متخصص قلب در تهران
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 3 مشاهده پرسش
    با سلام با توجه به آزمایش پیوست تشخیص HLHS بوده‌ آیا نیاز به اکوکاردیوگرافی دقیق تر هست؟ ۱۸ هفته باردار هستم و باید سریعتر تصمیم بگیرم ممنون میشم سریع پاسخ سووال را ارسال بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش)
      سلام توصیه به ختم بارداری میشود
  • تصویر کاربر ستاره چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 5 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید. من 40 ساله متاهل و یه فرزند دارم شاغل هستم الان چند ماهی هست چند سال قلب سونوی قلب دادم گفتن افتادگی دریچه میترال داری و چیزه خاصی نیست.الان چند ماهه وقتی خیلی خسته می شم یا کار می کنم تپش قلب می گیرم بعضی شبا نصف شب از تپش و محکم کوبیدن قلب از خواب بیدار می شم.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش)
      سلام اکو تکرار شود و هولتر ریتم انجام دهید
  • تصویر کاربر ادیب چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر اکوی مادرم رو براتون فرستادم
    آیا احتیاج به اسکن دارن چون با توجه به سنشون (72) میگم اسکن سخته
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش)
      سلام اکو کامل اپلود نشده جهت بررسی عروق قلب اسکن لازم است ، اکو تنگی عروق را نشان نمیدهد
  • تصویر کاربر امیررضا چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    باسلام من بیماری مادرزادی نارسایی دریچه آیورت ومیترال دارم.الان دراکوی منMVP mild TR Trivial MR mildوAR more than moderate است.همچنینLVEFمن55%هست.آیامن نیازبه عمل جراحی دارم یا درآینده عمل خواهم شد؟اگرالان نیازی به عمل نیست درمان دارویی من چطورخواهد بود؟همچنین من19سال دارم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش)
      سلام فعلا نیاز به عمل ندارید ، باید به طور دورهای اکو انجام دهید در صورت شدید بودن نارسایی ائورت و بزرگی قلب یا کاهش EFو یا افزایش قطر ائورت صعودی و علامت باید عمل بشید ، فشار خون و یا ضربان قلب در صورت بالا بودن باید کنترل شود والا به درمان دارویی خاصی نیاز نیست
  • تصویر کاربر هاشم چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 4 مشاهده پرسش
    با سلام عدد ای اف قلب پدرم ۲۵ هست.ایا خیلی خطرناکه؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش)
      سلام نارسایی شدید قلب دارن علت باید بررسی بشه و حتما دارو بخورن
  • تصویر کاربر آرزو چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر وقتتون بخیر، من ۳۴ سالمه و آزمایش دادم قند خونم ۸۹ و کلسترول ۲۱۵ و تری گلیسرید ۵۱۰ ،آترواستاتین ۲۰ روزی یکی میخورم و قصد باردار شدن دارم آیا نیاز هست دوز دارو رو بیشتر کنم ؟باید تری گلیسرید خونم چقد بیاد پایین تا بتونم باردار بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش)
      سلام قبل از بارداری بهتره داروی فنوفیبرات بخورید ورزش و پیاده روی و رژیم فراموش نشه
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 14 مشاهده پرسش
    سلام
    من یک هفته پیش بدلیل افت فشار، سرگیجه، ضعف و حس خستگی به متخصص قلب مراجعه کردم.
    دکتر پس از انجام اکو، تشخیص افتادگی دریچه میترال و نارسایی دریچه سه لتی داد. تصویر اکو خدمتتون ارسال کردم. ممنون میشم بررسی کنید آیا خطری وجو داره و نیاز به پیگیری بیشتر هست یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۵ مرداد ۱( 1 هفته پیش)
      سلام نارسایی متوسط وریچه سه لتی گزارش شده براب اطمینان جهت اکوی تخصصی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۳۱ تیر ۱( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من حدود ۴۰روزی میشه قرص بیزوپرولول ۲.۵مصرف میکنم برای تپش قلب وفشارخون میخواستم بدون دوره دارو تموم شد چطوری مصرف دارو قط کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    به دکتر دسترسی نداررم ۲۴ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳۱ تیر ۱( 1 هفته پیش)
      سلام اگر فسار خون هم داشتید دهرو را نباید قطع کنید
  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۳۱ تیر ۱( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 4 مشاهده پرسش
    خسته نباشید یه سوال داشتم از خدمتتون،اگه کسی عفونت دریچه ی قلب داشته باشه والان ریه ش آب آورده باشه این میتونه براش خطرناک باشه؟آیا با درمان عفونت یا جراحی باز قلب مشکل آب ریه حل میشه،چه راهی داره؟بیمار۷۰سالشه و حدودیک ماهه که بیمارستان بستریه(پرونده در پیوست )
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳۱ تیر ۱( 1 هفته پیش)
      سلام اگر اب اوردن ریه علت دیگری به جز عفونت نداشته باشد انشالله با عمل مشکل حل میشه
    2. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳۱ تیر ۱( 1 هفته پیش)
      سلام سی تی انژیو مشکل خاصی ندارد ، عروق سالم هست
    3. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳۱ تیر ۱( 1 هفته پیش)
      بهتره اکو مری هم انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۳۱ تیر ۱( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    سلام.دکتر عزیزقبلا آزمایش تیرویید انجام دادم.نرمال بوده.ایا با توجه به انجام هولتر که خدمتتون ارسال کردم.نیاز به هولتر جدید هست؟فقط بیزوپرالول رو قطع کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳۱ تیر ۱( 1 هفته پیش)
      سلام من به سوال قبلی شما و هولتر دسترسی ندارم
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام.دکتر واسم بیزوپرالول 2/5تجویز کرده با ویتامین ب300و ا آس ا،اما با لرزش دست،تعریق شدید،سرگیجه و تبش قلب مواجه شدم که با نصف کردن دارو هم مشکل حل نشد.ایا جایگزینی واسه بیزو هست.چون زندگی روزمره مختل شده.البته هولتر هم انجام دادم که می‌فرستم.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام حتما تست تیرویید هم بدید واگر تیرویید نرمال بوده دارو را قطع کنید  

