متخصص قلب در تهران

آریتمی قلبی پی وی سی (PVC) چیست؟

آریتمی قلبی PVC ،ضربان های اضافی و غیر طبیعی هستند که در یکی از دو اتاقک پایینی قلب (بطن ها) شروع می شوند. این ضربان های اضافی باعث اختلال در ریتم منظم قلب شده و گاهی اوقات باعث می شوند که در سینه تان احساس ضربه کنید. آریتمی قلبی PVC بسیار رایج هستند و در اکثر افراد اتفاق می افتند.

اگر گاه گاه دچار آریتمی قلبی PVC دارید، اما یک فرد سالم هستید، هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد و درمانی لازم نیست. اگر مکرراً دچار آریتمی PVC یا بیماری های قلبی زمینه ای دارید، ممکن است نیاز به درمان داشته باشید تا حالتان بهبود یافته و مشکل قلبی زمینه ای برطرف گردد.

علائم آریتمی قلبی پی وی سی (PVC)

آریتمی قلبی PVC اغلب علائمی را ایجاد نمی کنند. اما ممکن است در سینه خود احساس عجیبی داشته باشید، مانند:

آریتمی پی وی سی

# لرزش (مثل یک جریان شدید)

# تپش یا پرش

# فقدان ضربان

# افزایش آگاهی از ضربان قلب خود

انقباضات بطنی زودرس(آریتمی پی وی سی) ممکن است در شرایط دیگری نیز وجود داشته باشد که شامل مشکلات ریتم، مشکلات جدی قلب، اضطراب، کم خونی یا عفونت می باشد.

PVC قلب چیست؟

قلب شما از چهار حفره تشکیل شده است – دو حفره ی بالایی (دهلیز) و دو حفره ی پایینی (بطن). ریتم قلب شما به طور طبیعی توسط گره سینوسی-دهلیزی (گره SA) ، یک منطقه از سلول های تخصص یافته واقع در دهلیز راست ، کنترل می شود.
این ضربان ساز طبیعی موجب ایجاد ضربان الکتریکی و در نتیجه ضربان قلب طبیعی می شود. از گره سینوسی، امواج الکتریکی به بطن ها حرکت کرده و باعث انقباض بطن ها و پمپاژ خون به ریه ها و سراسر بدن می شوند.

ایمپالس قلبی

انقباضات بطنی زودرس انقباضات غیر طبیعی هستند که در بطن ها آغاز می شوند. این انقباضات اضافی معمولاً زودتر از ضربان قلب بعدی که باید در حالت طبیعی باشد، پیش می آید و آن ها اغلب دستورالعمل های معمول پمپاژ را که ابتدا دهلیز ها، سپس بطن ها می باشد را متوقف نموده ؛ در نتیجه، پمپاژ خون به سراسر بدن کارآمد نخواهد بود.

چرا ضربانات اضافی اتفاق می افتند؟

دلیل آن همیشه روشن نیست. برخی از عوامل، بیماری های قلبی یا تغییرات بدنی می توانند سلول های بطنی را از لحاظ الکتریکی ناپایدار کنند. بیماری های قلبی زمینه ای یا اسکار قلب ممکن است موجب ایجاد ایمپالس های اشتباهی الکتریکی شوند.

آریتمی پی وی سی ممکن است با موارد زیر مرتبط باشند :

✅ تغییرات شیمیایی یا عدم تعادل در بدن

✅ برخی از داروها، از جمله داروهای رایج آسم

✅ الکل یا داروهای غیر قانونی

✅ افزایش سطح آدرنالین در بدن که ممکن است ناشی از کافئین، تنباکو، ورزش یا اضطراب باشد.

✅ آسیب به عضله قلب ناشی از بیماری عروق کرونر، بیماری قلبی مادرزادی، فشار خون بالا یا نارسایی قلبی
عوامل خطر

محرک ها، شرایط و عوامل زیر ممکن است خطر انقباض زودرس بطنی را افزایش دهند:

✅ کافئین، تنباکو و الکل

✅ ورزش

✅ فشار خون بالا (فشار خون بالا)

✅ اضطراب

✅ بیماری های قلبی زمینه ای شامل بیماری های مادرزادی قلبی، بیماری عروق کرونر، حمله قلبی، نارسایی قلبی و ضعف عضله قلب (کاردیومیوپاتی ها)

عوارض آریتمی پی وی سی

اگر متناوباً دچار انقباضات زودرس بطنی یا الگوهای خاصی از انقباضات زودرس بطنی می شوید، در معرض خطر ابتلا به مشکلات ریتم (آریتمی ها ) یا تضعیف عضله قلبی (کاردیومیوپاتی ) قرار دارید.
ندرتاً، بیماری قلبی زمینه ای همراه با انقباضات زودرس مکرر می توانند منجر به آشفتگی، ریتم های خطرناک قلب و احتمالا مرگ ناگهانی قلب شوند.

یکی از علائم سکته قلبی خفیف در زنان، آریتمی و ضربان قلب نامنظم می باشد.

