متخصص قلب در تهران

چگونه نوار قلب بگیریم؟

ممکن است پزشک شما را توصیه به گرفتن نوار قلب کند تا به وسیله آن بتواند علائم بیماری قلبی را بررسی نماید. نوار قلب همچنین با عنوان EKG یا ECG شناخته می شود. آزمایشی سرپایی، کاملاً ایمن و بیخطر است.

EKG یا ECG روشی است که طی آن فعالیت الکتریکی ضربان قلبتان به وسیله  الکترود که متخصص به پوست قفسه سینه، بازوها و پاها متصل می کند، ضبط می شود. EKGها سریع، ایمن و بدون درد هستند. با انجام این تست پزشک شما قادر به بررسی موارد زیر است:

  • بررسی ریتم قلبی
  • مشاهده جریانات ضعیف خون در ماهیچه قلبتان ( که ایسکمی نامیده می شود)
  • تشخیص حمله قلبی
  • بررسی موارد غیر نرمال مانند ضخامت ماهیچه قلب

چگونه باید خود را برای انجام آزمایش نوار قلب آماده کرد؟

برخی موارد است که شما به واسطه آن می توانید خود را برای انجام آزمایش نوار قلب آماده کنید:

  • عدم استفاده از کرم ها و لوسیون پوست در روز آزمایش، زیرا مانع اتصال الکترود با پوست می شوند.
  • عدم استفاده از جوراب شلواری، زیرا الکترود باید مستقیما به پای شما متصل شود.
  • پوشیدن لباسی مناسب که به راحتی در میاید، تا پزشک بتوان الکترود را روی قفسه سینه شما قرار دهد.

حین گرفتن نوار قلبی چه اتفاقی می افتد؟

یک متخصص 10 الکترود را با پدهای چسب دار به قفسه سینه، بازو ها و پای شما متصل می کند. اگر شما مذکر باشید بهتر است موهای خود را بتراشید تا اتصال بهتری برقرار شود.

گرفتن نوار قلب

حین انجام آزمایش دراز کشیده اید و یک کامپیوتر تصاویری را روی برگه  ایجاد می کند که نشان دهنده پالس های الکتریکی است که در قلب شما ایجاد می شوند. به این حالت EKG «در حال استراحت» گفته می شود در صورتی که این عمل را می توان در حالت انجام فعالیت انجام داد.

حدود 10 دقیقه طول می کشد تا الکترودها متصل شده و آزمایش انجام شود اما نتایج مورد نظر در طول چند ثانیه حاصل می شوند.

پزشک شما الگوهای حاصل از EKG را نگهداری می کند تا در صورت انجام آزمایش در آینده بتواند آن ها را با هم مقایسه نماید.

انواع آزمایش های EKG

علاوه بر آزمایش استاندارد EKG پزشک ممکن است شما را توصیه به انجام انواع دیگر آزمایش ها کند، از جمله:

#مانیتور هولتر

یک EKG قابل حمل است که فعالیت الکتریکی قلب شما را برای 1 تا 2 روز و 24 ساعته در طول روز بررسی می کند. این حالت زمانی توسط پزشک توصیه می شود که ریتم قلبی غیرطبیعی، تپش داشته باشید یا جریان خون در قلب شما کافی نباشد.

دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی

جهت ارتباط با نوبت دهی مطب و مشاهده آدرس مطب روی نقشه کلیک کنید.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 48 مشاهده پرسش
    درد کتف از دست چپ تا نوک انگشت
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۴ آذر ۰( 5 ماه پیش)

      سلام ممکنه مربوط به قلب یا گردن باشه

  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۳ آذر ۰( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 43 مشاهده پرسش
    باعرض سلام جوانی ۲۳ساله هستم چند مدت پیش بر اثر درد وسوزش سینه سمت چپم وتپش قلبم به دکتر مراجعه کردم ازم نوار قلبی واکوی قلبی گرفتن،اکوی قلبیم سالم بود ولی نوار قلبیم بخاطر تپش قلبم یکم مشکل داشت داروی بیزوپرولول۵ تجویز کرد چند مدته درد نداشتم ولی الان بعضی وقتا درد سینه سمت چپ دارم میخواستم بپرسم امکانش هس ضخامت قلب داشته باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۳ آذر ۰( 5 ماه پیش)