  • تصویر کاربر نعمت جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکترحدود۵سال هست گشادی دریچه آئورت دارم حدودا سه چهارماه هست دکترهاازتعویض یاترمیم دریچه آئورت برایم تاکیدمینمایندسن ۵۴و ای اف هم ۳۵الی ۴۰هست خواهشاََراهنمایی بفرمایید ازلحاظ علم پزشکی آخرین راه ترمیم یاتعویض دریچه چه میباشدوآیا بادارو امکان پذیرهست
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام حتما جهت عمل جراحی اقدام کنید .دارو موثر نیست 

  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 17 مشاهده پرسش
    سوال . مادر من ۷۰ سال داره . ۱۰ روز میشه عمل تعویض مفصل کرده. بعد ۳ روز آمبولی ریه کردن. حالا دکتر ها میگن ادم ریه کرده. و کلیه ها هم یاری نمیکنن. هر روز میبریم دیالیز . و به دستگاه ونگیلاتور وصل هست. ایا خطری داره امتقال بیمار به تبریز یا بمانه همون شهرستان ؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام ادم ریه نشون میده که قلب نارسایی داره واگر به ونتیلاتور وصل هستند وانتقال بیمار سخت هست با دکتر قلب ان مرکز مشورت کنید 

  • تصویر کاربر نازنین جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من برا پسرم توی بیمارستان مشاور اکو قلب نوشتن الان خاستم بدون چکار کنم براش بنظر شما مشگلی داره یان الانم ۳ماهشه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام بسته به جواب اکو داره ومجدد به پزشک قلب اطفال مراجعه کنید 

  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام مدتی است که بعد خوردنی های سرد درد در ناحیه وسط سینم دارم حتی بوی پیاز و عطر هم باعث سوزش سینم میشه که نمیدونم مری هست یا ریه قبلا هم آندوسکوپی رفتم که موردی نداشتم ولی رفلاکس و سوزش معده هم داشتم که دارو خوردم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام بهتره به متخصص قلب مراجعه شود

  • تصویر کاربر Alfred جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    سلام. بنده فشارم 14 روی 9 بود. با تشخیص دکتر قلب، قلب کاملا سالم بود. اول پراپانولولول نوشتن که کافی نبود. سپس فرص والسارتان 40 هر شب یک عدد میخورم. الان فشارم 12.5 روی 8 هست معمولا. الان 160 روز هست که قرص رو مصرف میکنم.. می شود قرص رو قطع کرد؟ چه زمانی؟ در چه صورتی
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام خیر دارو نباید قطع شود