هولتر قلب

تشخیص آریتمی قلب

اگر پزشک مشکوک به انقباضات زودرس بطنی شود، ممکن است یک الکتروکاردیوگرام (ECG) برای شما انجام دهد. این تست می تواند ضربان های اضافی ،الگو و منشا آن ها را شناسایی کرده و هر گونه بیماری قلبی زمینه ای را نشان دهد.

  • الکتروکاردیوگرام (نوار قلب)

بسته به فرکانس و زمان انقباضات زودرس بطنی، جواب های متفاوتی در نوار قلب مشهود خواهد بود.

  • ECG استاندارد

در حین آزمون ECG استاندارد، حس گر ها (الکترود ها) به قفسه سینه و اندام ها متصل می شوند تا سیگنال های الکتریکی را که از طریق قلب شما حرکت می کنند را ثبت کنند. معمولاً در کلینیک یا بیمارستان انجام می شود و تنها چند دقیقه طول می کشد.

اگر متناوباً انقباضات زودرس بطنی را تجربه می کنید، ECG استاندارد انجام نمی شود. در چنین مواردی ممکن است لازم باشد از یک دستگاه مانیتورینگ قابل حمل برای 24 ساعت یا بیش تر استفاده شود تا ریتم های غیر طبیعی را ثبت نماید. انواع معمول ECG های قابل حمل عبارتند از:

    • مانیتور هولتر

این وسیله ی قابل حمل در جیب یا روی کمربند به طور خودکار فعالیت قلب شما را طی 24 ساعت ثبت می کند.

    • ECG تحت استرس ورزش

این تست تشخیصی از الکتروکاردیوگرافی برای ضبط فعالیت الکتریکی قلب در هنگام استفاده از دوچرخه یا تردمیل بهره می برد.

درمان آریتمی قلبی PVC

اکثر افراد مبتلا به انقباضات زودرس بطنی (PVCs) درحالی که قلب طبیعی دارند دیگر نیاز به درمان ندارند. به ندرت، اگر علائم مکرر و ناراحت کننده ای دارید، ممکن است نیاز به درمان داشته باشید.

در برخی موارد، اگر بیماری قلبی زمینه ای دارید که می تواند مشکلات جدی ریتم را به دنبال داشته باشد، باید برای پیشگیری اقدام کنید :

تغییر سبک زندگی

حذف عوامل شایع PVC مانند کافئین یا تنباکو می توانند تناوب و شدت علائم شما را کاهش دهند.

 داروها

مسدود کننده های بتا – که اغلب در درمان فشار خون بالا و بیماری های قلبی نیز استفاده می شوند – می توانند انقباضات زودرس را نیز مهار کنند.

اگر مبتلا به تاکی کاردی بطنی یا انقباض های بطنی زودرس مکرر هستید که باعث اختلال در عملکرد قلب و علائم شده ، سایر داروها مانند مسدود کننده های کانال کلسیم یا داروهای ضد آریتمی مانند آمیودارون یا فلکایینید نیز ممکن است مورد استفاده قرار گیرند.

تخلیه با کاتتر رادیوفرکانسی

در مواری که انقباضات زودرس بطنی به تغییرات شیوه زندگی و یا داروها پاسخ نمی دهند، پزشک ممکن است این درمان کمکی را توصیه کند. در این روش با استفاده از انرژی رادیوفرکانسی ناحیه ای از بافت قلب که موجب انقباض نامنظم می شود از بین می رود.

تغییرات شیوه ی زندگی و درمان های خانگی

1- شرایط خود را پیگیری کنید : چنانچه متناوباً علائم دارید ، علائم و فعالیت های خود را یادداشت کنید.

2- مصرف کافئین الکل تنباکو و دیگر داروهای واکنش دهنده را متعادل کنید.

3- استرس را مدیریت کنید.

 