      اگر اکو نرمال بوده ، نه

  • تصویر کاربر لیلا چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشین همسر من از بچگی سوراخ قلب داشتن ولی ریزه و از کودکی گفتن مشکلی ایجادنمیکنه همسرم سه سال پیش اکو قلب خودشون رفتن ببینن مشکلی هس یا نه که تو اکو اصلا سوراخ قلب مشخص نشد ودر نهایت اکو مری کردن و گفتن مشکلی نداره و یه سوراخ ریز هس که نرماله و نگران کننده نیس حالا امسال شوهرم دوباره واسه کنترل رفتن نوار قلبشون نرمال بود خداروشکر تو اکو دکتر بیست دقیقه هر چقد تلاش کرد نتونست سوراخ رو باز بعد سه سال پیدا کنه خداروشکر همسرم مشکلی نداره ولی دلیل اینکه تو اکو قلب مشخص نمیشه سوراخ چیه ؟اخه سوراخ های ریز هم تو اکو قلب میبینن همسرم چاق هم نیس و تو قلبشون سوفل قلبی هس ولی سوراخ تو اکو مشخص نمیشه ممکنه p fo باشه اخه میگن pfoدرحالت عادی روی هم قرار میگیره میگم شاید واسه اون دیده نمیشه یکیشم اگه قلب همسرم خدای نکرده بزرگ بشه تو نوار قلب مشخص میشه ؟اخه نوار قلبشون نرماله ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 11 ماه پیش)
      سلام همه سوراخ ها در اکو از طریق سینه دیده نمیشن و ممکنه در اکوی مری دیده بشه ، اگر اکوی مری قبلی نرمال بوده خوب مشکلی ندارند
  • تصویر کاربر لاله جمعه ۱۳ فروردین ۰( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 109 مشاهده پرسش
    سلام و درود من در مورد بیماری همسرم مزاحم شدم ایشون بیماری با علت ناشناخته که به بهانه هر گونه التهاب ترومبوز های عروق داشتن و اکثر آزمایشات روماتو سالم و آزمایشات انعقادی قبلا با مصرف ریوو روکسابان نرمال ولی با تغییر دارو به وارفارین بدنبال ترومبوز مجدد گاها پروتیین Sکمی بالا و در آخرین آزمایش پروتیین SوC. پایین بودن و سالها نیز خستگی و فشار خون متغییر مقاوم داره و گرفتاری قشر کلیه که با حملات ترومبوز آشکار شده و علاوه بر گرفتاری قشر کلیه ها کلیه راست حدود ۸۰-۹۰ بوده و انتی فسفو لیپید نرمال و لنتی کاردیو بار آخر کمی پایین بوده الکتروفورز پروتیین ها تقریبا نرمال و ایمونو الکتروفورز پروتیین ها شکل منو کلونال نشون دادن که تشخیص امیلوییدوز و میلوم مالتیپل بهتره رد بشه اکو قبلا سالم و لی به خاطر بالا رفتن کراتینین و دل درد بستری شد و اکو کلسیفیکاسیون ایورت و کمی تنگی دریچه و توصیه به عدم مصرف دارو های افزایش دهنده QT. اینتروال رو گفتن البته در بعضی لید ها T. اینورت داشت که در کنترل های مکرر مورد و تغییر زیاد ندیدن و جدی نگرفتن به هر حال فعلا کراتی نین از ۶ به ۲/۱ برگشت و در حال حاضر تغییرات فشار خون باعث شد که قرص کارودیلول ۲۵. دوبار در روز و کلونیدین ۰/۲. نصف دوبار در روز و وارفارین. ۵. نصف قرص. روزانه استفاده کنه چون تغییرات زیاد INT. اتفاق میافتاد. بعد این شرح حال مشکل من اینه که بدنبال هر سرماخوردگی سریع انتی بیوتیک و ویتامین. ث و انتی هیستامین شروع کنم ولی متاسفانه اینا با وارفارین تداخل دارن. حتی نفروتونیک میخوره منتها بهتره با وارفارین چقدر فاصله داشته باسه. حتی به خاطر خستگی ویتامین ث و E. و امگا 3. رو میخولستم شروع کنم ولی دیدم با وارفارین تداخل داره. البته خودشون متخصص داخلی هستن من هم همکارم منتها ایشون همکاری بسیار کم دارن و ویزیت بیماران رو چنان رعایت نکات بهداشتی با وجود این همه درد سر ‌ ترومبوز وسیع حتی مورد آخر ترومبوز وسیع ونا کاوا بود که کمی در حال رکانالیزه شدنه اهمیت نمی ده حتی در آخر با وجود مصرف. وارفارین یه ترومبو فلبیت گذروند. این نتیجه. ۲/۵سال بررسی من هست که متاسفانه در شهر تبریز به نتیجه ای نرسیدم و علت ترومبوز ها پیدا نشد مورد خونی رو به خاطر. بدتر نشدن در طول زمان و برگشته پلاکت و هموگلوبین به حالت تقریبا نرمال چندان مطرح نکردن. لطفا نظرتون در مورد بیماری و مصرف مکمل ها با وارفارین بفرمایید ممنون و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۱۳ فروردین ۰( 1 سال پیش)