  • تصویر کاربر مهرداد جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام، دکتر من پارسال با درگیری ریه 90درصد شدم بعد از بستری و درمان گاهی دراوایل ضربانم تا 135 وگاهی تا 50 پایین میومد هر 3دوز واکسن و هم زدم ولی چون دیابتی هستم تمام سویه هارو تجربه کردم الانم چند روزه ویروس تازه رو گرفتم و اغلب ضربانم 120 به بالا هستش، نظرتون چیه چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام اگر اکو انجام ندادید حتما انجام بدید 

  • تصویر کاربر ماجده جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام هفت ماهه باردارم پیش دکتر حمید آموزگار رفتم واسه اکو قلب دوبار انجام دادم گفتن مشکل داره باید جای مجهز به دنیا بیاد آیا میتونم بیام تهران واسه زایمان شما کدوم بیمارستان رو به من پیشنهاد میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام در مرکزی که ICU نوزادان  وفوق تخصص قلب اطفال دارد باید زایمان کنید 

  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 10 مشاهده پرسش
    سلام خانم من ۲۵سال سن داره فشارش بعضی مواقعتا۱۹هم میره ک باعث شده خون ازبینی یا گوشش بیاد
    دمترقلب سنوکلیه آزمایش غدد هم انجام داده مشکلی نداشته
    نمیدونیم مشکلش چیه وکجابایدببرمش؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام جهت بررسی وشروع درمان به دکتر قلب مراحعه شود

  • تصویر کاربر فائزه جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام خواهر من ۲۸ ساله است تری‌گلیسیرید آن ۴۳۰ و ALT 43 HDL کلسترول ۳۷ لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام فند خون و آزمایش تیرویید چک و به پزشک غدد یا قلب مراجعه شود

  • تصویر کاربر کرامتی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 26 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر..
    بنده شهین کرامتی 62 ساله از اراک هستم..
    سال 63 ترمیم دریچه میترال (قلب باز) انجام دادم و مجددا سال 89 بالون زده شد.. هم اکنون نتایج اکوی انجام شده را جهت تفسیر و تجویز درمان خدمتتان ارسال میکنم..
    با تشکر فراوان..
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام با توجه به تنگی دریچه میترال و نارسایی دریچه 3لتی نیاز به عمل جراحی ضروری است. اکوی تخصصی جهت قطعیت جراحی انجام شود

  • تصویر کاربر سمیرا جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 18 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر خسته نباشید
    من الان دو روز هست زیر سینه سمت چپم درد میکنه سوزش داره دیروز دردی نداشت اما از دیروز تا حالا میترسم چیز بدی باشه خدای نکرده واسه همین امروز کمی بیشتر درد میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام درصورتیکه با فشار دست درد بیشتر می شود مربوط به قلب نیست. سطح ویتامین دی چک شود

  • تصویر کاربر پیام جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 18 مشاهده پرسش
    جواب اکو ونانمه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      در اکو پمپاژ قلب کاهش داشته. اک تخصصی انجام شود

  • تصویر کاربر mehdi جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    قلب دردمیکنه که نشانه های زیادی راره که موقع راه رفتن دردبیشترمیشه که حتی نمی تونم راه برام پیشه یه خانم دکتری رفتم تست ازم گرفت گفت باید فلوشیپ انژیوپلاستی کنم بعدرفتم رفتم پیشه یه دکتردگه گفت که قلب تومشکل نداری
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      در صورتیکه تست ورزش ندادید، انجام دهید

  • تصویر کاربر مرجان جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 10 مشاهده پرسش
    سلام من ۳۰ سالمه بعضی وقتا بعد از غذا خوردن تپش قلب میگیرم یا بعضی وقتا خیلی نه ولی قلبم یه جوری می‌زنه یعنی انگار مثل یه ضربه کوبنده میشه برای چند ثانیه بعد خوب میشه و یه دفعه هم صبح که از خواب بیدار شدم احساس کردم ضربان قلبم یه جوری میزنه گرفتم دیدم ضربان قلبم ۱۱۷ هست
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام در صورت مشکل معده، درمان شود و اکو و هولتر ریتم انجام شود