دکتر آرزو خسروی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکوکاردیوگرافی
برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر غزل شنبه ۲۰ آذر ۰( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر. مادرم 61 سالشه و سابقه فشارخون و دیابت داره. پارسال بخاطر ضربان قلب پایین(ک تا 52 می‌رسید) بتابلوکرش رو قطع کردیم اما چند وقت بعد دچار نامنظمی ضربان و ایجاد pvc در نوارقلب شد. دو ماه پیش هولتر ریتم انجام داد که از 85000 ضربان، تعداد 2900 عدد pvc داشت و میانگین ضربان‌ش 61 بود. درحال حاضر نصف قرص کارودیلول 6.25 روزانه میخوره ولی همچنان نبضش رو که میگیرم تعداد pvc ها زیاد هست ممکنه توی یک دقیقه تا 10 عدد pvc داشته باشه که گاهی بصورت یکدرمیان و یا بلافاصله از ضربان قبلی باشه. و ریت هم بطور متوسط 55-60 هست(گاها تا 50 هم ممکنه برسه). البته علائم خاصی نداردفقط گاهی سرگیجه هنگام بلندشدن از جا دارد.
    میخواستم بدونم برای درمان آریتمیش چکار باید کنیم؟ آیا نیاز هست دوز و یا نوع دارو عوض بشه؟ چون خیلی نگرانم که به آریتمی خطرناک تبدیل بشه.
    سایر داروهای مصرفی والزومیکس، اینداپامید، آتورواستاتین، آسپرین، متفورمین و گلورنتاست. درضمن اخیرا در سی تی آنژیو که انجام داد تنگی mild to moderate در RCA دارد.
    میخواستم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۲۰ آذر ۰( 1 ماه پیش)
      سلام اگر پمپاژ قلبشون نرمال هست نگران نباشید,برای کنترل اریتمی ها بهتره دارو عوض بشه
  • تصویر کاربر سیروس دوشنبه ۲۴ آبان ۰( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    آیا ابلیشن پی وی سی باعث بلوک قلبی یا تبدیل شدن به آریتمی خطرناک تر که در نهایت مجبور به باطری گذاشتن شد، نمی شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۲۴ آبان ۰( 1 ماه پیش)
      سلام به ندرت ممکنه باعث بلوک قلبی بشه ولی در مواردی که تعداد ان زیاد باشه به ناچار باید ابلیشن انجام بشه
  • تصویر کاربر بهزاد دوشنبه ۲۹ شهریور ۰( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 32 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر من 42 سالمه چند سالی هست نوار قلب میگیرم نوار نرمال نیست دکتر برام هولتر نوشت 22ساعت تعداد 9هزار پی وی سی داشتم دکتر گفته باید ابایشن انجام بدم ممنون میشم راهنمایط کنید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۲۹ شهریور ۰( 3 ماه پیش)
      سلام اگر در اکو پمپاژ قلب خوب باشه با ۹۰۰۰ تا pvc نیاز به ابلیشن نیست
  • تصویر کاربر رازقی شنبه ۱۳ شهریور ۰( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 30 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب سرکار خانم دکتر :
    خدمت جنابعالی عارض هستم که بنده فردی 60ساله هستم که ۹ ماه پیش جهت علایم تپش و ضربان نامنظم قلب به دکتر قلب شیراز مراجعه کردم و ایشان بعد انجام نوار قلب و هولتر ۲۴ ساعتها و نوار قلب و مشخص شدن تعداد PVC ۲۴۰۰۰ در هولتر دستور بستری و انجام ابلیشن را دادند و بعد از ۲۴ ساعت بستری مرخص شدم ، لذا بعد از ترخیص مجدد همان علایم اولیه تپش و ضربان نامنظم قلب پیدا شد و یک هفته بعد به دکتر مراجعه و ایشان گفتند که عمل ناموفق بوده و بعد از یک‌ ماه مجدد مراجعه کن تا تصمیم لازم را بگیرم .
    من در این فاصله ۹ ما چهار بار هولتر گرفتم که اولی همان ۲۴۰۰۰ PVC که عمل کردم و جواب نداد و دومی ۱۳۰۰ Pvc و سومی ۲۳۰۰ pvc و چهارمی ۲۹۰۰ pvv را نشان داده .
    با توجه به اینکه نبض قلبم بیشتر اوقات مخصوصا زمان استراحت بین ۳۰ تا ۴۰ بار می زند و در بقیه اوقات دیگر هم بین ۶۰ تا ۷۰ هست و نامنظمی قلبم هم به همان شکل اولیه نامنظم ست و پی وی سی دارد و در این میان مشکلی که خللی در زندگی روزمره ام ایجاد کند ندارم و متاسفانه فقط باعث استرس و نگرانی و وسواس من شده است .
    لذا استدعا دارم یک راهنمایی دلسوزانه و کارشناسانه دقیقی با عنایت به شرح داده شده بفرمایید که من باید چکار کنم ، آیا باید عمل کنم ، آیا باید بی خیال باشم ، آیا خطری من را تهدید میکند یا نه .
    و آیا باید این بیماری را جدی بگیرم ؟ من تمام تپش قلبم را در گوشم به صورت اکو هر لحظه می‌شنوم و این اگر هم بخواهم بی خیال باشم این در گوش من صدا میکند .
    ضمنا من با توجه به دستور پزشک مربوطه ، دارویی برای این بیماری هم مصرف نمیکنم و کوهنوردی هم زیاد میروم .
    در این مورد هم اگر زحمت نیست راهنمایی بفرمایید .
    با سپاس و تشکر فراوان رازقی از یاسوج
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۳ شهریور ۰( 4 ماه پیش)
      سلام در صورتی که عروق قلب نرمال و تعداد pvc ها کمتر از ده هزار و پمپاژ قلب هم در اکو نرمال هست و ضربان قلب در بیداری بالای ۴۰ هست نیاز به اقدامی نیست
  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 31 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر من مردی حدود چهل ساله هستم حدود دو ماه تپش قلب و نامنظمی ضربان قلب دارم که باعث ایجاد درد هم گاهی اوقات میشه، اکو و تست ورزش نرمال بوده و دکتر درمان خاصی تجویز نکرده اما هنوز این قضیه ادامه داره و تغییر زیادی نکرده لطفاً راهنمایی بفرمائید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 ماه پیش)
      سلام در صورتی که مشکل ریفلاکس معده دارید اون را درمان کنید واگر باز برطرف نشد نیاز به بررسی قلبی بیشتر هست
  • تصویر کاربر Mohammadtms شنبه ۳۰ مرداد ۰( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 35 مشاهده پرسش
    سلام خانوم دکتر خسته نباشید.ببخشید من 27 سالمه و تقریبا دهساله که دچار آریتمی pvc شدم ولی تعدادش این چند ساله کم بوده و دارویی مصرف نمیکنم.ولی هرسال اکو انجام میدم تااز سالم بودن قلبم از لحاظ ساختاری مطمئن بشم.هر سال در اکوی قلبم ef قلب بنده 60 درصد بود ولی امسال رسیده به 55 درصد.بنظرتون کم کم دارم دچار نارسایی قلبی میشم؟ علت افت پنج درصدی چی بوده؟آیا آریتمی pvc حتی با تعداد کم هم در دراز مدت باعث نارسایی قلبی میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۳ مهر ۰( 3 ماه پیش)