      سلام ، حتما باید inr حدود ۳ حفظ بشه ، داروهای ویتامین e و امگاس و ویتامین ث نباید مصرف کنند ، تحت نظر متخصص خون ، باید فاکتورهای ژنتیکی دیگر مثل انتی ترومبین ۳ و PAI و بررسی بشه ، در هر صورت درمان انتیکواگولاسیون هست ،ولی کلا بدلیل ترومبوز مکرر در صورتی که به تازگی ترومبوز ها شروع شده باید مالیگننسی ها و مولتیل میلوما رد بشه
  • تصویر کاربر دیبا شنبه ۲۳ اسفند ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 109 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    خانمی ۵۶ ساله با وزن ۴۸ قد ۱۵۵ هستم.چن روز پیش ازمایش خون دادم میزان LDL خونم ۱۴۵ و Phosporus خونم ۴.۹ بود.ارجاع شدم به دکتر قلب همراه با نوار قلب،توصیه کردن دو،سه ماه دیگه با رعایت تغذیه مناسب مجدد ازمایش بدم تا مشخص بشه.ولی چن روزه در پای راستم بیحسی و خواب رفتگی شدید دارم که ختی راه رفتنم گاهی با مشکله،میخوام بدونم ممکنه گرفتگی رگ و عروق علتش باشه؟ لازم به ذکره تغذیه سالم دارم اهل شیرینی و چربی،مواد نشاسته ای نیستم.ورزش میکنم البته طی چن ماهه اخیر دچار استرس و شرایط روحی خیلی بدی بودم بخاطر فوت پدر و مادرم،همچنین پدر و مادرم هر دو چربی و فشار خون داشتن.
    ایا اینها میتونه مزید بر علت باشه؟ و توصیه شما چیه؟ چون خیلی دارم اذیت میشم.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۳ اسفند ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام درد پا و بی حسی ربطی به چربی نداره ،به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید ، در صورتی که ریسک فاکتور بیماری قلبی و یا سا بقه فامیلی بیماری قلبی دارید از نظر قلبی هم برسی بشید
  • تصویر کاربر عفت شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 119 مشاهده پرسش
    سلام مادرم چندساله ک ضربان قلبشون پایینه لین 30تا چهل میزنه میخاستم لبینم این ایا خطرناکه و اینمه ی چندماهیه ک ضربان فلبشون نامنظمه مثلا ده تا ک میزنه ی ایست دوسه ثانیه ای داره بعد میزنه و اینک الان چندین ساله ک تحت نظر دکتر..میخاستم نظر شمارو هم بدونم در رابطه بااین مشکل ..خداخیرتون بده
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام اگر علامت دارند و ضربان در بیداری زیر ۴۰ هست باید باطری بگذارند ، حتما باید هولتر انجام بدن حتما مراجعه کنید
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۸ اسفند ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 111 مشاهده پرسش
    سلام.آیا شربت اپیوم با قرص وارفارین تداخل دارویی دارد یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام اگر مشکل کبدی داشته باشید و همچنین کلا جذب وارفارین را ممکنه مختل کنه
  • تصویر کاربر نسرین جمعه ۲۶ دی ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 133 مشاهده پرسش
    سلام بنده 55سال دارم داروهایی که میخورم فلوکستین 20وآتورواستاتین20 است یک هفته پیش قلبم تیر کشید واحساس کردم یکهو خالی ‌شد واین قضیه چند ثانیه بیشتر طول نکشید آیا لازمه پیگیری کنم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام بله حتما پیگیری کنید
  • تصویر کاربر شروین سه شنبه ۲ دی ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 122 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت خانم دکترخسروی