  • تصویر کاربر مددکن جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 8 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر ۵روز قبل آنژیوگرافی شدم و بعلت گرفتگی شدید یکی از عروق اصلی بر روی من استند گذاری شد اکنون هنگام خوابیدن در ناحیه کتف و قفسه سینه درد خفیف نقطه دارم و دستهایم خواب می رود داروهای مصرفی آسپرین. پلاویکس ۷۵ .لیپوفیکس۴۰.پنتوپرازول۴۰ هر کدام یک عدد
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام کیفیت درد مربوط به قلب نیست درصورت تشدید درد، به پزشک معالج مراجعه شود

  • تصویر کاربر عادل جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من شب ناگهانی با سوزش بسیار شدید شدید حدودا ساعت ۰۱:۰۰
    بود بیدار شدم و اونقدر درد زیاد بود که زمان و مکان رو نمی‌تونستم تحلیل کنم و دراز کشیدم و بعد چند دقیقه درد کم شد و خوابیدم و روز بعد درد خیلی خفیف همراه من هست . نگران کرده منو چکار باید انجام بدم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام جهت گرفتن نوار و معاینه، مراجعه شود

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    سلام
    همسر بنده در حدود ۵ سال پیش با تشخیص دکتر قلب ،و آریتمی شروع با استفاده از متورال ۴۷/۵ کرد و الان بعد از ۵ سال نتیجه هولتر قلب ۱۱ درصد بی نظمی را نشان داد .عوارض خاصی مثل درد قفسه سینه و درد و سر درد و سرگیجه ندارد .آیا نیاز به ابلیشن دارند یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام در صورت علایم زیاد و یا کاهش پمپاژ قلب، توصیه به ابلیشن می شود. نیاز به ابلیشن در تعداد پی وی سی بین 10 تا 20 درصد، بسته به سایر شرایط بیمار دارد

  • تصویر کاربر ف.میرزایی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 18 مشاهده پرسش
    سلام.در خواب اکثر وقت ها احساس میکنم تمام بدنم بی حس میشود و احساس خفگی و کمبود نفس میکنم و نمیتوانم اجزای بدنم را تکان دهم .خیلی تلاش میکنم یکی از پاهام رو تکون میدم کم کم به حال طبیعی برمیگردم.و در هنگام بیداری هم مشکل تنفسی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام جهت بررسی ریه و تست خواب، به متخصص ریه مراجعه شود

  • تصویر کاربر آرزو جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    خانم دکتر من نزدیک به یک ماه هست که کزکز پا و کمی سرگیجه دارم آزمایش دادم تری گلیسیرین ام ۴۸۸ بود چه اقدامی باید انجام بدم و سن من ۳۵ هستش. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      قند خون چک شود. درصورت افزایش وزن، ورزش و رژیم رعایت شود. آزمایش با ناشتایی 14 ساعت تکرار شود. از مصرف الکل و دلستر پرهیز شود

  • تصویر کاربر الهه جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 15 مشاهده پرسش
    سلام ، آزمایش رو خدمتتون میفرستم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام  رژیم و ورزش توصیه میشود

  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکترپدرم ۶۵سال دارن یک هفته پیش قفسه سینه شون درد گرفته همراه سوزش بعد یه هفته آزمایش گرفتیم میفرستم خدمتتون لطفا نظر بدین
    دکتر ریه رفتیم گقتن ۶۵ درصد ریه کار میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام از جهت بیماری قلبی هم حتما باید بررسی شود. ازمایشات دقیق قلبی انجام نشده

  • تصویر کاربر مومنی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    بلسلام.۳۳ساله هستم.۳۵هفته باردارم.دوهفته است درد دنده مایل به سمت کمردرسمت چپ دارم.دو روزه بشدت اذیتم میکنه با هر نفس عمیق داد میزنم‌با استراحت هم دردش کم نشدحتی در حین راه رفتن معمولی در یک سطح صاف گاهی ازشدت دردجیغ میزنم.چیکارکنم اروم بشه‌؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام حتما به متخصص قلب مراجعه شود. آمبولی ریه باید رد شود

  • تصویر کاربر اناهیتا جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 14 مشاهده پرسش
    سلام ۲۱ سالمه
    الان چند وقتی هست که درد قفسه سینه دارم یه بار هم کشید به پشتم
    معمولا درداش متداول نیست یه سریع میگیره و ول میکنه اما هر روز این اتفاق می افته
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام احتمال بیماری قلبی کم است سطح ویتامین دی چک شود