      سلام چون در محدوده نرمال قرار داره ایرادی نداره ، نگران نباشید

  • تصویر کاربر قاسم چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 63 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد من پى وى سى با درصد پايين دارم يعنى حدودا هفت يا ده درصد و سوتالول ٨٠ نصف صبح و نصف شب ميخورم و٤٣سالمه وبعضى وقتا اسپرين ميخورم البته سرخودو بدون تجويز پزشك خواستم بدونم ايرادى كه ندارد در ضمن صبح تا ظهر خيلى خوبم ولى عصر تا شب احساس خستگى ميكنم البته اين اتفاق بعضى شبها اتفاق ميوفته
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 6 ماه پیش)
      سلام به اسپیرین نیازی نیست ، اگر پمپاژ قلب خوبه نیاز به اقدام بیشتری نیست
  • تصویر کاربر حامد دوشنبه ۲۳ فروردین ۰( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 87 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ۳۷ سالمه و
    چن سالی بود تپش قلب هایه ناگهانی میگرفتم و حدود یک الی دو دقیقه طول میکشید و خودبخود برطرف میشد اما این اواخر زیاد تکرار میشد رفتیم پیش متخصص قلب گفتن باید epsبشی تا تشخص داده بشه چه نوع اریتمی دارید سه ماه پیش epsشدم تشخیص دادن psvtهست و برام ابلیشن کردن دو ماه خوب بودم و مشکلی نداشتم اما بعد دوماه احساس ضربان نابجا و همراه با تنگی نفس کردم و رفتم بیمارستان نوار قلب گرفتن گفتن pvcدارم اما درصدش زیاد نیست و نیاز به دارو نداری و ۲۴ ساعت طول کشید تا رفع شد .بعد اون چن بار بار چن ساعتی اتفاق افتاده و تکرار شده خواستم بدونم ایا خطرناکه و نیاز به پیگیری بیشتر داره
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی دوشنبه ۲۳ فروردین ۰( 9 ماه پیش)
      سلام اگر تعداد pvc کم باشه خطرناک نیست
  • تصویر کاربر احسان سه شنبه ۲۶ اسفند ۹۹( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 85 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید خدمت پزشک محترم من فردی۳۸ساله میباشم که متاسفانه ظربان قلبم نامنظم میباشد یکبارهم عمل pvcانجام دادم که نا موفق بوده اما بعداز عمل حال بهتر شد متاسفانه چندوقتی هست که حالم خیلی بد میشه حالت فشار سنگینی درسروتنگی نفس میشوم امکان عمل دوباره وجوددارد؟یانه وچه قرص های مصرف کنم، ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۲۶ اسفند ۹۹( 10 ماه پیش)
      سلام بله امکان ابلیشن مجدد هست ، باید هولتر ۲۴ ساعته ریتم و اکو انجام بدید ، در صورتی که نیاز بود مجدد ابلیشن انجام بشه
  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 90 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    ۲۸ سال سن دارم تا الان ورزش متوسط به بالا انجام دادم و هیچ مشکلی نداشتم وزن ایده ال دارم و بیماری زمینه ای نداشتم
    از دو هفته پیش دچار pvc شدم اوایل تعداد کم در مواقع استراحت بیشتر حس میشد تا الان که مرتب pvc میزنم و احساس ناخوشایند اون بسیار برام ازار دهنده است.
    ناگفته نماند که با توجه به حرفه ام که تکنسین اورژانس هستم در مواقع بالا رفتن از پله یا بشار جسمی دچار تاکی پنه هم میشم چیزی که قبلا مطرح نبود
    خواهش میکنم راهنمایی کنید
    در اکو قلب افتادگی میترال و تریکوسپید تشخیص دادند ولی ریت من همیشه حدودا ۵۵ تا ۷۵ بود و تاکی کارد نمیشم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 10 ماه پیش)
      سلام اگه ورزش حرفه ای انجام میدید ، ممکنه علت pvc ها برادیکاردی باشه ، حتما یک هولتر ۲۴ ساعته انجام بدین ، اگر رفلاکس معده هم دارید باید درمان بشید
  • تصویر کاربر Ali.h جمعه ۸ اسفند ۹۹( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 92 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من ۲۹ سال سن دارم ، حدودا ۷ ماه پیش به مدت دو هفته شب ها دچار احساس خالی شدن توی قفسه سینه میشدم ، به صورت اتفاقی متوجه شدم اون لحظات نبض ندارم (باید عرض کنم توی اون مدت قرص فکسوفنادین استفاده میکردم که توی ویکیپدیا نوشته بود از عوارضش آریتمی قلبی هست) خلاصه وقتی متوجه شدن نبضم جا میوفته خیلی سریع به درمانگاه مراجعه کردم و قضیه رو با دکتر عمومی مطرح کردم ، از من نوار قلب گرفتن و بهم گفتن همین الان باید با اورژانس به بیمارستان بری (در لحظه ی نوار قلب دائم اون احساس خالی شدن نبض رو داشتم) من قبول نکردم ، گفتم میتونم خودم برم ، از من رضایتنامه گرفتن و اجازه دادن برم ، به شدت بهم استرس وارد