    دیشب بلافاصله بعداز خوردن شام وسالادسرگیجه وتپش قلب گرفتم وفشارمو گرفتم 15روی6بود وقند هم169 بود.
    حال خوبی نداشتم احساس عدم تعادل در راه رفتن وضعف شدید وخواب الودگی میکردم واحساس میکردم دارم میمیرم.قرص قندوقرص متورال 50میل مصرف کردم.وبسختی خوابم برد.علت ممکنه چی باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲ دی ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام سن خودتون را ذکر نکردید ، در صورتی که بیماری دیابت دارید حتما به متخصص قلب برای بررسی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر نگین جمعه ۲۸ آذر ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    باسلام خسته نباشید
    خانمی ۲۵ ساله هستم مجرد...۵۰ روز پیش تقریبا حس کردم قلبم درد میکنه و گاهی هم شدید میشد حالا که به دکتر مراجعه کردم گفتند دو لایه قلب میوکارد پریکارد ملتهب شده به علت کرونای خفیفی که گرفتم و متوجه نشدم کرونا گرفتم...اکو کاردیو گرافی کردند و دارو نوشتند ..خاستم بدونم EF=۴۸ مشکل سازمیشه ؟ و آیا با خوردن دارو ممکن هست EF افزایش پیدا کنه ؟؟ و اینکه اگه در اینده نوار قلب بگیرم این مشکل در نوار قلب به وضوح قابل رویت خواهد بود؟ چون با نوار قلب پزشک عمومی بهم معرفی به متخصص دادن .ممنون میشم جواب بدین مچکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۸ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام امکان بهتر شدن با دارو هست ، باید تحت نظر باشید ،با نوار به وضوح قابل پیگیری نیست ، برای اینکه ببینید بهتر شدید باید اکو تکرار شود
  • تصویر کاربر مژگان سه شنبه ۱ مهر ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    مژگان امینی هستم مریض مطب خانم دکتر خسروی
    ی سوال دارم خانم دکتر من برای بیماری فشارخونم خدمت شما رسیدم وشاغل هستم برای بحث دورکاری نیاز به نامه جنابعالی هست تا من بتوانم از دورکاری استفاده کنم میشه خواهش کنم با توجه به سوابق بیماری فشار خونم نامه تاییدیه جنابعالی برام تهیه گردد؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۱ مهر ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام لطفا یک شنبه مطب تماس بگیرد تا پرونده مطب بررسی بشه
  • تصویر کاربر نیما سه شنبه ۱ مهر ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    سلام
    28 سالمه و از اسفند پارسال مشکلات تنفسی؛ تنگی نفس و درد نواحی مختلف قفسه سینه دارم. از اواخر فروردین دردها کمتر شدن و بیشتر سنگینی ریه و سنگینی تنفس در انتهای گلو رو در بعضی ساعات دارم. چند هفته پیش دوباره درد قفسه سینه یکی دو ساعتی در روز شروع شد. 2 هفته پیش به پزشک ریه مراجعه کردم و عکس رادیولوژی ریه و سینوسهام رو دیدین و گفتن مشکلی نداره. کمی هم دارو از جمله قرص سیتریزین لتیزن و آلپرازولام و اسپری سروفلو 125 دادن. الان سه روزه که درد خفیفی در قلبم (البته حداکثر 1 تا 2 ساعت در روز) احساس می کنم. البته در ریه هم همچنان سنگینی و درد در برخی ساعات وجود داره. نمیدونم کلا مشکلاتم از قلبه یا دارو برای قلبم مشکلساز شده. تست آنتی بادی کرونا هم دادم که منفی بود. در اسفندماه علائم بیماری دیگه ای از جمله کمر درد، دردر کلیه و پهلوها و درد شکم و اسهال و گاهی خارش گلو و تب مختصر هم داشتم اما در قیاس با درد ریه و تنگی نفس خیلی کمتر بود. هموممن زمان بقیه اعضای خانواده هم کم و بیش مشکلات مشابهی داشتن ولی باا مراجعه به پزشک و منترل غلظت خون بهمون گفتن مشکلی نددارین و نیازی به تست کرونا نیست.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۱ مهر ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام از نظر گوارشی و سطح ویتامین دی چک بشید