  • تصویر کاربر نسیم جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 17 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    مادر من حدود سه ماهه گاهی اوقات بین دو تا کتفش درد میگیره میگه دردش عمقی نیست و حالت سوزش داره و گاهی به سمت راست میکشه و سمت چپ هم کمتر، درد قفسه سینه نداره و اکو و نوار قلب نرمال بود.. مشکل چی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام اسکن هسته ای با ورزش جهت رد بیماری قلبی انجام شود

  • تصویر کاربر ستاره جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید من ۴۲ ساله هستم و شاغل. بعضی وقتا که خیلی خسته هستم نصف شب با کوبیده شده محکم قلب از خواب بیدار می شم و به شدت استرس می گیرم. جدیدا اینجوری شدم و خواهش می کنم راهنمایی کنم چکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام جهت گرفتن نوار و بررسی مراجعه کنید

  • تصویر کاربر عرفان جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید اوقتی ضربه ای با کش پول به پشت ناحیه گفته شده اثابت کرده باشد آیا ممکن است با عث ورم در پایین قفسه سینه سمت چپ شود
    البته بصورت یک ورم کوچک مثل رگ به رگ شدن این ناحیه ورم کرده .که دست میزنی درد ناک میشود
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام جهت معاینه به پزشک مراجعه شود

  • تصویر کاربر پاشا جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    سلام وباعرص خسته نباشید،مردی شثت وشش ساله در شهریور سال گذشته عمل بایپس انجام دادم وخوشبختانه موفقیت امیز بود،از سه ماه بعدازعمل پیادروی میکنم در روز به طور میانگین 4کیلومتر روزانه اینکه عضلات دست وپام یه مقداری ضعیف شده میتونم با وزنه کارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام با وزنه سبک بله

  • تصویر کاربر فتح جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    با عرض سلام لطفاً با توجه به اسکن نظرت بیان کنید ممنون میشم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام اسکن تغییرات مختصری نشان می دهد. تصمیم برای آنژیوگرافی بسته به علایم خطر بیمار دارد. به پزشک مراجعه شود

  • تصویر کاربر میترا جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    گاهی بعد از غذا پیش قلب به سراغم می آید البته ناراحتی گوارشی و معده هم دارم و تحت درمان هم هستم( ۶۲ ساله)
    و بعضی از صبحها با لرزش خفیف بیدار می شوم که آزار دهنده است یک سال است که نصف سوتالول ۸۰ (۲ بار در روز) میخوردم
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام از نظر تنگی عروق قلبی مراجعه شود

  • تصویر کاربر رستگار جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 17 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام
    ۷ ماه قبل عمل باز انجام دادم ( ۴ رگ ) . قرص اسویکس را چه مدت باید مصرف کنم ؟ مادام العمر خواهد بود یا مدت زمان مشخصی دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام در صورت عدم مصرف آسپیرین، مادام العمر مصرف شود. در غیر این صورت بسته به شرایط بیمار، مدت مصرف متفاوت است

  • تصویر کاربر رحمتی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 19 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام نتیجه اکو قلب مادرم که 69 سال سن با بیماری زمینه ای آسم دارند: همه چیز نرمال گزارش شده فقط mild mr و mild PI و G1DD, LATERAL HYPOKINESIA نوشته شده و LVEF هم 60 درصد است. دکتر گفتند ضروری هست آنژیوگرافی انجام بدهند. خواستم بدونم با این نتایج ایا ضروری هست آنژیوگرافی؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام انجام آنژیوگرافی بستگی به علایم، جواب اسکن و یا نوار قلب بیمار دارد

  • تصویر کاربر sh.v جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر من اریتمی patو pvcدارم به مقدار کم دکتر برام متورال تجویر کرده قصد بارداری دارم از دارو میترسم ایا برای جنین مشکلی ایجاد میکنه ممکنه باعث مرگ جنین بشه
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام در صورتیکه آریتمی کم است، قبل از بارداری دارو قطع شود

  • تصویر کاربر مرجان جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید دو بار عمل ناموفق ابلیشن انجام دادم و تپش قلب زیاد دارم و زیر سینه ی چپ به سمت معده درد دارم و نفس عمیق که میکشم قفسه ی سینهام سنگین میشود و بعصی مواقع هنگام راه رفتن همین زیر سینهام درد میگیره این از قلب هست یا از معده
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام در صورتیکه از نظر تنگی عروق بررسی نشدید، بررسی شوید 