شده بود ، وقتی رسیدم به بیمارستان به واسطه ی استرس ضربان و فشارم بالا رفته بود ، ازم آزمایش خون و نوار قلب گرفتن و ی دکتر منو معاینه سطحی کرد و گفت سالمی بعدا به یک متخصص مراجعه کن ، بعد از اون به یک متخصص قلب مراجعه کردم ، اکو و تست ورزش دادم و دکتر گفت همه چی خوبه و نیازی به دارو نیست ، ناگفته نماند که در تست ورزش ۳ تا pvc وجود داشت که از نظر دکتر چیز خاصی نبود و حتی بهم دارو نداد و گفت هروقت دچار این احساس شدی تا چند روز پرانول بخور و قعطش کن ، حدودا تا ۲ ماه چیزی حس نکردم تا این که توی یک مهمونی دوباره دچار فقدان ضربان پشت سرهم شدم ، پرانول خوردم و کم کم خوب شد ، توی این مدت حدودا به ۵ تا متخصص مراجعه کردم و همشون گفتن طوری نیست ، به اصرار خودم هولتر ۴۸ ساعته برام نوشتن و توی هولتر هیچ pvc وجود نداشت ، آزمایش خون کامل دادم و همه چی خوب بود ، ولی همچنان حداقل ماهی یک بار دچار pvc مکرر میشم بطوری که در دقیقه چندین بار حسش میکنم ، خانم دکتر این قضیه خیلی منو مضطرب کرده ، دائم به قلبم فکر میکنم و تپیدنش رو حس میکنم ، من داروی معده هم استفاده میکنم، به درخواست متخصص قلب به روانپزشک مراجعه کردم و تشخیص پانیک بود ، ولی چیزی که برام مهمه اینه که بدونم آیا واقعا pvc هام میتونه خطرناک باشه؟ و آیا میتونم مثل سابق ورزش کنم؟ آیا من بیمار آریتمی محسوب میشم؟ و اصلا چرا من که هیچ سابقه ای نداشتم باید یهو دچار pvc بشم؟ لحظاتی که تپش قلب ندارم حالم خوبه و اضطراب ندارم آیا لازمه داروهای پانیک رو استفاده کنم یا بیشتر پیگیر قلبم باشم؟ ببخشید طولانی شد ، از وقتی که میگزارید ممنونم.
    1. تصویر کاربر Ali.h پنجشنبه ۷ اسفند ۹۹( 10 ماه پیش)
      لطفا به این سوال پاسخ دهید
    2. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 10 ماه پیش)
      سلام داروهای پانیک را حتما ادامه بدید ، pvc در قلبی که بررسی شده و اکو تست ورزش نرمال بوده و کمتر از ده هزار تا در ۲۴ ساعت باشه اهمیتی نداره
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهاد چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 110 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    و ممنون از سایت خوبتون
    بنده ۲۴ سال پیش انفاکتوس کردم و یکی از رگ های اصلی قلبم بسته شد . و بعد از ۱۵ سال برای رگ دیگه مجبور به استفاده از فنر شدم.
    بعد از سه سال به علت تحرک بیش از حد و زیاد در کوه دچار. وی تک شدم . در حال حاضر اوکی قلب من ای اف ۲۰ تا ۲۵ نشون میده و ۹ سال پیش که باطری( ای سی دی ) برام گذاشتم هر چند سال در اثر تلاطم و تحرک زیاد و در هوای الوده ناخود اگاه دچار شک برقی میگردم ضمنا از اول بیماری همون ۲۴ سال پیش ایاف من همیشه بین ۲۰ الی ۳۰ بوده . میخوام بدونم که باید چه کاری انجام بدم.
    از اونجا که من یکم میترسم اگه خیلی حاده نگید به من فقط اگه جای امید واری هست به من بگید چون میترسم و روحیه ام رو از دست میدم .
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( 10 ماه پیش)
      سلام هر وقت دچار شوک شدید حتما باید انالیز باطری انجام بشه ، در ضمن شما باید درمان دارویی کامل داشته باشید تا افت ef بیشتر نشه
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 86 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر وقتتون بخیر
    بنده ۲۸ سالمه و از پرسنل اورژانس ۱۱۵ هستم
    راستش یه چهار پنج ماهی بود که احساس خالی شدن دل میکردم که یبار سر شیفت خودم رو مانیتور کردم که دیدم pvc دارمو معمولا هنگام فعالیت و وقتی که سر شیفت و حین ماموریت هستم معمولا اتفاق میفته یا وقت هایی که میزنه و بهش فکر میکنم که الان pvc زدم ، تکرار میشه در کل بیشتر در مواقع استرس و فعالیت میزنه
    و اینکه کلا بیس فشار خونم بالاست کمی معمولا فشارم بین ۱۳۰ تا ۱۴۵ است
    که پیش متخصص قلب رفتم که فرمودن اینامشکلی نداره و جهت کنترل فشارخونم قرص بیزومرترنول دادن که شبی یک عدد استفاده میکنم
    ولی خب از pvc هام نگرانم که خدایی نکرده به آریتمی خطرناک تبدیل نشه.
    اینم بگم که یبار هولتر مانیتور شدم که از شانسم تو اون ۲۴ ساعت خونه بودم و هیییچ pvc ای ثبت نشده بود
    ولی خب معمولا pvc وقتی که میزنم شاید تو دقیقه دو تا ۳ تا باشه
    ولی خب موقعی که در فعالیت و یا استرس هستم آزار دهنده اس از این جهت که باعث دلهره ام میشه.
    حالا با این وجود خواستم نظر و مشاوره تون رو بدونم
