متخصص قلب در تهران

ثبت پرسش

  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 8 مشاهده پرسش
    با سلام وقت بخیر پسرم 14 ساله است تازگی متوجه شدیم دریچه آئورت دولتی دارد، در ناحیه سینه احساس درد دارد و قرص کارودیلول روزی 2 عدد مصرف می کند. تصویر اکو پیوست کردم لطفا بررسی کنید آیا نیاز به عمل تعویض دریچه داره؟ خیلی نگرانیم لطفا بفرمایید چه مواردی باید رعایت کنیم تا بیماری پیشرفت نکنه. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 2 هفته پیش)
      سلام فعلا نیاز به عمل نیست تا وقتی قلب بزرگ نشده و پمپاژ قلب هم خوبه عمل نیاز ندارند ، درد ربطی به بیماریشون نداره ، سطح ویتامین دی را چک کنید
  • تصویر کاربر Atf پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    با سلام
    خواهرزادم پسر 14 ساله هست در سمت چپ قفسه سینه دچار دردهای شدید بود و بعد از اکو گفتن که دریچه آئورت دو لتی هست و کامل بسته نمیشه. درد شدید داره و ضربان قلبش 60 هست. داروی خاصی بهش ندادن فقط یک قرص دادن که موقع درد بخوره. آیا نیاز به عمل داره؟ چه پیشنهادی دارید که بهش کمک کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۱۷ تیر ۰( 3 هفته پیش)
      سلام اگر بیماری رگ ائورت و نارسایی شدید باشه نیاز به عمل هست در غیر اینصورت فعلا باید تحت نظر باشند
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 22 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من بیمار دیالیزی هستم میخوام پیوند کلیه انجام بدم دوسال دیالیز میشم رفتم اکو قلب به این شرح بود
    دریچه ائورت trivial
    دریچه میترال mild mr
    دریچه ترکوسپیدmild tr
    EF55
    قلبم خفیف بزرگ شده
    نوار قلبم نرمال بود
    هیچگونه علایمی ندارم
    مانند تنگی نفس و درد قفسه سینه
    سابقه خانوادگی بیماری قلبی نداریم
    دیگه همه چیز اکو نرمال بود
    نگرانم میتونم پیوند کلیه انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 1 ماه پیش)
      سلام اگر سنتون زیر ۳۵ سال هست مشکلی برای پیوند ندارید ، ولی اگر بالا تر هست و یا دیابت دارید عروق قلب هم باید بررسی شود
  • تصویر کاربر بیمار دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۰( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 24 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت به خیر
    بیمار 23 ساله ای داریم. 8 ماه است متوجه شدیم بیماری کوارکتاسیون آئورت و دریچه دولتی دارد. بیمار هیچ علامتی نداشت تا به طور اتفاقی 8 ماه پیش فشار خون گرفت و فهمیدیم خیلی بالاست. برای رفع کوارکتاسیون 8 ماه پیش استنت گذاشت. در خوش بینانه ترین حالت؛ تا چه زمانی می تواند عمل تعویض دریچه آئورت و اصلاح ریشه را به تعویق بیاندازد؟(دچار مشکل نارسایی قلب یا دایسکشن نشود) بیمار در حال حاضر سه داروی فوروزماید-کارودیلول-آملودیپین را مصرف می کند. فشارش کنترل است. استرس و یبوست ندارد و هیچ علامت بالینی دیگری ندارد.
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۰( 2 ماه پیش)
      سلام ، اگر الان تنگ نفس دارند باید عمل انجام بشه ، در غیر اینصورت ، در صورتی که ائورت صعودی به ۵ سانت برسه و یا در ثورتی که اندازه بطن چپ به ۵ cm برسه باید عمل بشند ، امکان پیش بینی دیسکشن ، مشخص نیست ولی چون بیمار کوارکتاسیون داشتند جز بیمارانی محسوب میشند که ریسک دایسکشن بالاست و باید زودتر عمل بشند
  • تصویر کاربر الهام چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 26 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر وقت بخیر من ۳۳سالمه از ۱۴سالگی کم کاری تیرویید دارم و روزی یه دونه قرص میخورم.چند سال پیش دچار حملات پانیک شدم و به چندین دکتر قلب مراجعه کردم تشخیص همه پرولاپس خفیف بود که گفتن چیز خاصی نیست.ولی وسواس شدید پیدا کردم و با هر اضطراب میرفتم دکتر آخرین بار ۷ ماه قبل دکتر کمال خادم وطن ارومیه گفتن این نوع پرولاپس بیماری محسوب نمیشه و خیالت راحت فقط ۵سال یه بار بیا اکو.من همیشه فشارم پایینه و اکی هستم باهاش ولی زیاد تپش قلب میگرم یا انگار دلم میریزه واسه پانیک کلرو دیازپکساید میخورم ولی بعضی شرایط مه استرس میگیرم فشارم روبا دستگاه خونه گرفتم یکی دو بار آریتمی نشون داد .خیلی نگارانم کرده این که چرا آریتمی نشون میده البته موقع ورزش بدنسازی ضربانم تا ۱۷۰ میره و هیچ مشکلی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 3 ماه پیش)
      سلام اگر تپش زیاد دارید هولتر ریتم انجام بدید
  • تصویر کاربر واحدی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    با سلام خانم دکتر مادر ما با ۷۲ سال سن حدود ۲۵ سال پیش تعویض دریچه آئورت و ترمیم دریچه میترال را داشته اند. و حدود ۱۵ سال قبل نیز ابلیشن قلب به علت تاکیکاردی های فوق بطنی داشته اند و در حال حاضر به علت نارسایی قلب داروی اسپیرونولاکنون ۲۵روزانه یکعدد و قرص وارفارین مصرف میکنند و از حدود یک ماه پیش دچار افزایش سطح کراتنین شده و از طرفی داروهای آلزایمر مصرف میکنند و داروی دیگری برای قلب مصرف نمیکنند. ولی چند ماه که به طور کلی سیستم مغز و اعصابش به هم ریخته آیا ممکنه مربوط به قلبش باشه و یا نیاز به مصرف داروی دیگری برای قلبش هست یا نه. با کمال تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 3 ماه پیش)
      سلام اگر کراتینین بالا رفته باید اسپیرونولاکتون قطع شه ، حتما نیاز به ویزیت و معاینه دارند
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۳ اسفند ۹۹( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 38 مشاهده پرسش
    با سلام

    برادر من دو هفته ای میشه عمل تعویض دریچه ی قلب انجام داده

    و دریچه ی فلزی گذاشتن

    امروز دکتر اکوی قلب کرد و گفت یکم نشتی داره و اونم باید جراحی بشه

    میخواستم ببینم این جراحی به چه صورت هست ؟ آیا جراحی ساده ای هست و مشکلی نیست یا خدای نکرده سنگین و خطرناک هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۳ اسفند ۹۹( 4 ماه پیش)
      سلام برای بررسی دقیق مقدار نشتی باید اکوی مری بشند و اگر زیاد بود باید مجدد عمل باز بشند
  • تصویر کاربر fana چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۹( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 51 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر دکتر.مامان من متوهگزال 47.5 روزی ، یکی و نصف استفاده می کنند.با توجه به اینکه این دارو تو داروخانه ها پیدا نمیشه مجبوریم از طریق مسافرانی که دارو رو میارند ،تهیه کنیم. چون واقعا نگرانی داریم که دارو اصل هست یا نه. شما صلاح میدونید از همون متوهگزال مسافر آورده استفاده بشه یا متازیرو47.5 ؟ و اینکه قرصهای متازیرو اندازش خیلی کوچیکتر از متوهگزاله. دوز 47.5 متازیرو به اندازه همون متوهگزال 475 اثر داره ؟ممنونم از راهنماییتون.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۹( 4 ماه پیش)
      سلام متازیرو هم داروی خوبی هست ، متونن به جای متو هگزال با همون دوز مصرفی ، استفاده کنند
  • تصویر کاربر نگار چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۹( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 49 مشاهده پرسش
    سلام و وقت به خیر.
    برای بیماری که سابقه استنت گذاری جهت کوارکتاسیون آئورت داره و دریچه آیورت دو لتی هست، و هیچ علامتی اعم از تنگی نفس و ... نداره آیا نیاز به تعویض دریچه هست؟ و اینکه چه روشی برای ارزیابی دقیق تر بزرگی قلب و شدت AI پیشنهاد میکنید؟ اکو مری یا cmri? ممنون از راهنماییتان🙏
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۹( 4 ماه پیش)
      سلام در صورتی که یافته های اکو متناقض باشه و یا شک در صحت یافته ها وجود دتشته باشه ، cmr توصیه میشه ، در غیر اینصورت اکو کفایت میکنه ، در صورتی که تصویر اکو از طریق سینه واضح نباشه ، از اکوی مری استفاده مبشه ، حتما بتید بر اساس بیمار تصمیم گیری بشه که کدوم روش ارجح هست
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۸ بهمن ۹۹( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 43 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید

    آقای دکتر بنده ۳۶ سالمه همیشه استرس زیادی دارم و اکثر مواقع فشار خونم بالاست که با انجام آزمایش اکو، پزشک متخصص نارسایی خفیف قلبی رو تشخیص دادن؛ که قرص متورال ۵۰ رو برام تجویز کردن. لطفا با توجه به آزمایش اکوی ارسالی پیوست شده، بفرمایید چه راهکاری را پیشنهاد میدهید. آیا پارامتر LVET مربوط به این مورده؟؟ مقدار نرمال آن معمولا چقدره؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۸ بهمن ۹۹( 5 ماه پیش)
      سلام اکو مسکل خاصی ندارهفشار خونتون باید کنترل بشه
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات پر تکرار کلیک کنید.

قابل توجه بیماران عزیز: پاسخ سوالات شما تنها از طریق سیستم پرسش و پاسخ ،ظرف مدت یک هفته الی ۱۰ روز جواب داده خواهد شد و امکان پیگیری سوالات از طریق تماس تلفنی وجود ندارد. در صورت مشکل اورژانس یا تعجیل در جواب به طور حضوری به مطب مراجعه کنید.