  • تصویر کاربر Mhm جمعه ۳۱ تیر ۱( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    تفسیر اکوی قلب
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام اکو مشکل جدی ندارد

    2. تصویر کاربر Mhm شنبه ۲۵ تیر ۱( 2 هفته پیش)
      افتادگی دریچه نداره؟
    3. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳۱ تیر ۱( 1 هفته پیش)
      افتادگی دریچه خفیف گزارش شده نگران نباشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر هاشمی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    سلام اقا ۴۰‌ساله هستم تری گلیسرید ۵۰۰ دارم بدون دارو اگه دارو مصرف نکنم کبد چرب گرید بین دو و سهده سال جم فیبروزیل ۳۰۰ استفاده کردم ۶ماه هست که فنوفیبرات ۲۰۰ مصرف میکنم قند ۱۰۵ هست سابقه فشار خون ندارم ایا این فنوفیبرات ۲۰۰ داروی خوبی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۴ تیر ۱( 2 هفته پیش)

      سلام جهت کنترل تری گلیسیرین نیاز به تغییر شیوه زندگی و ورزش و رژیم کاهش وزن و عدم مصرف الکل می باشد. دارو فقط تا حدی موثر است

  • تصویر کاربر ارزو جمعه ۱۰ تیر ۱( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 18 مشاهده پرسش
    با سلام حضور سرکار خانم دکتر خسروی

    مادر من به علت لرزش دست به تجویز دکتر مغز و اعصاب شروع به مصرف داروی پروپرانول کردن . الان دچار خستگی؛ خواب الودگی و ضربان قلب 58 هستند. ممکنه بخاطر این دارو باشه که حدود دو سه ماهه مصرف می کنن؟
    پروپرانول دوز 20 دو بار در روز
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۱۰ تیر ۱( 1 ماه پیش)

      سلام مقدار مصرف دارو را کم کنید ولی جهت بررسی بیشتر به پزشک معالج مراجعه کنید

  • تصویر کاربر مرضیه جمعه ۱۰ تیر ۱( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    آیا مریضی که نارسایی قلبی شدید و ادم ریوی حاد همراه با سرفه و ورم پا و تنکی نفس دارد با سن ۷۵سال، بدون درمان این دو و با سابقه گرفتگی رگ و وجود یک رگ گرفته ۹۰ درصد از قبل، میتواند آنژیوگرافی شود؟ با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۱۰ تیر ۱( 1 ماه پیش)

      سلام در صورتیکه علت ادم ریوی حاد تنگی عروق باشد انجام آنژیوگرافی و استنتینگ می تواند به درمان بیمار کمک کند

  • تصویر کاربر ساناز جمعه ۱۰ تیر ۱( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 20 مشاهده پرسش
    سلام من مدت یک سال هست درد در قسمت پایین ولبه دنده هامذهم پشت وهم جلو رو دارم و هر دکتری رفتم گفتن التهاب پرده دیفراگ و پرده دیفراگ گرفتگی داره ومسکن میدن ودردش هم مزمن هست مدتی نیست باز بر میگرده . ممنون میشم بهم پیشنهاد بدین چه دکتری برم نیاز هست عکس بگیرم یا ن
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۱۰ تیر ۱( 1 ماه پیش)

      سلام سطح ویتامین دی چک شود مشکلات گوارشی و روده ها نیز بررسی شود

  • تصویر کاربر Taye جمعه ۱۰ تیر ۱( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام خانوم دکتر خسته باشید،لطف کنید اکوی بنده را تفسیرنمایید،ممنون،جوانی ۳۰ ساله هستم،اکثرا استرس و اضطراب دارم،همراه با تپش قلب،درزمان فعالیت دردی ندارم،سیگارها میکشم،ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۱۰ تیر ۱( 1 ماه پیش)

      سلام اکو مشکل خاصی ندارد جهت کنترل استرس به پزشک مراجعه شود

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم ثبت پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را در بخش ثبت پرسش مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.

قابل توجه بیماران عزیز: پاسخ سوالات شما تنها از طریق سیستم پرسش و پاسخ ،ظرف مدت یک هفته الی ۱۰ روز جواب داده خواهد شد و امکان پیگیری سوالات از طریق تماس تلفنی وجود ندارد. در صورت مشکل اورژانس یا تعجیل در جواب حضورا به مطب مراجعه کنید.