  • تصویر کاربر هانیه چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر من ۱۷سالمه و چن مدتی که احساس درد در قسمت چپ خود در دست و بازو و سینه چپ خود دارم احتمال داره که مشکل قلبی داشته باشم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام احتمااش کمه ، اول سطح ویتامین دی و مشکل گوارشی را بررسی کنید
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 134 مشاهده پرسش
    سلام روز خوش من ۱۶سالم هست و یک مدتی هست که گاهی اوقاتداخل قفسه سینم(قلبم) تیر میکشه و خیلی بی حال هستم میخواستم ببینم چه کار باید بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام اول یک ازمایش خون کامل بدید اگه مشکلی نبود مراجعه کنید
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 125 مشاهده پرسش
    سلام روز خوش من ۱۶سالم هست و یک مدتی هست که گاهی اوقاتداخل قفسه سینم(قلبم) تیر میکشه میخواستم ببینم چه کار باید بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام از نظر گوارشی و سطح ویتامین دی بررسی بشید اگه مشکلی نبود ، به متخصص قلب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر پندند یکشنبه ۲۴ فروردین ۹۹( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 141 مشاهده پرسش
    سلام به خاطر روماتیسمی که دارم نوزادم دچار بلوکه کامل قلبی شد و با اینکه از اول تحت نظر دکتر (روماتو لوژیست و زنان و زایمان)بودم هیچ کدوم نگفتن که دچار بلوکه قلبی بشه و من از 6 ماهگی متوجه شدم الان که نوزاد بدنیا اومده و ضربان قلب 50 تا هست (در حاملگی هم از 6ماهگی هم 50 تا بود )و دو تا سوراخ هم در دریچه قلب نوزاد هست ایا برای ضربان قلب و سوراخ ها احتیاجی به جراحی قلب داره .نوزاد الان دو ماهه وزن گیری خوب در هنگام شیر خوردن کبودی و بی حالای ندارد نظر شما چیست
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی یکشنبه ۲۴ فروردین ۹۹( 2 سال پیش)
  • تصویر کاربر حمیده پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 154 مشاهده پرسش
    سلام و درود، دکتر جان من دو تا سوال داشتم: من یک هفتست طبق نظر دکتر 6ماه تایم مصرف وارفارینم قطع شده ولی هنوز عوارضش رو بدنم است و داره ازارم میده واقعا،مثل خارش و سوزش بدن بخصوص در ناحیه زیر بغل و بیکینی، افزایش وزنم داشتم. این خارش و. گرمی و سوزش بحدی ازار دهنده شده ک اغلب شبها بعد کلی خاکشیر و خنکی، پنج شش صبح خوابم میبره، میخواستم بدونم الان ک وارفارین قطع شده راه حل شما چیه برای این مشکلیک منو ب ستوه آورده؟ و سوال دوم آنکه : من میتونم الان طبق نظر دکتر طب سنتی از داروهای گیاهی چربیسوز برای کاهش وزنم استفاده کنم؟ با توجه به اینکه اون داروها هم گرمه طبعشون و منم مشکل خارش بدن و. گرمی دارم و از طرفیم خیلی اضافه وزن دارم، از اینکه سایتتون را پیدا کردم خوشحالم چون شما خانم هستید راحتر میتونستم مشکلاتمو بگم تا دکتر خودم، ممنون که حوصله کردین و خوندین،منتظر پاسخ شما هستم، عمرتون مستدام
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 2 سال پیش)
  • تصویر کاربر صغری جمعه ۳ اسفند ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 141 مشاهده پرسش
    سلام وعرض احترام اول صبح معده سوزش می کند بعد کمر درد می کند حالت تهوع بی حال همی شوم موقع درد عارق می زنم خوابم میاید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 3 سال پیش)