    ممنون از شما🌺
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( 10 ماه پیش)
      سلام حتما اکو بشید اگر اکو نرمال هست pvc ها معمولا اهمیتی نداره ، از نظر تیرویید و ریفلاکس معده هم بررسی کنید چون باعث تشدید p vc میشه
  • تصویر کاربر مهتاب جمعه ۲۸ آذر ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 103 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر خانم دکتر من دکتر قلب و بیمارستان رجایی رفتم به خاطر حاتهام که تنگ ینفس شدید و خمیازه زیاد درد قفسه سین و خستگی و ضربان کند قلب بود مرجعه کردم و با اکو و نوار گفتن پی وی شدید داری . تو اتاق عملم که دوبار برایعمل کلیه رفتم دکتر بیهوشی گفت حتما برو چون پی وی سی داری و خطرناکه . که رفتم وگفتن باید عمل بشی بعد رفتم یه دکتر دیگه که گفتن ساختار قلب سالم هست و متوهگزال دادن و گفتن مال استرسو اضطرلابه بهتر شدم اما خوب نشدم و الان دوبارههمون حالتهام شروع شده . به نظرتون باید برم برای عمل؟ چون قصد بارداری و دارم و برای این موضوع صبر کردم
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۸ آذر ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام اگه تعداد pvc ها از یک حدی در هولتر ریتم بیشتر باشه باید عمل بشید
  • تصویر کاربر Arman جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 116 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما. نوار قلب هایی ک طی دو سال اخیر گرفتم افزایش تعداد pvc رو نشون داد و الان pvc بای ژمینه دارم خیلی اوقات. اکو شدم و دکتر گفتن مشکلی نداره. از نظر تیروئید و گوارشی هم آزمایشات و علائمم مشکلی ندارن. خواستم ببینم چطور میتونم مطمئن شم ابلیشن لازم هست یا خیر و پیگیری دیگه ای نیازه؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام اگه اکو سالم بوده باید هولتر ریتم ۲۴ساعته بدید ، و بر اساس اون تصمیم گیری بشه
  • تصویر کاربر ف.د چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 105 مشاهده پرسش
    سلام علیکم.مدت یکسال و نیم بود که تپش قلب و ضربات کوبشی داشتم.دو سه هفته پیش به دکتر مراجعه کردم.نوار قلب مشکلی نداشت.اکو افتادگی دریچه میترال را نشان داد از نوع خفیف.هولتر نصب کردم که گفتند آریتمی pvc هست. داروی بیزوپرلول 2/5 تجویز کردند صبح و شب.متاسفانه دارو هیچ تاثیری نداره و من مدام ضربان های کوبشی و تپش قلب رو احساس میکنم که خیلی آزار دهنده هست.مخصوصا کوبشی ها.سرگیجه و حالت تهوع،احساس سبکی سر،خستگی بیش از اندازه،تنگی نفس،اضطراب و بی قراری شدید،گزگز انگشتان دست و پا و لرزش دارم.در طول روز چند بار دچار این حالت میشم.قبلا هم این مشکلات را داشتم ولی هر چند وقت یکبار دچار این حالت می شدم.ولی چند روزی ست بطور مداوم این مشکلات رو دارم.کار و زندگیم مختل شده.در ضمن چند روز پیش نوار عصب دست و پا هم دادم که تشخیص cts رو دادند.آزمایشات کم خونی و تیرویید و...همگی سالم بودند.میخواستم بدونم چرا دچار این حالتها میشم و چرا دارو تاثیری نداره.این ضربه های کوبشی خیلی خیلی آزاردهنده ست.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام ، اگه تعداد p vc ها زیاد هست باید منشا اون سوزانده بشه یا ابلبشن انجام بشه ، اگه سن بالای ۳۵_ ۴۰ دارین تست ورزس یا اسکن هم لازمه
  • تصویر کاربر فرزانه چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 122 مشاهده پرسش
    سلام من سي و دو سالمه
    يك سال و نيم پيش احساس ميكردم كه از هر چند تا تپش قلبم يه دونه نميزنه يعني فقدان تپش بعد از چندين ضربان ولي كوتاه بود بيشتر قبل پريودم يا مواقعي كه اضطراب داشتم اما رفته رفته بيشتر شد مخصوصا از وقتي كه ورزش رو شروع كردم بعد به بيمارستان جماران رفتم و بهم هولتر دادن و بعد 24 ساعت هولتر رو بردم و در جوابش گفتن كه نزديك به چهار هزار تا pvc داشتم و خيلي هم اصرار داشتم كه به اصطلاح خودشون اپيلك كنم البته اگه اشتباه نكنم اما باز هم گفتن يه قرص به نام كونكور ٢/٥ يه دونه در روز مصرف كنم اگه خوب نشد برم براي اون عمل براي دوماه خيلي خوب بود ولي بعضي روزا بود ولي در كل خوب بودم اما الان بيست روزه كه دوباره شروع شده و با شدت بيشتر خيلي احساس بدي دارم بعد با مشورت پزشك دوز دارو رو بردم بالاتر اما فايده نداشت حالا نظرتون چيه من بايد برم براي اون عمل يا دارو رو عوض كنم ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 2 سال پیش)


      سلام ابتدا تست تيروييد بديد ،اگه مشكل گوارشي هم داريد. درمان كنيد اگه تيروييد نرمال بود و بهتر نشديد EPS كنيد

  • تصویر کاربر فریدون جمعه ۳ اسفند ۹۷( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 135 مشاهده پرسش
    سلام به طور اتفاقی متوجه شدم آریتم قلبی دارم و هولتر نصب کردم جواب هولتر ثبت pvc بود اما تعداد کم متخصص بنده با توجه به اکو سالم و تعداد کم pvc ازم خاستن موضوع را بی‌خیال بشم و طبیعی زندگی کنم اما متخصص معده بنده آریتم من را مادزادگی میدونن و خاستن با متخصص دیگه مطرح کنم نمیدونم چه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 2 سال پیش)


      سلام در صورتي كه تعداد pvc ها كو و اكو سالم باشه اقدامي نياز نداره

  • تصویر کاربر خدادادی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 140 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر ببخشید من سابقه فشارخون وچربی ودیابت نوع دو هستم که همه کنتروله هستند چندروز پیش در خواب دچار آریتمی به شکل PVCحدود ۱۰ بار در دقیقه شدم که تا صبح تحمل کردم ودچار بیقراری شدید شدم البته تا صبح حدود ۵ بار در یک دقیقه شد وپس از مراجعه به پزشک قلب ایشان آنژیو درخواست کردند وانجام دادم که آنژیو هم طبیعی بود تا زمانی که بیمارستان بودمPVCرفع شده بود ولی دوباره برگشته است وتایک مقدار در مورد یک چیزی فکر میکنم شروع میشود تورا به خدا بگویید چکار کنم؟داروهایی که از قبل برای فشار ودیابت مصرف میکنم به قرار ذیل میباشد
    رزوکسین 'گلیکلازید'نیتروکانتین۲/۶'پنتوپرازول'زیپتین وآ اس آ
    باتشکر از زحمات وتوجه بیدریغ شما خدادادی از اهواز۴۶ ساله کارشناس هوشبری
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 2 سال پیش)


      سلام بهتره براي pvc ها داروي متورال يا منكور در صورتي كه اسم نداريد مصرف كنيد اگه رفلاكس معده داريد درمان كنيد.

  • تصویر کاربر Hamidreza جمعه ۳ اسفند ۹۷( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 133 مشاهده پرسش
    سلام و احترام
    با هولتر توسط پزشک مشخص شد من پی وی سی بایژمینی دارم البته فرمودن که قلب سالم دریچه سالم و تعدادش سه تا در ۷۲ ساعت بود
    نگرانی من از سکته قلبی میباشد
    و دوست دارم محددا ورزش رو شروع کنم اما میترسم
    سن من هم ۳۷ سال میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 2 سال پیش)


      سلام اگه همه چيز خوب بوده اين مقدار pvc (سه تا در ٧٢ ساعت ) اهميت نداره البته سه تا در هفتادو ساعت ديگه بايژميني نيست !

  • تصویر کاربر امین جمعه ۲۱ دی ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 93 مشاهده پرسش
    سلام.ببخشید من بیشتر اوقات ضربان در حالت استراحت بین ۸۵ تا ۹۵ هست سنم ۲۶ سال هست این ضربان طبیعی هست؟؟ هنگام ورزش پیاده روی بعد از مدتی که پیاده روی میکنم حس میکنم نفس کم میارم ولی زیاد نیست درضم خیلی ادم استرسی هستم و دوسال پیش اکو هم انجام دادم‌مشکلی نداشتم مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۱ دی ۹۷( 3 سال پیش)

      سلام
      صربان طبيعيه ، اگه علائم اخير شروع شده ، اكو مجدد تكرار بشه ، و ممكنه نياز به تست ورزش پس از معاينه ونوار قلب هم باشه

  • تصویر کاربر amir جمعه ۲۱ دی ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 112 مشاهده پرسش
    سلام مجددازخانم دکتر یک سوال که فراموش کردم خدمتتون اعلام کنم این بودکه ELVE اکو۵۵بودوازسال ۹۰بعضی موقها یک آریتمی PVCدرمن ایجادمیشه البته ممکن است درهفته یک روزچندبارمثلا 2الی8بارمرابگیردویک نبض جامیاندازد که این مسعله رابادکترم مطرح کردم گفت اشکالی ندارد حتی بابت این آریتمی گذرا داروی خاصی هم ندادند.خانم دکترزمان قرص کاپتوومتورال که یکم دیرمیشه آریتمی سراغم میادوبلافاصله بعدازمصرف متورال آروم میشم.ببخشیدزیادحرف زدم راهنمایی میکنید.ممنونم.باسپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۱ دی ۹۷( 3 سال پیش)

      مجدد سوالتون و بفرستید 

      البته نه در دو قسمت

      در یک سوال پرسش خودتون و مطرح کنید

  • تصویر کاربر amir جمعه ۲۱ دی ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 101 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر۵۵سال دارم سال۹۰MI داشتم ودررگRCAدربیمارستان رسول نزدجناب دکترسزاواروجناب دکترامیرفرهنگی تحت معالجه هستم مجددسال۹۵همان رگ گرفتگی پیداکردکه دوباره استنت داخل استنت گذاشتند دراکوامسالم گفتندپرفشارریوی داری وبطن راست کمی بزرگ شده آیانگران کننده است داروی خاصی بابت این مسعله بهم ندادند ولی دوزداروهام پلاویکس روزی یکبارتاامسال واخیرایکروزدرمیان شد.متورال۵۰.کاپتوپریل.آتورواستاتین۴۰ وآسپرین۸۰مصرف روزانه من است.نظرجنابعالی رامیخواستم باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی جمعه ۲۱ دی ۹۷( 3 سال پیش)


      سلام پر فشاري ريه مهم هست علت اون بايد بررسي بشه كه ايا مربوط به قلب هست يا ريه ، نياز به يه اكوي تخصصي داريد اگر قلب طبيعي بود بايد از نظر ريوي بررسي بشيد ، پرفشاري ريه ربطي به اريتمي نداره

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۵ دی ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 109 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من جوانی ۲۲ساله هستم حدود پنج سالی هست که تپش قلب و احساس لرزش قلب دارم وهرچقد رفتم دکتر گفتند قلبم سالمه.این لرزش ها خیلی ازیتم میکنه میخاستم ببینم مشکل من چیه.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی شنبه ۱۵ دی ۹۷( 3 سال پیش)


      سلام بايد نوع لرزش با هولتر و يا روشهاي ديگه مشخص بشه سپس براي درمان تصميم گيري بشه

  • تصویر کاربر ryhn جمعه ۱۸ آبان ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 108 مشاهده پرسش
    سلام من خانمی ۳۵ساله هستم مدت یک سال است که گاهی اوقات در سینه ام یک تپش احساس می کنم که بعضی روزها تعداد آنها زیاد میشود که اذیت کننده است سوال من این است که نیاز به درمان دارد یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 2 سال پیش)

      سلام بهتر است برای بررسی مشکل خود اقدام كنيد. در صورتی كه بررسی ها طبيعی بود مشكلي نيست.

      برای انجام معاینات می توانید ضمن تماس با شماره های درج شده در سایت جهت دریافت نوبت ویزیت اقدام نمایید. 

  • تصویر کاربر منصور جمعه ۱۸ آبان ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 112 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت خانم دکتر
    ایا برای درمان پی وی سی قلب از ایندیرال استفاده میشود
    دکتر برای من متورال تجویز کرده ولی تاثیر چندانی نداشته است
    لازم بذکر است تعداد پی وی سی ها زیاد نمی باشد ولی وقتی شروع میشود با فاصله کم و گاهی اوقات یک در میان میباشد که بدنم را ضعف میگیرد و رنگم صورتم میپرد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 2 سال پیش)

      سلام داروهای متعددی برای PVC استفاده ميشود ، وابسته به پاسخ بيمار، داروی مورد نیاز بايد تجويز شود. زیرا ممكن است بعضی از داروها برای بعضي از بيماران مناسب و بعضي نباشد و داروی ديگر پاسخ درماني بهتری بدهد

      6

  • تصویر کاربر پرستو جمعه ۱۸ آبان ۹۷( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 95 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر، مصرف زیاد قرص زاناکس روی تشدید آریتمی قلبی تاثیر داره؟
    استرس و نگرانی زیاد چی؟
    1. تصویر کاربر دکتر آرزو خسروی سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 2 سال پیش)

      .با درود قرص زاناكس روی اريتمی اثری ندارد ولی بر روی استرس اثر دارد

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر