسم.من ۲۸سالمه و لاغرم ۵۵کیلو هستم از شهرستان مزاحم میشم ممنون بی نهایت
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام از نظر قلبی با توجه به مسایلی که مطرح کردید منعی برای عمل ندارید برای مشکلات دیگه و تنگ نفس بهتره با دکتر گوش و حلق و بینی و ریه مشورت کنید
  • تصویر کاربر کاوان شنبه ۷ مهر ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    با سلام.. من در کردستان زندگی میکنم.، یک سال پیش برای اولین بار احساس کردم که نمیتوانم نفس عمیق بکشم انگار چیزی مانع از پر شدن کامل ریه هام میشد.،تقریبا این علامت رو داشتم تا چند ماه پیش که در حالت نشستن و خوابیدن احساس تنگی نفس میکردم،این موضوع که وقت دراز کشیدن تنگ نفس میشدم از لحاظ روانی بهم استرس وارد کرد و الان چند روزه که تقریبا هر چند وقت یک بار ایستاده هم احساس میکنم که نمیتونم نفس عمیق بکشم،، این علایم رو در زمان ورزش سنگین مثل کوهنوردی و بدنسازی ندارم ،، نسبت به یک‌سال قبل که ۷۰ کیلو بودم الان ۸۵ کیلو هستم و قدم ۱۶۹
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۷ مهر ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام باید حتما برای اطمینان اکو و عکس قفسه سینه بگیرید اگه نرمال بود ممکنه عصبی باشه،. البته رفلاکس اسید معده هم ممکنه باشه. برای آشنایی با علت های تنگی نفس مقاله چرا نمی توانم نفس بکشم را بخوانید:

      https://drakhosravi.com/984
  • تصویر کاربر بهنام شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 112 مشاهده پرسش
    باسلام خانم دکتر وقت بخیر
    من اکو شدم ولی میگن خوبه چیزی نیست ولی هنوز درد دارم خسته میشم خیلییی زود کوچکترین استرس قلبم تیر میکشه باید چیکار کنم
    خانم دکتر وقتی سمت چپم میخابم میخام بلند بشم خیلی بد درد میکونه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام یک سری ازمایش کلی باید بدین مخصوصا کمبود ویتامین دی ، و همچنین ممکنه منشا روحی روانی داشته باشه
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید

    بنده مردی 40 ساله و متاهل میباشم که مدت 3 سال است که لوزارتان 25 صبح نصف و شب نصف استفاده میکنم بار اول که به دکتر مراجعه کردم فشارم 14 به 9.5 بود الآن بعد از سه سال یک شب قرصم را نخوردم روز بعد باز هم همین عدد بود ولی با خوردن قرص فشار کامل کنترل میشود.حال چند سوال از شما داشتم:
    1-آیا فشار 14 به 9.5 اصلا نیازی به مصرف دارو دارد؟
    2-آیا قرص لوزارتان بر روی میل جنسی اثر میگذارد؟
    3-آیا ممکن است چند سال دیگر نیاز به دوز بیشتر قرص یا تعویض قرص داشته باشم؟
    4-آیا امکان کم کردن دارو و در نهایت قطع آن کار درستی است؟
    5-آیا داروهای جنسی نظیر تادالافیل یا کرم آلپروستادیل یا کرم نیتروگلیسیرین را پیشنهاد میکنید؟

    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام برای اثبات فشار خون اگه دو بار وبیشتر فشارتون بالا ی ١۴٠ /٩٠ باشه فشار خونی محسوب میشید حالا اگه افزایش خفیف باشه با ورزش و کاهش وزن و کم کردن نمک شاید کنترل بشه ، با قطع دارو ممکنه پس از چند روز فشارتون خیلی بالاتر بره و نیاز به دوز بیشتر داشته باشین ، امکان اینکه نیاز به افزایش دوز یا تغییر دارو در اینده باشه هم هست ، کاهش میل جنسی جزء عوارض این دارو نیست استفاده از داروهایی مثل تادالافیل و کرم ها امکان عوارض تپش قلب ، اریتمی و سکته قلبی وجود داره و توصیه نمیشه در مورد درمان ناتوانی جنسی با روانپزشک مشورت کنید
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 111 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید و تشکر از شما بابت کمک به مردم. خانم دکتر من دختر نوزادی دارم که 5 روز دیگر یعنی 25 فروردین 2 ماه می شود. چند روز بعد از تولد که دخترم رو به متخصص نوزاد واسه چک کردن نشون دادیم دکتر گفت که یک صدای اضافی در قلب اش هست و ما رو به متخصص قلب نوزاد معرفی کرد تا الان 3 بار پیش دکتر قلب رفتیم و اکو دادیم و خوشبختانه در آخرین بار که 19 فروردین رفتیم دکتر بسیار راضی بود حتی از صدای قلب اش و گفت که افزایش وزن اش هم عالی هست و خوشبختانه چیزی شبیه این هم گفت که فشار ریه اش خوبه یا تنفس اش هم خوبه فقط گفت که ماه بعد بیارید دوباره اکو کنم. سوراخ هم فکر کنم حدود 3تا4 میل هست. من فقط چند سوال دارم. آیا سوراخ ممکن هست بر عکس اینکه کوچک بشه بزرگ بشه. 2- آیا ممکن هست ماهیچه بین دو بطن خیلی نازک باشه و سوراخ vsd به جای اینکه کوچک بشه بزرگ بشه 3- با وجود اینکه سوراخ کوچک هست و علائمی هم نیست بچه خوب وزن می گیره و شیر می خوره و نفس و ریه اش هم مشکل نداره ما خیالمون راحت باشه نگران نباشیم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام سوراخ بین دو بطن در درصد زیادی از نوزادان با بزرگ تر شدن شون بسته میشه و امکان بزرگ تر شدن هم نیست ولی برای بررسی وضعیت و فشار ریه و ... باید تحت نظر باشن،با توجه به شرایطی که توضیح دادین جای نگرانی نیست.
  • تصویر کاربر امیربهنام شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 125 مشاهده پرسش
    با سلام مریض ما مشکل افتادگی دریچه دارد و عضلات قابش ضعیف شده حالابعد از اکو از راه مری که ۱۶ فروردین انجام داده دچار کم خونی شده وتا حالا ۳واحد خون دریافت کرده.دکترش می گوید مربوط به آن نیست.دیشب دل درد شدید داشته است.لطف فرمایید نظر خود را بگویید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام باید مشخص بشه علت و منشا از دست دادن خون چیه بعد قضاوت کرد
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم مشاوره و ثبت پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید.همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.

قابل توجه بیماران عزیز: پاسخ سوالات شما تنها از طریق سیستم پرسش و پاسخ ،ظرف مدت یک هفته الی ۱۰ روز جواب داده خواهد شد و امکان پیگیری سوالات از طریق تماس تلفنی وجود ندارد. در صورت مشکل اورژانس یا تعجیل در جواب حضورا به مطب مراجعه کنید.