      سلام اگه سنتون زير سي سال هست ابتدا از لحاظ گوارشي بررسي بشيد و اگه بالاي سي سال ابتدا قلبي و اگه مشكلي نداشتين از نظر گوارشي بررسي بشين.

  • تصویر کاربر سمیراغفاری سه شنبه ۲ مرداد ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 195 مشاهده پرسش
    سلام و ممنون از سایت خوبتون،من 27 سالمه و از زمانی که خیلی کوچیک بودم،حدود 10،12 سال گه گاه زیر قفسه سینه سمت چپم درد وحشتناکی میگیره،به طوری که نمیتونم نفس بکشم چون احساس میکنم داره سوراخ میشه و مجبورم نفسم رو حبس کنم تا دردش کم شه،مدت زمانش خیلی طولانی نیست اما همون چند دقیقه خیلی سخته و گاهی درد خفیف ترش تا 1ساعت هم طول میکشه،
    میشه لطفا بهم بگین این درد مربوط به معده هست یا قلب؟
    ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲ مرداد ۹۷( 3 سال پیش)
      به نظر بيشتر مربوط به معده هست
  • تصویر کاربر وحید شنبه ۱۶ تیر ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 151 مشاهده پرسش
    سلام من پسری هستم ک ۲۸ سن دارم ک از کوچکی یا مادرزادی با دریچه قلبم باز بوده داشتم ک حدود ۸سال عمل ک بعد از عمل دچار اون راحتی نکردم زود خسته میشم و بدن ضعیف دارم اما جسه بدنی خوبه خواستم ببینم آیا راهی دارد
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۶ تیر ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام بعضي از اثار بيماريهاي قلبي بعد از عمل ممكنه باقي بمونه ، حالا بر اساس اكوي بعد از عمل بايد تصميم گرفت كه ايا درمان دارويي و ... در بهبود علايم شما موثر هست يا نه
  • تصویر کاربر پارمیس شنبه ۱۶ تیر ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر وقت بخیر
    من بیست و یک ساله هستم حدود دو ماه یا شایدم بیشتره ک تقریبا خواب شبانه ندارم و یا خیلی کم در طول شب میخوابم... خودمم دچار کم خونی هستم البت آزمایش ندادم ولی مداوم دچار سرگیجه میشم مخصوصا موقع بلند شدن .... و طی این مدت دوماهه احساس ضعف بدنیم روز بروز بیشتر شدش تا جایی ک تازگی ها دچار تپش قلب های شدید هنگام خواب و یا بیدار شدن بعد از یه خواب کوتاه میشم... و این حالت با گز گز کردن دست چپ و بیحسی گاها شدید همراهه و معمولا بعد از بیدار شدن دست چپم و کلن قسمت چپ بدنم بیحسی داره... و حالا تنگی نفس درحالت خوابیدن هم ب این مجموع اضافه شده... بنظرتون با خوابیدن بموقه و ب اندازه ب حالت سلامت قبلا خودم برمیگردم یا نیاز ب مراجعه ب پزشک دارم؟!
    پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۶ تیر ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام حتما بايد علت بي خوابي بررسي بشه بخصوص بيماري تيروييد و بيماريهاي روحي مثل اضطراب و افسردگي ... ، چون بي خوابي در دراز مدت سبب عوارض قلبي عروقي هم ميشه ، كم خوني هم در پيدايش علائم شما موثر ميتونه باشه ، البته اكه علايم شديده بهتره مراجعه به پزشك داشته باشين
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۷ خرداد ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 145 مشاهده پرسش
    سلام و روز بخیر
    بنده 48 سال سن دارم و مدتی هست که درد در قسمت پایین قفسه سینه سمت چپ دارم که انگار یک نفر از داخل به استخوان پایینی دنده قفسه سینه فشار وارد میکند . این درد گاهی دیگر در پهلوی سمت چپ مانند درد کلیه خودش را نشان میدهد. به دکتر گوارش مراجعه کردم وآزمایش خون و مدفوع هم دادم، پس از طول درمان با قرص های ضد عفونت مانند میترانودازل و.. بهتر نشدم و ایشان آندوسکوپی را پیشنهاد دادند و پس از آندوسکوپی علائم خاصی در معده و لوزالمعده دیده نشد. این درد به حدی است که شبها اجازه نمیدهد من به سمت چپ بخوابم . امروز هم که این پیام را مینویسم کمی حاد تر شده است. البته شایان ذکر است در ماه رمضان با گرفتن روزه عوارض کمتری داشتم. از پاسخی که میدهید کمال تشکر را دارم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی یکشنبه ۲۷ خرداد ۹۷( 3 سال پیش)
      سلام غير از اندوسكپي نياز به كلونوسكپي و سونوگرافي كامل شكم هم هست اگه اينها هم نرمال بود به دكتر قلب هم مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 165 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید و تشکر از شما بابت کمک به مردم. خانم دکتر من دختر نوزادی دارم که 5 روز دیگر یعنی 25 فروردین 2 ماه می شود. چند روز بعد از تولد که دخترم رو به متخصص نوزاد واسه چک کردن نشون دادیم دکتر گفت که یک صدای اضافی در قلب اش هست و ما رو به متخصص قلب نوزاد معرفی کرد تا الان 3 بار پیش دکتر قلب رفتیم و اکو دادیم و خوشبختانه در آخرین بار که 19 فروردین رفتیم دکتر بسیار راضی بود حتی از صدای قلب اش و گفت که افزایش وزن اش هم عالی هست و خوشبختانه چیزی شبیه این هم گفت که فشار ریه اش خوبه یا تنفس اش هم خوبه فقط گفت که ماه بعد بیارید دوباره اکو کنم. سوراخ هم فکر کنم حدود 3تا4 میل هست. من فقط چند سوال دارم. آیا سوراخ ممکن هست بر عکس اینکه کوچک بشه بزرگ بشه. 2- آیا ممکن هست ماهیچه بین دو بطن خیلی نازک باشه و سوراخ vsd به جای اینکه کوچک بشه بزرگ بشه 3- با وجود اینکه سوراخ کوچک هست و علائمی هم نیست بچه خوب وزن می گیره و شیر می خوره و نفس و ریه اش هم مشکل نداره ما خیالمون راحت باشه نگران نباشیم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۵ فروردین ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام سوراخ بين دو بطن در درصد زيادي از نوزادان با بزرگ تر شدن شون بسته ميشه و امكان بزرگ تر شدن هم نيست ولي براي بررسي وضعيت و فشار ريه و ... بايد تحت نظر باشن،با توجه به شرايطي كه توضيح دادين جاي نگراني نيست.
  • تصویر کاربر Samira چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 151 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما دکتر عزیز
    من ۲۹ سالمه ودو سال پیش بخاطر کوارکتاسیون ائورت انژیو انجام دادم وهمچنین استنت گذاشتم تو بیمارستان شهید رجایی، و همچنین نارسایی دریچه ائورت دارم که گفتن باید تعویض دریچه انجام بدم ولی گفتن فعلا ضروری نیست..
    خانوم دکتر ببخشید الان من میخام جراحی رینو انجام بدم پزشک قلبم گفتن برا بیهوشی مشکلی نداره، خواااهشا راهنماییم کنید که نظر شما چیه؟ واینکه بیهوشی به چه صورتی باشه بهتره؟؟
    سوال دیگم اینه که من بعد انژیو فقط یک ماه قرص پلاویکس خوردم چون چیز دیگه ای بهم نگفتن! ایا تجویز درست بوده؟ و بعداز گذشت ۲ سال نیاز نیست دارویی مصرف کنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام باتوجه به توضيحات شما وضيعت شما براي جراحي قابل قبول هست اگر نارسايي دريچه خيلي شديد نيست و قدرت انقباضي قلب خوبه مشكلي نيست. فقط اگه دريچه ائورت دو لتي هست بهتره براي پيشگيري عفونت قيل از عمل انتي بيوتيك استفاده بشه
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر